- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Yemegini begenmeyen adama pasta yapmak miAkşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemegini begenmeyen adama pasta yapmak miAkşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(
İyiki doğdun baba yazdım. Sanırım pek gururluyum
Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen
cok acaip cidden bu gurur göstergesimi oldu simdi al pastani zikkimlan hahaha tabiki ben yapmadım karsindakide kit zekali zaten her turlu inanir yahu zaman zaman yemekte yapamiyorum kotude oluyor hepsi olur iki gun kusmwk birde gurur yapmak cok anlamsizİyiki doğdun baba yazdım. Sanırım pek gururluyum
Aman ne buyuk sorun:))Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(
Valla pastayı kızımla ona doğru götürürken bile çok sevindi yazıyı gördü güldü sevindi falan. Ben yapmadım kızın yaptı dedim ona teşekkür et dedim güldü kızıyla fotoğraf fln çekti arkadaşlarına attı kızm bana pasta yapmş falannn. Hediyesini de verdim kızın almış dedim. Tabi bunlar hep espriyle gülerek falan. Neyse beğendi sevindi barıştık :))Asbei eee baristiniz mi