Bugün çok hüzünlüyüm:(

Canım sizinde başınız sağ olsun.Zor bir süreç geçirmişsiniz. Çok doğru söylüyorsunuz. Ne kadar yalnız değiliz desekte yalnızız.

Teşekkür ediyorum.Sizinde babanızın mekanı cennet olsun.Huzur içinde yatsın.
Zaten dediğiniz gibi doğum günüm kutlansa bile evden çınar ağacımız gitmiş neye fayda..

ulasimiz canım benim kalbi güzel arkadaşım
Kıyamam sana ben en çetin imtihanlardan birisidir eminim ki yaşadığın üzüntülerin gelgitlerin çok normal ama dozunu iyi ayralmak lazım çünkü en yazık ki elimizden hiçbişr gelmez
Rabbim sevdiği kullarını yanına alıyor hepimizin gideceği yer orası
Bizim kaybettiğimiz sevdiklerimiz için yapabileceğimiz tek şey dua etmek bol bol

Rabbim inşAllah güzel babacığını cennetinde buluşturur
Baban için 1 tane Yasin okudum güzelim..
İsmini bilmediğim için dualayamadım o güzel dilinden dökülen duaları bekler yasini Şerif

Rabbim hepinizin sabrını versin Amin

Ammaann boşversene istersen bugünü senin doğum günün ilan ederiz? ne olmuş illa saati doğumu mu bilcez? Zaten o doğum günlerinde hep samimiyetsiz yapılıyo herşey boşver takılma . Neşe getirecek müzikler dinle, hayat herşeye rağmen güzel inan ki :) Sağlığın yerinde nefes alıyosun ya herşeye gücün yeter senin boşver düşünme hiçbi şey :)

Babana gelince, bu dünya sevdiklerimize doymak için çok çok kısa ama çok şükür sonsuz ayrılmayacağımız bir yer var.Allah o cihanda sizi ayırmasın cennete ayak attığında bunların hepsini unutacaksın inşallah. Sen mutlu ve gayretli ol, baban benim kızım bu desin.

Sağol canım benim...
Amin hepimizinkini insallah. .
Çok düşüncelisin güzel arkadaşım bende seni çok seviyorum.Her sey güzel kalbine göre olsun..

Allah razı olsun canım. Çok iyisin..
Allah anneciğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..

Doğumgünü kutlayan adamlar bir yere kaçmadı, biz kutlamayan/kutlayamayanları seçtik. O yönden şanssızım deme, diyeceksen akılsızım de :) ama işte demek ki aslında önem vermiyorsun, yoksa öyle birini alırdın hayatına.

Babam konusunda başın sağolsun. Eşim de babasını erken yaşta kaybetti. Ben de hep hissederim babasını kaybettikten sonra ne kadar değişti diye, ne kadar destek olabiliyorum bilemiyorum, bazı hüzünleri paylaşmak da zor, maalesef yükünüzü hafifletmek sevenleriniz için de kolay değil ne yapmalı ki, konuşmalı mı üzerine mesela, ben eşimle hiç konuşmam, o anlatırsa dinlerim. Bir şey diyecek kadar da tanımadım zaten kayınpederimi. Neyse ben de çok saçma yerden mi yaklaştım bilmiyorum ama...

Aynen dayanamıyoruz..ama yapacak bir şey yok..Arkadaşının babası ne kadar hatalı eşini uzecegine ona sarılsa,değer verse ..
Hayat o kadar kısa ki..

Aynen dayanamıyoruz..ama yapacak bir şey yok..Arkadaşının babası ne kadar hatalı eşini uzecegine ona sarılsa,değer verse ..
Hayat o kadar kısa ki..

Canımm sana da ailene de sabır diliyorum.Daha melekken babanı kaybetmişsin sizin için de annen için de çok zor olmuştur.Mekanı cennet olsun Babacığının..

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…