Canım çok üzüldüm.Başın sağ olsunBugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
basın sogolsun tekrardan ....önce sayıyorsun gunleri ,aylari ....zamanla bırakıyorsun saymayı... yılda bir sayıyorum artık toptan 13×365 ....çok zor ama zamanla alisyir insan Allah sabır versin.Bugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
Teşekkür ederim sağolasın .Canım çok üzüldüm.Başın sağ olsun
Sağol canımbasın sogolsun tekrardan ....önce sayıyorsun gunleri ,aylari ....zamanla bırakıyorsun saymayı... yılda bir sayıyorum artık toptan 13×365 ....çok zor ama zamanla alisyir insan Allah sabır versin.
Mesele o da değil şanslı olsaydım insanlar kimliğinde ki tarihe bile kutlar değer verirdi.En azından eşim yapabilir .Yok güya çok sever değer verir ama ..Peki doğum gününüzu bilmiyorsunuz ama en azından hangi mevsimde doğdunuz kendinize bir ay bir gün belirleyin... ya da hayatınızın en mutlu günü olan bir gün seçip doğum tarihin yap.. Basın sağolsun.
Başınız sağolsun. Rabbim rahmet etsin..Bugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
aslında ilk msjda aklıma gelmedi değil ..birinin eşinin kutlamasi seni uzmus diye düşündüm baktım es hakkında bir şey yok ....aslında esin ince düşünceli olsaydı sen bu msj yazmaya gerek duymayacaktin .... ah bu adamlar kadının Ruhundan anlamiyorlar..Mesele o da değil şanslı olsaydım insanlar kimliğinde ki tarihe bile kutlar değer verirdi.En azından eşim yapabilir .Yok güya çok sever değer verir ama ..
Aynı şeyleri yaşamışız çoğu zaman bende takmıyorum dediğin gibi yaş otuzlarda ama bazen de hayatımda güzel renkler de görmek istiyorum.Babanın mekanı cennet olsun, üzülmek te haklısın bu konuda seni anlıyorum, ama sosyal medyadaki mutlulukların arkasında çoğunlukla saklı yığınla problem vardır bunu da unutmagöründüğü gibi mutlu değil insanlar. Özellikle çok mutlu görünenler cok çok paylaşımlarla. Benim de Doğum günümü eşim bir defa pasta ile kutladı, bir defa o gün kutlanmadı, ben onun her Doğum gününde hediye de alırım, birşeyler yaparım ama o hiç önemsemez. Kabullendim. Sevgililer günü de kutlamaz, ailem unutur Doğum günlerimi bazen onlarda kutlamaz. Üzülüyor muyum evet ben de bazen içerliyorum ama çok önemli bulmuyorum artık yas 30 a dayandı, belki de onda :)))
Mesele o da değil şanslı olsaydım insanlar kimliğinde ki tarihe bile kutlar değer verirdi.En azından eşim yapabilir .Yok güya çok sever değer verir ama ..
Seviyorum der ama icraat yok ..aslında ilk msjda aklıma gelmedi değil ..birinin eşinin kutlamasi seni uzmus diye düşündüm baktım es hakkında bir şey yok ....aslında esin ince düşünceli olsaydı sen bu msj yazmaya gerek duymayacaktin .... ah bu adamlar kadının Ruhundan anlamiyorlar..
Basın sağolsun ,Allah rahmet eylesin. .Bugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?