Canımm sağolKocalar deger verse bile akil edemiyor. Seven akil edemez mi deme. Edemiyorlar iste. Ben uzuluyorum dogum gunumu kutlamadigimiz icin artik kutlayalim mi de saril. Sevgi ile iste ki sacma sacma tavirlara girmesin. Kimlikteki dogum gunun gelmeden 1 ay once de yasasin bu sene ilk defa dogum gunumu kutlayacagiz de. Ve bunlari yaparken mutlu ol. Belki de istedigini bilmiyor. Bir cocuk gibi ogretmen gerekiyor. Aklima takip dert etme. Onlar düşünmediler ben istedim diye de sorun etme. Istemezsek bilemezler. Degerlisin hic unutma bunu. Doğum gününü bilmiyor olmamiz iyi ki doğmuş olmani değiştirmiyor. Iyi ki doğdun
işte hata sende bende... sınırsız fedakarlık yaparsin karsilik beklemeden kesinlikle ama yinede insanız ya bekliyoruz.. senin gibi ince olsun insan dediğin... ucus ucus civil cıvıl bir insan zamanla değişiyor alisiyor kırılıyor sonra bosveriyorsun ben bosverme aşamasını bile geçtim..Seviyorum der ama icraat yok ..
Ben çevrem deki herkese sınırsız fedakarlık yapmama rağmen kalabalığın içinde yanlızım.
Basın sağolsun ..baba kaybı çok zor ..ondan sonra ota b.Ka ağlıyor insan ..Evet arkadaşlar bugün çok hüzünlüyüm
Gözlerim hep nemli dolaştımher şeye ağlayabilirim yani..
Babam aklıma geldi Ferhat Göçer'in kızım şarkısını dinledim ağladım. Çunkü Babamı kaybettim.
Bir akrabamin eşi eşinin doğum gününü instagramda şatafatlı kutlamış ona da ağladım çünkü benim doğum günüm sadece 3 defa arkadaşlarım tarafından kutlandı o kadar yıllardır kimsenin aklına kutlamak gelmiyorbunun da sebebi var doğduğum günÜm ve ayım bilinmiyor,tarih yanlış..
kim sorsa ne diyeceğimi bilemiyorum.
Öylece unutuldum gittim.Güya sevenim çok ,dostum çok ,eşim ailem var ama ben bugün çok üzgünüm sanki bazı insanlar ćok şanslı. .Beni biraz rahatlatın canlar benim gibi olan var mı aranızda?
Saçma bir soru ama biraz moral istiyorum
Yok canım özelimi paylaşmıyorum. Sadece mesleki paylaşımlarım olur o kadar.Başın Sağolsun. Evet, bu dünyada bazıları çok şanslı gibi görünüyor. Eşleri eve çiçekle, güler yüzle gelir, doğum günleri hiç unutulmaz, anne, baba güçlü ve arkasında. Dünya düzeni böyle maalesef. Ben bu sosyal medyadan nefret ediyorum bu yüzden. Sürekli bazı insanlar üzülüyor, bakıyor, imreniyor. Sen hayatın güzel yönlerine bak. Doğum günün en güzel şekilde kutlanır inşallah. Ama sen de aynı hataya düşüp sosyal medyada paylaşma.
Aynen sanki o cıvıl cıvıl ,neşeli hallerim bir daha gelmeyecek gibi.Biri beni ayağa kaldırsa keşkeişte hata sende bende... sınırsız fedakarlık yaparsin karsilik beklemeden kesinlikle ama yinede insanız ya bekliyoruz.. senin gibi ince olsun insan dediğin... ucus ucus civil cıvıl bir insan zamanla değişiyor alisiyor kırılıyor sonra bosveriyorsun ben bosverme aşamasını bile geçtim..
Hep üste bakarsan mutsuz olursun. Evet bazı insanlar şanslı ama nerden baktığına bakar.Evet arkadaşlar bugün çok hüzünlüyüm
Babam aklıma geldi Ferhat Göçer'in kızım şarkısını dinledim ağladım. Çunkü Babamı kaybettim.
Bir akrabamin eşi eşinin doğum gününü instagramda şatafatlı kutlamış ona da ağladım çünkü benim doğum günüm sadece 3 defa arkadaşlarım tarafından kutlandı o kadar yıllardır kimsenin aklına kutlamak gelmiyorbunun da sebebi var doğduğum günÜm ve ayım bilinmiyor,tarih yanlış..
Öylece unutuldum gittim.Güya sevenim çok ,dostum çok ,eşim ailem var ama ben bugün çok üzgünüm sanki bazı insanlar ćok şanslı. .Beni biraz rahatlatın canlar benim gibi olan var mı aranızda?
