Bugün çok hüzünlüyüm:(

Aynen kuzum şans bu şans. .İnsanlara zorla kutlatacak değiliz ya..Biz nasıl herkesi düşünüp elimizden geleni yapıyorsak onlarda bize yapsın istiyoruz olmuyor.
Canım yinede şöyle düşün Ailen sağlıklı ve yanında özellikle Baban ve annen..onun için kendini üzme.

Öyle canım dün benimde boğazım düğüm düğümdü..Bugün yorgunluktan hissizleştim.
Toparla canım kendini. Biz kendimizi iyileştirecegiz başka çaresi yok.

Öyle tabi..
Allah Annenle babanla uzun ömurler nasip etsin.
Hayalleriniz yarım kalmasın insallah..

Bazen böyle hissediyorum bende. Herkesin doğumgününü hatırlayıp kendiminkinde umursanmamış olmak kırıyor beni. Belki seneye diyorum her seferinde. Ama seneye yine olmuyor yaşlandığımla kalıyorum. Bende artık kendim için bişeyler yapma kararı aldım. En değerli benim diyorum. Kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. Sizde üzülmeyin. Bence çok hassas bir kalbe sahipsiniz inşallah yakınınızdakiler en kısa zamanda değerinizi anlar. Anlamazsa da üzülmeyin. Gerçekten bende bazılarının doğuştan şanslı olduğuna inanıyorum. Bendeki eksikliği çözemedim. Ne yapsam kıymetim yok. En iyisi kendi kendimin kıymetini bileyim.

benim doğum günüm de kutlanmadı öyle. hiç umrumda da değil açıkçası. herkese kimlikteki tarihi söyleyin yeter yıldan onlara ne? gereksiz takıntı bence.
Canım takıntı değil gerçekten. Belki öyle bir ilgi alakayla kendime gelirdim diye düşündüm.
Babam zaten hiç aklımdan çıkmıyor çok gençti,bizimle ilgili güzel hayalleri vardı ve ani bir biçimde babamı kaybettik.
Babam bile ne yaşadığını anlayamadı bu benim içimi yakiyor(

Bugün bunu düşündüm ben de, herkes kadar mutlu herkes kadar hüzünlüyüm dedim kendi kendime.

Aminn...
Allah razı olsun güzel kalplim yazını okudum daha da duygulandım.
Gönlünden ne geçiyorsa hepsine tek tek kavuş inşallah.

:)valla güldüm şimdi..seçim hatası mı bilemedim ki...
İnanılmaz merhametli bir eşim var belki ağlasam,üzüldüğümü göstersem kutlar elinden geleni yapar ama ben isteyemiyorum..Beni düşündüğü için bu inceliği yapsın istiyorum.
Aslında doğum günü bahane oldu üzüntüme tuz serpti.
Babam aklıma gelmişti o gidince eksik kaldık o eksiklige ağladım.

((

Aynen resmen beni tercüme etmişsin her yıl aynı.
Yıllarım geçti gitti ..
Canım sende kendini üzme bak formülünü bulmuşsun.Kendimizi mutlu etmenin yollarını bulmalıyız.

Aminn...
Allah razı olsun güzel kalplim yazını okudum daha da duygulandım.
Gönlünden ne geçiyorsa hepsine tek tek kavuş inşallah.
Kıyamam ben sana
Aslında duygulanman için değilde yalnız olmadığını sen uzulunce birileride sen üzülme diye payına duseni yapabileceği göstermek içindi
Çok çok sevikiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…