Bugün çok hüzünlüyüm:(

Canım sana ve yavruna güç kuvvet diliyorum.Umarım sizin için her şey çok çok iyi olur.Yavrunu gözünün önünden ayırma onun sana ihtiyacı var.
Canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hayatım boyunca kendim için asla yapamayacağım bir şey yaptım sigarayı bıraktım. Ben onsuz bir saniye nefes alamam. Bu arada diğer mesajlarını gördüm ve o mesajlarda kendimi gördüm. Seneler boyunca hep fedakarlıklar yaptım.. İnsanlardan hiç bir şey beklemedim talep etmedim.Hep verdim verdim verdim... Yapma bunu sonunda görünmez oluyorsun. Talepleri bitmeyen insanlara alışmış talepkar insanlar seninde insan olduğunu unutuyorlar. Annem marifetmis gibi sağda solda konuşuyormuş o başının çaresine bakar diye

Bence herkesin arada bir duygu karmaşasi gelir ya öyle bir dönemdesiniz.
Benimde gecen hafta sacma birseyde sacma birseye ağlayasim geldi.
Hatta karsidaki de ne oluyoruz diye şaşırdı.
Icimde birseyler birikmisti.
Birikimler bazen patlıyor.

Kocaman kadın oldum öyle arkasında dağ gibi babası olanlara hala imreniyorum
Benimki sinir,stres ve huzursuzluktan başka bişey ifade etmiyorda
7 sene oldu evleneli öyle ince ruhlu kocaları olan kadınlara da özeniyorum.Bikaç defa çiçek aldı o kadar.
Bu sene önemsediğim kimsede hatırlamadı Doğum günümü

Kimlikte hangi tarih yazıyorsa onu kabul ediverin siz de ne olacak?
Ben kabullenmemezlik etmiyorum ki gören yok asıl mesele o
Ailem bile iki kardeşiminkini doğduklarindan beri kutlarlar
Şansıma bak benimkini hatirlayamiyorlar bile..

10 yıldır bitmek bilmeyen çile cekiyorum, Allah beterinden saklasın diyelim. Tabi ki, anlıyorum insan hayatında içten güleceği günler istiyor.

Aynen

Ben kabullenmemezlik etmiyorum ki gören yok asıl mesele o
Ailem bile iki kardeşiminkini doğduklarindan beri kutlarlar
Şansıma bak benimkini hatirlayamiyorlar bile..
Hani demişsiniz ya doğum tarihim belli olmadığı için insanlara söyleyemiyorum diye ona istinaden yazdım. Aileniz niye hatırlamıyor aranız mı açık?

Mesele o da değil şanslı olsaydım insanlar kimliğinde ki tarihe bile kutlar değer verirdi.En azından eşim yapabilir .Yok güya çok sever değer verir ama ..
Başınız saolsun allah sabır versin benimkide tam belli değil annemin söylediği ve kimligim farklı annemde tam emin değil ama annemin söylediğini kabul ettim ve onda kutluyoruz eşiniz kardesleriniz aslında kutlayabilir başta böyle seylere önem verdiginizi gostermediniz galiba

Hani demişsiniz ya doğum tarihim belli olmadığı için insanlara söyleyemiyorum diye ona istinaden yazdım. Aileniz niye hatırlamıyor aranız mı açık?
Hayır ikiside evlendiklerinde çok küçüklermiş bende ilk çocuk olunca ve o zaman ki şartlara göre tarihi yazamamışlar ve nüfus kaydı yapılınca tarih olarak büyük yazdirmislar devamını nüfus memuru tamamlamış :) yani şartlardan dolayı yoksa bir sorun yok şükür. Ama ilkbaharda doğduğumu hatırlıyorlar rahmetli babam söylerdi..

Evet hep karşı taraftan bekledim.Arkadaş çevremde ara ara kutlamalar oldu ama ben en çok ailemden, eşimden, oğlumdan bekliyorum.Çünkü onları en çok ben düşünüyorum. Bütün sıkıntılarında..

Başınız sağolsun.

Ben geçen akşam doya doya ağladım gözlerim davul oldu ama
rahatladım. Salın gitsin.
Bazen salmak lazım..
Babam aklıma gelince ve o doğum gününü görünce ağladım .Göz yaslarim içime aktı

Babam aklıma gelince ve o doğum gününü görünce ağladım .Göz yaslarim içime aktı

Doğum günü dediğin nedir ki?
Mühim olan öldükten sonra hatırlanacak kadar değerli biri olmak..
Benim doğum günümü hatırlayıp hatırlamamaları beni pek mutlu etmez.
Benim de pek hatırladığım söylenemez bugüne pek değer vermiyorum sanırım.

İnsanların size normal davranışlarına takılın bence..

Benim de babam 6 yıldır rahmetli.
Hayatın belli zamanlarında o eksikliği dolu dolu hissediyoruz.
Allah kalan sevdiklerimize uzun ömürler versin.
Amin..

E peki kimlikteki tarihi niye kutlamıyorlar onu soruyorum?

Amin...
Dostlarım, arkadaşlarım,ailem kısacası çevrem iyi..onların varlığı bana huzur veriyor.
Fakat ben babamdan sonra çok sarsıldım o doğum günü ağlamama sebepti asıl mesele doğum günüm de değil.Zaten o yönde hiç şansım olmadı yıllardır gözardı ettim.

Annem de hasta annemden korkuyorken aniden babamı kaybettik o yüzden dönem dönem mutsuzluk yaşıyorum .
Ve kimse beni kaldırmıyor. Bu bir doğum günü olur,bir yıl dönümü olur fark etmez

Eski günlerimi özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…