Basın sağolsun ..baba kaybı çok zor ..ondan sonra ota b.Ka ağlıyor insan ..
Ah canım başın sağ olsun .Sana da mutluluk diliyorumVar canım.Senin gibi olan var.Ben varım.
Benim de babam yok.
Varlığında sıkıntı ve yıkıntı yaşattığı halde keşke,keşke ölmeseydi diyorum bazen.
Umarım senin babanla biriktirdiğin güzel anıların vardır. Varsa 1-0 öndesin benden:)
Bir de unutmadan,37 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç doğum günüm kutlanmadı.Al sana 2-0
Evet çevremizde çeşit çeşit insan var.Ailen yanında şükür gerisi boş..Babamın da doğum günü belli değil, kimliğimde ne yazıyorsa onu kutluyoruz. Benim doğum günümü ailem dışında hiç kutlayan olmadı. Bir keresinde cok Samimi dediğim , kendi doğum gununu sürekli kutladigim ve maddi durumu kötü olmayan bir arkadaşım milyoncudan dandik bir küpe almış hediye diye, düşünebiliyor musunuz :) pahalı mekanda çay içmek istemedim diye adını cimriye çıkarmıştı. O zamanlar küpe 1 milyon, çay 5 milyondu :)
Çok umursamayın, hepimiz yalnızız, ben doğum günümü kendim kutlarım, pasta, kurabiyeyi kendim alirdim ailemle kutlayim diye.Annem de istediğim bir şeyi hediye olarak alırdı. Bu sene evlendikten sonra sağolsun eşimin ailesi burda yalnızım diye hediyeler almış, yemeğe çağırıp kutladılar. Gecen sene unutmuslardı. Öyle bir şey beklemiyordum.
Aslında hiç ömrümde doğru dürüst arkadaşım olmadı. Genelde işi bitince selami sabahı kesen tipler çıktığı için arkadaş olduğuma bile pişman ettiler. Ben kimseyi kirmamaya calisirken delik desik olmusum kimsenin umrunda degil. Hepimiz yalnızız su dunyada. Baskalarindan beklentiye girmeyin.Doğum gününüzü kendiniz kutlayin. Yemek alın, hazırlayın sevdiğiniz insanları çağırın.
Amin ,çok teşekkür ederim. .Seni de biliyorum arkadaşım.Senin de başın sağolsun
Çok haklısın.Tabi bunların farkındayım. İşte diyorum ya birçok şeyi görmedim bu zamana kadar ama bazen tak ediyor..Hep üste bakarsan mutsuz olursun. Evet bazı insanlar şanslı ama nerden baktığına bakar.
Mesela evlenmek isteyip evlenemeyen birine göre siz sanşlısınız. Mesela babasından dayak siddet gören birine göre babanızı böyle hatırladığımız için siz şanslınız. Hiç Doğum günü kutlanmayan bitme göre 3 kere kutlanan siz şanslısınız. Aslında bunlara da gerek Yok sağlıklı aldığınız nefes için şanslınız
Benim doğum tarihim net belli ama yıllardır hiç kimsecikler kutlamaz. Face hatırlatır yüzlerce gerçek arkadaşımın olduğu yerde bile belli başlı 3_5 kişi yalandan yazarEvet arkadaşlar bugün çok hüzünlüyüm
Evet arkadaşlar bugün çok hüzünlüyüm
Canım sana ve yavruna güç kuvvet diliyorum.Umarım sizin için her şey çok çok iyi olur.Yavrunu gözünün önünden ayırma onun sana ihtiyacı var.Benim doğum tarihim net belli ama yıllardır hiç kimsecikler kutlamaz. Face hatırlatır yüzlerce gerçek arkadaşımın olduğu yerde bile belli başlı 3_5 kişi yalandan yazarBaban için hüzün duyman normal ama onun dışında bak ben yapayalnız bir kadınım. Maddi manevi 4,5 yasında bir çocukla bir başımayım. Bir tek Allah var üstelik anam babam da hayatta çok şükür açlıktan Ölsek ruhları duymaz Hadi neşelen biraz...
Günüm güzel geçiyordu ki bu mesajı okuyana kadar... Üzüldüm ... Teselli edeyim diycem ama başaramıyacam sanırım...
Başın sağolsun...
Eşine de aşk olsun yani... İlla demek mi lazım? Bir pasta bir çiçek alıpta , şöyle sıkıca sarılıp iyi ki doğdu hayatım diyemiyor mu ya?
Ayrıca evlilik yıl dönümünüzü Doğum günüyle bir kutlasanız nasıl olur?
Ben bu konularda biraz gururluyum.İstiyorum ki o düşünsün bilemiyorum bu da şans ve o şans bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?