Aynen kuzum şans bu şans. .İnsanlara zorla kutlatacak değiliz ya..Biz nasıl herkesi düşünüp elimizden geleni yapıyorsak onlarda bize yapsın istiyoruz olmuyor.Ben 5 yıllık evliyim eşim bir kere bile kutlamadı. 29 a gircem bu yıl ailem sadece 1 kere kutladı. Arkadaşlarim hiç kutlamadı evet bazı insanlar bizden şanslı. Ve ben fedakarlık yaptıkça ailem tarafından da kocam tarafından da hep itildim ezildim şuan ağlamak istiyorum. Bazı lari gerçekten çok şanslı her dedikleri her istedikleri oluyor benn ne istesem olmadı(((
Öyle canım dün benimde boğazım düğüm düğümdü..Bugün yorgunluktan hissizleştim.başın sağolsun name Allah cennetinde kavuştursun
bugün bende çok kötüyümulasimiz
böyle bi ağlasam rahatlıcak gibiyim ama gözlerim dolup dolup kalıyor
bazen böyle herşey insanın boğazını düğümlüyor işte
Öyle tabi..Bence üzülmenize hiç gerek yok mesela benim annemle babam çok geç yaşta evlenmişler haliyle benimle aralarında çok yaş farkı var. Yani tabii kimin önce öleceği belli olmaz ama ben de babamı genç yaşımda kaybedeceğim belki deDoğum gününe gelince de bunu dert etmeye bile gerek yok bir gün ayarlayın o gün sizin doğum gününüz olsun Hatta nüfus kağıdına da öyle yazdırın.Bundan sonra hep aynı tarihte kutlarsınız Sevgiler...
Teşekkür ederim.Başın saolsun
Canım takıntı değil gerçekten. Belki öyle bir ilgi alakayla kendime gelirdim diye düşündüm.benim doğum günüm de kutlanmadı öyle. hiç umrumda da değil açıkçası. herkese kimlikteki tarihi söyleyin yeter yıldan onlara ne? gereksiz takıntı bence.
Bişeylerle uğraşmak bu yüzden iyi geliyor işteÖyle canım dün benimde boğazım düğüm düğümdü..Bugün yorgunluktan hissizleştim.
Toparla canım kendini. Biz kendimizi iyileştirecegiz başka çaresi yok.
Bugün bunu düşündüm ben de, herkes kadar mutlu herkes kadar hüzünlüyüm dedim kendi kendime.Hepimizde biraz sizden, biraz ondan, biraz bundan var. Ayniyiz. Zamanları farklı olsa da aynı şeyleri yaşıyoruz, yaşayacağız. Ölene kadar da hayata tutunmaya çalışacağız. Mecburuz buna.
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Aminn...ulasimiz canım benim kalbi güzel arkadaşım
Kıyamam sana ben en çetin imtihanlardan birisidir eminim ki yaşadığın üzüntülerin gelgitlerin çok normal ama dozunu iyi ayralmak lazım çünkü en yazık ki elimizden hiçbişr gelmez
Rabbim sevdiği kullarını yanına alıyor hepimizin gideceği yer orası
Bizim kaybettiğimiz sevdiklerimiz için yapabileceğimiz tek şey dua etmek bol bol
Rabbim inşAllah güzel babacığını cennetinde buluşturur
Baban için 1 tane Yasin okudum güzelim..
İsmini bilmediğim için dualayamadım o güzel dilinden dökülen duaları bekler yasini Şerif
Rabbim hepinizin sabrını versin Amin
:)valla güldüm şimdi..seçim hatası mı bilemedim ki...Doğumgünü kutlayan adamlar bir yere kaçmadı, biz kutlamayan/kutlayamayanları seçtik. O yönden şanssızım deme, diyeceksen akılsızım de :) ama işte demek ki aslında önem vermiyorsun, yoksa öyle birini alırdın hayatına.
Babam konusunda başın sağolsun. Eşim de babasını erken yaşta kaybetti. Ben de hep hissederim babasını kaybettikten sonra ne kadar değişti diye, ne kadar destek olabiliyorum bilemiyorum, bazı hüzünleri paylaşmak da zor, maalesef yükünüzü hafifletmek sevenleriniz için de kolay değilne yapmalı ki, konuşmalı mı üzerine mesela, ben eşimle hiç konuşmam, o anlatırsa dinlerim. Bir şey diyecek kadar da tanımadım zaten kayınpederimi. Neyse ben de çok saçma yerden mi yaklaştım bilmiyorum ama...
Aynen kuzum şans bu şans. .İnsanlara zorla kutlatacak değiliz ya..Biz nasıl herkesi düşünüp elimizden geleni yapıyorsak onlarda bize yapsın istiyoruz olmuyor.
Canım yinede şöyle düşün Ailen sağlıklı ve yanında özellikle Baban ve annen..onun için kendini üzme.
Aynen resmen beni tercüme etmişsin her yıl aynı.Bazen böyle hissediyorum bende. Herkesin doğumgününü hatırlayıp kendiminkinde umursanmamış olmak kırıyor beni. Belki seneye diyorum her seferinde. Ama seneye yine olmuyor yaşlandığımla kalıyorum. Bende artık kendim için bişeyler yapma kararı aldım. En değerli benim diyorum. Kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. Sizde üzülmeyin. Bence çok hassas bir kalbe sahipsiniz inşallah yakınınızdakiler en kısa zamanda değerinizi anlar. Anlamazsa da üzülmeyin. Gerçekten bende bazılarının doğuştan şanslı olduğuna inanıyorum. Bendeki eksikliği çözemedim. Ne yapsam kıymetim yok. En iyisi kendi kendimin kıymetini bileyim.
Canımm işte hepimizin dönüm noktaları var.Bugün bunu düşündüm ben de, herkes kadar mutlu herkes kadar hüzünlüyüm dedim kendi kendime.
Allah rahmet eylesin .rabbim mekanını cennet etsinSağol canım
Evet
Çok teşekkür ederim.Size daha güzellerini dilerimÖyle tabi..
Allah Annenle babanla uzun ömurler nasip etsin.
Hayalleriniz yarım kalmasın insallah..
amiin canim.Allah razı olsun canım. Çok iyisin..
Allah anneciğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..
Kıyamam ben sanaAminn...
Allah razı olsun güzel kalplim yazını okudum daha da duygulandım.
Gönlünden ne geçiyorsa hepsine tek tek kavuş inşallah.
Sende canım benim insAllah sende kavusAminn...
Allah razı olsun güzel kalplim yazını okudum daha da duygulandım.
Gönlünden ne geçiyorsa hepsine tek tek kavuş inşallah.
Seviyorum der ama icraat yok ..
Ben çevrem deki herkese sınırsız fedakarlık yapmama rağmen kalabalığın içinde yanlızım.
Canım bilmukabeleKıyamam ben sana
Aslında duygulanman için değilde yalnız olmadığını sen uzulunce birileride sen üzülme diye payına duseni yapabileceği göstermek içindi
Çok çok sevikiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?