Bugün çok hüzünlüyüm:(

ulasimiz

Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
4 Mart 2012
15.563
36.032
798
Evet arkadaşlar bugün çok hüzünlüyüm
Gözlerim hep nemli dolaştım her şeye ağlayabilirim yani..
Babam aklıma geldi Ferhat Göçer'in kızım şarkısını dinledim ağladım. Çunkü Babamı kaybettim.

Bir akrabamin eşi eşinin doğum gününü instagramda şatafatlı kutlamış ona da ağladım çünkü benim doğum günüm sadece 3 defa arkadaşlarım tarafından kutlandı o kadar yıllardır kimsenin aklına kutlamak gelmiyor bunun da sebebi var doğduğum günÜm ve ayım bilinmiyor,tarih yanlış..
kim sorsa ne diyeceğimi bilemiyorum.

Öylece unutuldum gittim.Güya sevenim çok ,dostum çok ,eşim ailem var ama ben bugün çok üzgünüm sanki bazı insanlar ćok şanslı. .Beni biraz rahatlatın canlar benim gibi olan var mı aranızda?
Saçma bir soru ama biraz moral istiyorum

Bugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
basın sogolsun tekrardan ....önce sayıyorsun gunleri ,aylari ....zamanla bırakıyorsun saymayı... yılda bir sayıyorum artık toptan 13×365 ....çok zor ama zamanla alisyir insan Allah sabır versin.

Babanın mekanı cennet olsun, üzülmek te haklısın bu konuda seni anlıyorum, ama sosyal medyadaki mutlulukların arkasında çoğunlukla saklı yığınla problem vardır bunu da unutma göründüğü gibi mutlu değil insanlar. Özellikle çok mutlu görünenler cok çok paylaşımlarla. Benim de Doğum günümü eşim bir defa pasta ile kutladı, bir defa o gün kutlanmadı, ben onun her Doğum gününde hediye de alırım, birşeyler yaparım ama o hiç önemsemez. Kabullendim. Sevgililer günü de kutlamaz, ailem unutur Doğum günlerimi bazen onlarda kutlamaz. Üzülüyor muyum evet ben de bazen içerliyorum ama çok önemli bulmuyorum artık yas 30 a dayandı, belki de ondan :)))

Peki doğum gününüzu bilmiyorsunuz ama en azından hangi mevsimde doğdunuz kendinize bir ay bir gün belirleyin... ya da hayatınızın en mutlu günü olan bir gün seçip doğum tarihin yap.. Basın sağolsun.
Mesele o da değil şanslı olsaydım insanlar kimliğinde ki tarihe bile kutlar değer verirdi.En azından eşim yapabilir .Yok güya çok sever değer verir ama ..

Mesela bugün Olsun senin doğum günüm bahar gelmiş 30 Mart güzel ....güzel günlerin olsun inşallah.

Mesele o da değil şanslı olsaydım insanlar kimliğinde ki tarihe bile kutlar değer verirdi.En azından eşim yapabilir .Yok güya çok sever değer verir ama ..
aslında ilk msjda aklıma gelmedi değil ..birinin eşinin kutlamasi seni uzmus diye düşündüm baktım es hakkında bir şey yok ....aslında esin ince düşünceli olsaydı sen bu msj yazmaya gerek duymayacaktin .... ah bu adamlar kadının Ruhundan anlamiyorlar..

Aynı şeyleri yaşamışız çoğu zaman bende takmıyorum dediğin gibi yaş otuzlarda ama bazen de hayatımda güzel renkler de görmek istiyorum.
Son bir kaç yıl manevi anlamda çok zor anlar yaşadım hala da etkisindeyim.Babam gitti gideli üzerimde bir hüzün var.

Canım Allah sabırlar versin Bende babamı kaybettim Acini anlarim .. ne söylesek az kalır.

Doğum günü konusunda benimde karışıklık vardı. EKIM ayında 9 'unda kutlayan olur 19 'unda da 29 'unda da Okul iş çevre aile falan değişir.. Siz kendinize belirleyin bi zaman belli olsun.. Gerekse kimliginizdekini tercih edin.. Orada mutlaka bi tarih yaziyordur.

Doğum günü kendiminki olunca önemsemem de.. Cevremdekilerin doğum günlerini mutlaka kutlarım.. Belki buna nezaketen insanlar da bana geri dönüş yapar Yoksa ille de konsept in doğum gününü unutmayalım diyen olmaz

Kocalar deger verse bile akil edemiyor. Seven akil edemez mi deme. Edemiyorlar iste. Ben uzuluyorum dogum gunumu kutlamadigimiz icin artik kutlayalim mi de saril. Sevgi ile iste ki sacma sacma tavirlara girmesin. Kimlikteki dogum gunun gelmeden 1 ay once de yasasin bu sene ilk defa dogum gunumu kutlayacagiz de. Ve bunlari yaparken mutlu ol. Belki de istedigini bilmiyor. Bir cocuk gibi ogretmen gerekiyor. Aklima takip dert etme. Onlar düşünmediler ben istedim diye de sorun etme. Istemezsek bilemezler. Degerlisin hic unutma bunu. Doğum gününü bilmiyor olmamiz iyi ki doğmuş olmani değiştirmiyor. Iyi ki doğdun

Seviyorum der ama icraat yok ..
Ben çevrem deki herkese sınırsız fedakarlık yapmama rağmen kalabalığın içinde yanlızım.

İnsanın bazen çok üzüldüğü her şeyi kafasına taktığı zamanlar oluyor. Kendinize bir gün belirleyin kutlayın derim.

Başın Sağolsun. Evet, bu dünyada bazıları çok şanslı gibi görünüyor. Eşleri eve çiçekle, güler yüzle gelir, doğum günleri hiç unutulmaz, anne, baba güçlü ve arkasında. Dünya düzeni böyle maalesef. Ben bu sosyal medyadan nefret ediyorum bu yüzden. Sürekli bazı insanlar üzülüyor, bakıyor, imreniyor. Sen hayatın güzel yönlerine bak. Doğum günün en güzel şekilde kutlanır inşallah. Ama sen de aynı hataya düşüp sosyal medyada paylaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…