- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Allah sabir versin cok gecmis olsun bende kimyasal gebelik gecirdim temizlendikten sonra hemen hamile kaldim cok fazla uzulmeArkadaşlar morallerim çok bozuk yani tarifsiz duygu mu desem Allaha asla isyan etmek Rabbim verdi Rabbim aldı bugün bir düşük yaptım ve bebegimi almak zorunda kaldılar. Ayrica bebegim kist olusturmus bende bi ilac kullanacagim. Kimyasal gebelik olduğu için . Bu süreçten sonra nasıl bir yol izlemeliyim hamile kalmak icin çünkü rahîm temizlendi ve açık şuan iyice
Tabiki herşey yüce rabbimin isteğiyle olur ama insani sadece kendisi anlarmis gercekden bütün gün insanlar ailem yanımdaydı şimdi odada biraz tek başıma oturayım dedim daha dün karnimda olan bebeğim bugün yok Allahım yüzümüzü güldürsünMerhaba cok cok gecmis olsun ins tekrardan gebe kalcaksn bende bi konu actm hamilrlk belirtileryle ilgili bu ikinci hamilelk olcak egrki hamileysem4 senelk evlym 3 sene once bnde kurtaj yasadm kalp atmadgi icn herks bir yere kadar yannda olablr seni sendn iyi anlayan yok icndki frtnyi kmse sn gbi blemez snde kendni sahip olcagn o guzel evlat icn toparla yasycagn o guzl gunlr icn ayakta kal.bn oyle yapiyorm ALLAHIN iznyle en kisa surede kucagnda olucak yeterki inan.
Bende bir kaç yerde böyle duydum Allahım sağlıkla hayırlı evlat versin de başka bisey istemem Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallahKimyasaldan sonrası daha kolay oluyor diyorlar. Allah yardımcınız olsun gönül ferahlığı versin.
Bi kaç gün böyle geçecek çünkü hemen alıştım kendimi bağlandığım için ilk gebelik diye üzmemek elde değil maalesedAllah sabir versin cok gecmis olsun bende kimyasal gebelik gecirdim temizlendikten sonra hemen hamile kaldim cok fazla uzulme
Amin Allah razı olsun.Bende bir kaç yerde böyle duydum Allahım sağlıkla hayırlı evlat versin de başka bisey istemem Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah
Şuan kanamam var fakat adet miyim kan mi bilmiyorum ilişki konusunda da doktor birşey demedi arada deredeyimBen de bal tarçın çörek otu kürüyle gebe kaldım ama maalesef kimyasal geçirdim canım, gecikmemin 3. Günü çok sancılı adet oldum, yani benimki kendiliğinden düşmüştü kürtaj olmadım. Allah yardımcın olsun çok iyi tanıyorum bu acıyı onca ay bekleyip tam sevindiğin an tekrar hayal kırıklığırahmindeki yaralar iyileşince Dr un sana uygun tedaviyi düzenler canım ben kimyasaldan sonra klomene başladım
Benim kimyasaldan sonra ilişki için bişi demedi sadece kanama bittikten 2 3 gün sonrasına kadar bekleyin dedi ama benim eşim zaten uzakta ben o nedenle sıkıntı yaşamadım hemen bi sonraki ay da tekrar bebek için başladık. Benim kanamam çok sancılı ve çok yoğun kanamalı geçti 25 30 dk kalmadan pedimden taşıyordu ve çok özür diliyorum iri parçalı/pıhtılıydıŞuan kanamam var fakat adet miyim kan mi bilmiyorum ilişki konusunda da doktor birşey demedi arada deredeyim
Canım senin için çok üzüldüm rabbim sabır versin seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç aynı şeyleri bende yaşadım 1.5 yıl önce 5 haftalık hamileyken düşük yaptım düşükten sonra korunduk 6 ay şimdi de hamile kalamıyorum rahmin şuan tertemiz adetin biter bitmez çalışmalara tekrar başlayın düşükten sonra hamile kalmak daha kolay inşaAllah tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Arkadaşlar morallerim çok bozuk yani tarifsiz duygu mu desem Allaha asla isyan etmek Rabbim verdi Rabbim aldı bugün bir düşük yaptım ve bebegimi almak zorunda kaldılar. Ayrica bebegim kist olusturmus bende bi ilac kullanacagim. Kimyasal gebelik olduğu için . Bu süreçten sonra nasıl bir yol izlemeliyim hamile kalmak icin çünkü rahîm temizlendi ve açık şuan iyice
