• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün doğum günü ve biz küsüz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.328
248
Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen

Neden küs olduğunuza bağlı olarak değişir durum fakat yazım tarzınızdan çok büyük bir sorun (konuşarak halledilemeyecek bir sorun) yok gibi duruyor. Bence kutlamalısınız önemli bana göre böyle özel günler.

Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen

hem espri olur hem araniz mi duzelir.
bosanma sebebi resmen :KK57:

Orasını boşverin özel:))
ozaman yardımcı olamayız kusura bakmayın
neden küs oldugunuzla kutlayıp kutlamamanız dırek baglantılı cunku
hakaret mı ettı kızlara mı baktı aılenıze laf mı soyledı bılemedıgımız ıcın ne desek yanlıs olur

ozaman yardımcı olamayız kusura bakmayın
neden küs oldugunuzla kutlayıp kutlamamanız dırek baglantılı cunku
hakaret mı ettı kızlara mı baktı aılenıze laf mı soyledı bılemedıgımız ıcın ne desek yanlıs olur
Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi :((

Hadi kızlar fikirr:(

Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi :KK43:(
e ne var bunda
sız sevmedıgınız yemegı zorla yermısınız
boyle boyle bırbırınızı tanıyacaksınız
bırde o hatalı dıyorsunuz bunun ıcın kac gundur konusmuyorsunuz
yaşlar kac ?
bırde espırı anlayısınız cok tehlıkelı :D keske dogmasaydın lafına gercekten gulecegını mı dusunuyorsunuz yemegınızı begenmedı dıye küsen sız

bence uzatmayın evlılık cocuk oyuncagı degıl guzel bı yemek yapın guzel pasta opun sarılın :)

e ne var bunda
yaşlar kac ?
bırde espırı anlayısınız cok tehlıkelı :KK70: keske dogmasaydın lafına gercekten gulecegını mı dusunuyorsunuz yemegınızı begenmedı dıye küsen sız

bence uzatmayın evlılık cocuk oyuncagı degıl guzel bı yemek yapın guzel pasta opun sarılın :)
Öylemi dersinz.

e ne var bunda
yaşlar kac ?
bırde espırı anlayısınız cok tehlıkelı :KK70: keske dogmasaydın lafına gercekten gulecegını mı dusunuyorsunuz yemegınızı begenmedı dıye küsen sız

Üstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))

Allah iyiliğinizi versin, yemeğini beğenmedi diye iki gün küsmek nedir yahu :) Doğum gününü bir fırsata çevirin, öpüşün barışın, hediyesini de verin mutlaka. Böyle sudan sebeplerle ne iki gün küs kalınır ne de özel günlerin kutlaması atlanır.

Back
X