- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.328
- 248
O nerden çıktı kızYemekte ne yapmıştın kız merah ettim bak şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nerden çıktı kızYemekte ne yapmıştın kız merah ettim bak şimdi![]()
Haa pardon ben bu akşam ki yemeği soruyorsun sandım :))Yemekte ne yapmıştın kız merah ettim bak şimdi![]()
E o zaman "pastayi ben yapmadim" yaz..Ya kızlar tmm güzel bişey yaz diyorsunuz ama cidden ben yazmam ya boş bırakırım ya ona laf atacak bişey yazacam yapamam yanii:))
Aaa aynı durum gerçekten :))Konu sahibi aynı durumdayız bugün benimkinin de doğum günü ve biz ciddi bi sebepten küsüz 4 gündür konuşmuyoruz. Ben hediyesini önceden almıştım pastasını da aldım. Akşam kutlicam ama ilk adimi atan olmak istemiyordum açıkçası.
Bende düşündüm aslında onuE o zaman "pastayi ben yapmadim" yaz..
Aaa aynı durum gerçekten :))
:) ))))))))Valla aynı ben klasik iyiki doğdun bitanem yazdırdım ama iyiki doğdun allahın ruhsuzu yazdırasim da gelmedi değil:)
Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen
Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(
Arada kalp kırıklığı kötü laflar da var ama sadece yemek için deil o kavganın başlangıcıydıİlk mesajınınızda pastanın üstüne yazmayı düşündüğünüz şeyden dolayı 2 gündür küs olma sebebinizde eşinizin değil sizin haksız olabileceğinizi düşünmüştüm. Haklıymışım.
Bence empati yeteceğinizi geliştirin. Bu yazdıklarınız baz alındığında çok garip ve prenses sendromu olan biri gibi duruyorsunuz. Hala eşinize haksız diyorsunuz. O bir yemek yapsa, yiyemeyeceğiniz kadar kötü olsa, yiyemeseniz. Size 2 gün boyunca küsse ve doğum gününüz de üzerinde “Keşke doğmasaydın” yazan bir pasta verse, ne yapardınız? El insaf!
Barışmak istemiyor musunuz? Önünüzde güzel bir seçenek var işte. Kendini onun için bir şeyler yaptığını göstermek varken ne diye daha kaçma taraftarısın ki? :)Kızlar son soru.. Üstüne iyiki doğdun babacım yazsam. Ben yapmadım çocuklar yaptı desem :)))
"Umarım bunu beğenirsin, başımın tatlı belası falan yazılabilir:). " Birde konu büyütülecek bir şey değil, ölümlü dünya değer mi böyle şeylerle küs kalmaya?Uzatmayın güzelce kutlayın dogumgununu , nice mutlu senelere.Üstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))
Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi(