• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün doğum günü ve biz küsüz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hadi pastam hazır söz bekliyorum :((( zman daralıyor :)

Konu sahibi aynı durumdayız bugün benimkinin de doğum günü ve biz ciddi bi sebepten küsüz 4 gündür konuşmuyoruz. Ben hediyesini önceden almıştım pastasını da aldım. Akşam kutlicam ama ilk adimi atan olmak istemiyordum açıkçası.

Konu sahibi aynı durumdayız bugün benimkinin de doğum günü ve biz ciddi bi sebepten küsüz 4 gündür konuşmuyoruz. Ben hediyesini önceden almıştım pastasını da aldım. Akşam kutlicam ama ilk adimi atan olmak istemiyordum açıkçası.
Aaa aynı durum gerçekten :))

Amaaaannnn kasmayın bu kadar. İlk adımı bu seferde siz atın, ölmezsiniz.
Kutlayın bence, düzeltin arayı..
:halay:Ohhh misss..

Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü ve biz iki gündür küsüz. Hatalı olan o. Hediyelerini önceden almıştım napsam Kutlasam yapamam kutlamasam da olmaz. Diyorum ki acaba pasta yapsam da üstüne keşke doğmasaydın mı yazsam:))) . Hem espri olur belki biraz aramız düzelir. Yine de ilk adımı ben ataym diyorum . Bilmiyorum kararsızım ne yapsam fikir verin lütfen

Akşam yaptığım yemeği beğenmedi ve yemedi :KK43:(

İlk mesajınınızda pastanın üstüne yazmayı düşündüğünüz şeyden dolayı 2 gündür küs olma sebebinizde eşinizin değil sizin haksız olabileceğinizi düşünmüştüm. Haklıymışım.

Bence empati yeteceğinizi geliştirin. Bu yazdıklarınız baz alındığında çok garip ve prenses sendromu olan biri gibi duruyorsunuz. Hala eşinize haksız diyorsunuz. O bir yemek yapsa, yiyemeyeceğiniz kadar kötü olsa, yiyemeseniz. Size 2 gün boyunca küsse ve doğum gününüz de üzerinde “Keşke doğmasaydın” yazan bir pasta verse, ne yapardınız? El insaf!

Pastanın üstüne anlamlı ve güzel bir söz yazdırın. ''Keşke doğmasaydın'' gibi şeyleri kastetmiyorum tabii ki.

Daha sonra hediyesiyle birlikte pastayı salona bırakın. Gelişini takip edin, binaya girdiği zaman da mumları yakın. Öyle bırakıp içeri gidin.

Bu jestin üstüne sizin yanınıza gelip adım atacaktır diye düşünüyorum.

Yemeği beğenmedi falan diye de böyle küs kalacak tartışmalar yapmayın. Küçük şeyler için ilişkinizi yıpratmayın.

İlk mesajınınızda pastanın üstüne yazmayı düşündüğünüz şeyden dolayı 2 gündür küs olma sebebinizde eşinizin değil sizin haksız olabileceğinizi düşünmüştüm. Haklıymışım.

Bence empati yeteceğinizi geliştirin. Bu yazdıklarınız baz alındığında çok garip ve prenses sendromu olan biri gibi duruyorsunuz. Hala eşinize haksız diyorsunuz. O bir yemek yapsa, yiyemeyeceğiniz kadar kötü olsa, yiyemeseniz. Size 2 gün boyunca küsse ve doğum gününüz de üzerinde “Keşke doğmasaydın” yazan bir pasta verse, ne yapardınız? El insaf!
Arada kalp kırıklığı kötü laflar da var ama sadece yemek için deil o kavganın başlangıcıydı

Kızlar son soru.. Üstüne iyiki doğdun babacım yazsam. Ben yapmadım çocuklar yaptı desem :)))

Kızlar son soru.. Üstüne iyiki doğdun babacım yazsam. Ben yapmadım çocuklar yaptı desem :)))
Barışmak istemiyor musunuz? Önünüzde güzel bir seçenek var işte. Kendini onun için bir şeyler yaptığını göstermek varken ne diye daha kaçma taraftarısın ki? :)

Üstüne esprili bişey yazmak istiyorum sizce ne olabilir :)))
"Umarım bunu beğenirsin, başımın tatlı belası falan yazılabilir:). " Birde konu büyütülecek bir şey değil, ölümlü dünya değer mi böyle şeylerle küs kalmaya?Uzatmayın güzelce kutlayın dogumgununu , nice mutlu senelere.

o espriyi yaparsan sonu hiç iyi gözükmüyor

Back
X