Bugün düşük yaptım

Canim kist dün batırdık 7cm ulaşmış doktor aspirasyonla bayıltma işlemi ile o kisti alabilcegini benimde hemen hamile kalabilcegimi söyledi bende bebegim icin butun acilari cektim ve kistten kurtuldum benim bebegim kist yapmis bende Allahtan hemen farkettik ve o yizden dustu sanirsam Allahim olcak olan bebegimi benden almasin insallah senin adina da sevindim canim kendine cok dikkat et duyarsiniz ins en yakin zamanda bol bol dua et

Doktor bana korunun demedi canim yani oluruna bırak dedi bekleyin felan demedi bende toparlandigim icin bebek düşünüyorum nasipse :))

Benim de 5 cm kistim var ve bebeğimin tekrar düşme riski var.Allah yardımcımız olsun.Hamile duası kabul olur derler inşallah sen de bir an önce kistten kurtulur sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Doktor bana korunun demedi canim yani oluruna bırak dedi bekleyin felan demedi bende toparlandigim icin bebek düşünüyorum nasipse :))
canım bebeğini ne kadarlık kaybettin hatırlamıyorum ama vücudundaki vitaminleri hep alıyor depoların boşalmış olabilir sen yine de madem hemen istiyorsun değerlerine baktır

Benim de 5 cm kistim var ve bebeğimin tekrar düşme riski var.Allah yardımcımız olsun.Hamile duası kabul olur derler inşallah sen de bir an önce kistten kurtulur sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Canim ben kurtuldum dün operasyon geçirdim narkoz veriyorlar kisti bi şekilde alıyorlar tavsiye ederim agrin oluyor ama sen şuan hanilesin olmaz zaten

canım bebeğini ne kadarlık kaybettin hatırlamıyorum ama vücudundaki vitaminleri hep alıyor depoların boşalmış olabilir sen yine de madem hemen istiyorsun değerlerine baktır
Baktirdim canim 1 aylikti salı günü tekrar gideceğim ama Kistim iyi huyluydu aldırmadan once

Bunu yaşamayan bilmez canının nasıl yandığını çok çok iyi anlıyorum...Daha yeni kurtaj oldum ben de.Kimyasal gebelik değildi o yuzden yanlis yorum yapmak istemem senin icin,eger doktorun korunmayin dediyse baslayin çalışmalara, folik asiti bırakma, peş peşe yaşarız inşallah sağlıklı gebeliklerimizi

Canim folik asite basladim

Kızlar bugün kontrolüm var bana dua edinn Kistim 1cm de olsa küçülmüş olsun.Bebeğimin kesesi görünsün ve doğru yere yerleşmiş olsun

Ben de buhün kürtaj oldum aynı acılarla bir umut buraları okuyoru. Araştırma yaptırdın mı ya da sebebini öğrendin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…