benim iki dusugum ardından kuretajim oldu bi kizim var ondada kanamali su an oğluma hamileyim onda da kanamali hamileligim oldu kuretajdan sonra genelde 2 adet geçirince deneyebilirsin rahim kendini ancak toparlıyor cnmArkadaşlar morallerim çok bozuk yani tarifsiz duygu mu desem Allaha asla isyan etmek Rabbim verdi Rabbim aldı bugün bir düşük yaptım ve bebegimi almak zorunda kaldılar. Ayrica bebegim kist olusturmus bende bi ilac kullanacagim. Kimyasal gebelik olduğu için . Bu süreçten sonra nasıl bir yol izlemeliyim hamile kalmak icin çünkü rahîm temizlendi ve açık şuan iyice
Yok benim adet gibi kesiliyor bilmiyorum hormonlar bozulurmu yumurtlama ne zmaan olur ona gore hesaplayamicamBenim kimyasaldan sonra ilişki için bişi demedi sadece kanama bittikten 2 3 gün sonrasına kadar bekleyin dedi ama benim eşim zaten uzakta ben o nedenle sıkıntı yaşamadım hemen bi sonraki ay da tekrar bebek için başladık. Benim kanamam çok sancılı ve çok yoğun kanamalı geçti 25 30 dk kalmadan pedimden taşıyordu ve çok özür diliyorum iri parçalı/pıhtılıydı
Inşallah canim adet miyim şey miyim bilsem yumurtlamayı ona gore hesaplayacağım belkide adet olmam denge bozuldu diye böyle yaşayan adet olmayan varmı acabaCanım senin için çok üzüldüm rabbim sabır versin seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç aynı şeyleri bende yaşadım 1.5 yıl önce 5 haftalık hamileyken düşük yaptım düşükten sonra korunduk 6 ay şimdi de hamile kalamıyorum rahmin şuan tertemiz adetin biter bitmez çalışmalara tekrar başlayın düşükten sonra hamile kalmak daha kolay inşaAllah tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Nasip canimbenim iki dusugum ardından kuretajim oldu bi kizim var ondada kanamali su an oğluma hamileyim onda da kanamali hamileligim oldu kuretajdan sonra genelde 2 adet geçirince deneyebilirsin rahim kendini ancak toparlıyor cnm
Canim peki hemem adet oldunmu biraz zaman geçtimiSenin kanaman baslamisti diye hatirliyorum, kanaman basladiysa neden kurtaj yapiyolar daha ilk gebeliklerde anlamiyorum!
Seni cok iyi anliyorum, bende aynisini yasadim, hatta 1 regl bekledik ikinci ay yine hamile kaldim ve 3 aylikken kaybettimSana tavsiyem biraz zaman ver kendine. Hamile kabailiyosun sorun yasamazsin sadece sagligina dikkat et, spor yap, incir, keciboynuzu ve multivitaminlere basla esinle birlikte tabi. Kendini hazir hissettiginde genel kontrollerini tahlillerini yaptir ve denemelere basla. Sakin kur deneme, tum hormonlari alt ust ediyo. 7 ay gecmesine ragmen ben hala hazir hissetmiyorum ama bu usttekilerin hepsini yapiyorum/yaptiriyorum esime ve vucudumdaki degisikliklerin farkindayim. Vucudum hazir beynim hazir degil.
Sadece kabullen ve akisina birak. Hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina insallah.
Geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda iyileşip sağlıklı hayırlı bi gebelik nasip etsinArkadaşlar morallerim çok bozuk yani tarifsiz duygu mu desem Allaha asla isyan etmek Rabbim verdi Rabbim aldı bugün bir düşük yaptım ve bebegimi almak zorunda kaldılar. Ayrica bebegim kist olusturmus bende bi ilac kullanacagim. Kimyasal gebelik olduğu için . Bu süreçten sonra nasıl bir yol izlemeliyim hamile kalmak icin çünkü rahîm temizlendi ve açık şuan iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?