Canım sizinde başınız sağ olsun.Zor bir süreç geçirmişsiniz. Çok doğru söylüyorsunuz. Ne kadar yalnız değiliz desekte yalnızız.Basin sagolsun
Babami gecen sene hamileyken kaybettim
Uzun zamandir gorememistim
hastanedede son bir kez goremedim
Eşi son zamanlarda cekilmis bir fotografini atti
O zaman birlikte bir fotografimiz olmadigini farkettim
Babamin koyunde yemyesil bir bahce kaldi
Fakat borc yuzunden mirasi reddetmek zorunda kaldim
D.gunum tarihi bilinmesine ragmen annem ve kardesim dışında kutlanmaz
Yalniz degilsin yalniz degiliz
bazen cok yalniziz ama yalniz degiliz maalesef
Teşekkür ediyorum.Sizinde babanızın mekanı cennet olsun.Huzur içinde yatsın.Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun babanızın.
Bende 2004 yılında babamı kaybettim.
Üzerinden yıllar geçti ama hala en ufak olumsuzlukta yada mutluluk anımda bir yanım buruktur.
Kızıma bakarken bile babam görseydi ne çok severdi kızımı,torununu,evlendiğimi bile görmedi diye içim acır.
Unutulmuyor özetle,hafifliyor zamanla ama kalbinin bir köşesinde öyle her an açığa çıkmaya hazır bekliyor o duygu,özlem,acı,artık ne derseniz adına.
Doğumgünü konusuna birşey diyemiyorum kendi adıma önem vermiyorum artık ki babam hayattayken benim doğum günüm dışında evin en küçüğü olduğum için hep ikinci bir pasta da bana alınırdı. Annemin doğumgününde ,abimin doğumgününde vs hep banada bir pasta olurdu. Çocukken yaşadığım o tadı damağımda kalan doğumgünlerine sayıyorum şimdi kutlamadıklarımı.
Başın sag olsun.annenimi kaybettinBugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
Canım benim basınız sağolsunBugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Bugün bende kötüyüm
Annemsiz geçen 25.gün
Sağol canım benim...Başın sagolsun canimin ici,ne kadar zordur tahmin edebiliyorum.Allah sevdiklerimize kalanlara uzun omur versin.konunu görünce hemen koştum geldim.seni cok seviyorum,uzme kendini nolur.ben senin hergün dogum gününü kutlarim..nice guzel yaşlara bitanem,naif arkadaşım,hangi tarihte dogduysan
Çok teşekkür ederim. Haklısın baharda doğmuşum ona göre ayarlayacağım.basin saolsun canim. senin icin en ozel en guzel bir gunun varsa onu yap .. hangi mevsimde dogduysan en ugurlu sayini sec kendine.
Allah razı olsun canım. Çok iyisin..Mekani cennet olsun babanin. Senin icin cok uzuldum (((
Ben de anneme aşiri duskunum. Annemi kaybetsem uzuntuden naparim bilmiyorum. Dusuncesi bile beni mahv ediyo (((
Sakın uzulme, yalniz degilsin. Bizler variz.
Dogum gunun icin de bir tarih sec, hep beraber burda kutlayalim
Canımm ya..Bugun bende kotuyum kaynana mahvetti gunumu Allah onu bildigi gibi yapsin.
Çok çok zor anlar yaşıyorsun sabır diliyorum sana..Benimde annemsiz geçen 4.yilim babamsiz geçen 47.günüm
Derdin neyse umarım kısa sürede hafifler..Bende....
Aynen dayanamıyoruz..ama yapacak bir şey yok..Arkadaşının babası ne kadar hatalı eşini uzecegine ona sarılsa,değer verse ..Eder tabi eder insanız. Kim arada tak etmiyor derse yalan söyler. Bak benim çok yakın kardeşim gibi bi arkadaşım var. Çok zenginler insatagramda falan görsen hayat bu dersin. Kız da o kadar iyi bi İnsan. Ama babası annesine aiddrt uyguluyor yalnız Kaldığımızda hep ağlıyor. Yani kimsenin bayatı mükemmel değil
Aynen dayanamıyoruz..ama yapacak bir şey yok..Arkadaşının babası ne kadar hatalı eşini uzecegine ona sarılsa,değer verse ..Eder tabi eder insanız. Kim arada tak etmiyor derse yalan söyler. Bak benim çok yakın kardeşim gibi bi arkadaşım var. Çok zenginler insatagramda falan görsen hayat bu dersin. Kız da o kadar iyi bi İnsan. Ama babası annesine aiddrt uyguluyor yalnız Kaldığımızda hep ağlıyor. Yani kimsenin bayatı mükemmel değil
Canımm sana da ailene de sabır diliyorum.Daha melekken babanı kaybetmişsinBabanın mekanı cennet olsun .
3 -4 yaşlarında bende babamı kaybettım .
Ne zaman biri baba dese boğazım düğüm düğüm olur.
İlkokul zamanlarında öğretmenler ailenizi anlatın derdi . Annemı sayardım ablalarımı sayardım sıra babaya geldiğinde hüngür hüngür ağlardım ..
Hiç sevmezdim okulun ilk günlerini .
8. sınıfa kadar hep ağladım .
Şimdi şimdi ağlamıyorum ama gelin bide içimi görün ..
Büyük boşluk , çok büyük ..
Doğum gunun için şunu önerebilirm . Tamam belirsiz ama kimliğinde bir tariih vardır ?
Onu kaale al ve sürekli onu söyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?