- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Canim kist dün batırdık 7cm ulaşmış doktor aspirasyonla bayıltma işlemi ile o kisti alabilcegini benimde hemen hamile kalabilcegimi söyledi bende bebegim icin butun acilari cektim ve kistten kurtuldum benim bebegim kist yapmis bende Allahtan hemen farkettik ve o yizden dustu sanirsamcanım bilirim çok zor benim de bebeğimin kalbi durmuştu.şimdi tekrar hamileyim ekimde kürtaj oldum.biraz vücudum toparlansın istemiştim.ilk denememde tekrar hamile kaldım.Daha keseyi görmedik.Moralin bozulur haklısın ama insan inan duruma alışıyor.Şöyle dedim hep kendime bir daha çocuğun olmayacak deselerdi nasıl üzülürdün?o yüzden şükret dedim.sen de böyle yap
Doktor bana korunun demedi canim yani oluruna bırak dedi bekleyin felan demedi bende toparlandigim icin bebek düşünüyorum nasipse :))canım bilirim çok zor benim de bebeğimin kalbi durmuştu.şimdi tekrar hamileyim ekimde kürtaj oldum.biraz vücudum toparlansın istemiştim.ilk denememde tekrar hamile kaldım.Daha keseyi görmedik.Moralin bozulur haklısın ama insan inan duruma alışıyor.Şöyle dedim hep kendime bir daha çocuğun olmayacak deselerdi nasıl üzülürdün?o yüzden şükret dedim.sen de böyle yap
Benim de 5 cm kistim var ve bebeğimin tekrar düşme riski var.Allah yardımcımız olsun.Hamile duası kabul olur derler inşallah sen de bir an önce kistten kurtulur sağlıklı bir gebelik yaşarsınCanim kist dün batırdık 7cm ulaşmış doktor aspirasyonla bayıltma işlemi ile o kisti alabilcegini benimde hemen hamile kalabilcegimi söyledi bende bebegim icin butun acilari cektim ve kistten kurtuldum benim bebegim kist yapmis bende Allahtan hemen farkettik ve o yizden dustu sanirsamAllahim olcak olan bebegimi benden almasin insallah senin adina da sevindim canim kendine cok dikkat et duyarsiniz ins en yakin zamanda bol bol dua et
canım bebeğini ne kadarlık kaybettin hatırlamıyorum ama vücudundaki vitaminleri hep alıyor depoların boşalmış olabilir sen yine de madem hemen istiyorsun değerlerine baktırDoktor bana korunun demedi canim yani oluruna bırak dedi bekleyin felan demedi bende toparlandigim icin bebek düşünüyorum nasipse :))
Canim ben kurtuldum dün operasyon geçirdim narkoz veriyorlar kisti bi şekilde alıyorlar tavsiye ederim agrin oluyor ama sen şuan hanilesin olmaz zatenBenim de 5 cm kistim var ve bebeğimin tekrar düşme riski var.Allah yardımcımız olsun.Hamile duası kabul olur derler inşallah sen de bir an önce kistten kurtulur sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Baktirdim canim 1 aylikti salı günü tekrar gideceğim ama Kistim iyi huyluydu aldırmadan oncecanım bebeğini ne kadarlık kaybettin hatırlamıyorum ama vücudundaki vitaminleri hep alıyor depoların boşalmış olabilir sen yine de madem hemen istiyorsun değerlerine baktır
anladım canım tamam o zamanBaktirdim canim 1 aylikti salı günü tekrar gideceğim ama Kistim iyi huyluydu aldırmadan once
Seninki ne kadarlık canim veya çevrenden duydunmu düşükten sonra hemen hamile kalan felananladım canım tamam o zaman
Senin adet düzenin nasıl oldu canim benim düşük yapalı 1 hafta 1 gün oldu hala az az kan geliyor acaba adetmi oldum çünkü adetten önce öğrendim benanladım canım tamam o zaman
çevremde düşük yapan olmadı.ama ben istediğim ay hemen hamile kaldım.Seninki ne kadarlık canim veya çevrenden duydunmu düşükten sonra hemen hamile kalan felan
ben kürtaj oldum canım.sonra normal düzenimde devam etti adetimSenin adet düzenin nasıl oldu canim benim düşük yapalı 1 hafta 1 gün oldu hala az az kan geliyor acaba adetmi oldum çünkü adetten önce öğrendim ben
Bende doktora gittiğimde hemen deneyebilirsiniz bekleyin felan demediçevremde düşük yapan olmadı.ama ben istediğim ay hemen hamile kaldım.
Bende kürtaj oldum canimben kürtaj oldum canım.sonra normal düzenimde devam etti adetim
Bunu yaşamayan bilmez canının nasıl yandığını çok çok iyi anlıyorum...Daha yeni kurtaj oldum ben de.Kimyasal gebelik değildi o yuzden yanlis yorum yapmak istemem senin icin,eger doktorun korunmayin dediyse baslayin çalışmalara, folik asiti bırakma, peş peşe yaşarız inşallah sağlıklı gebeliklerimiziArkadaşlar morallerim çok bozuk yani tarifsiz duygu mu desem Allaha asla isyan etmek Rabbim verdi Rabbim aldı bugün bir düşük yaptım ve bebegimi almak zorunda kaldılar. Ayrica bebegim kist olusturmus bende bi ilac kullanacagim. Kimyasal gebelik olduğu için . Bu süreçten sonra nasıl bir yol izlemeliyim hamile kalmak icin çünkü rahîm temizlendi ve açık şuan iyice
o zaman demiştir canım sana doktor 30-40 gün sonra adet olman gerekir.sonra da kendi düzenine dönersinBende kürtaj oldum canim
Canim folik asite basladimBunu yaşamayan bilmez canının nasıl yandığını çok çok iyi anlıyorum...Daha yeni kurtaj oldum ben de.Kimyasal gebelik değildi o yuzden yanlis yorum yapmak istemem senin icin,eger doktorun korunmayin dediyse baslayin çalışmalara, folik asiti bırakma, peş peşe yaşarız inşallah sağlıklı gebeliklerimizi
Biz şuan çalışmaya başladık canim ama yumurtlama felan bilmediğim için artık Allahın izniyle tutar insallaho zaman demiştir canım sana doktor 30-40 gün sonra adet olman gerekir.sonra da kendi düzenine dönersin
İnş canımBiz şuan çalışmaya başladık canim ama yumurtlama felan bilmediğim için artık Allahın izniyle tutar insallah
Ben de buhün kürtaj oldum aynı acılarla bir umut buraları okuyoru. Araştırma yaptırdın mı ya da sebebini öğrendin miYalnız değilsin benim de ilk gebeliğimdi 7.haftada kanama oldu ve ben kürtaj oldum. Doktor 3 ay gebelik düşünme dedi hatta adetinin düzene girmesi 6 ayı buluyor dedi. İlk 3 ay düşünmesen daha iyi olur çünkü rahim hazır olmayınca tekrar düşük yapma olasılığı artıyo felan dedi. 2. ay başka bi dokora gittim rahmin toparlanmış korunmayı bırakıp düşünülebilirsin dedi. 2.aydan beri düşünüyoruz fakat gerçekten adetim 6 aydan beri düzene girdi. Yani canım diyeceğim doktor kontrolünde en az 1 adet bekle. Çünkü rahim sağlıklı mı değil mi anlıyorsun. Ben kürtajdan sonra adet olduğumda çok sevinmiştim mesela. Sonrasını doktorunla görüşürsün canım o söyler ne zaman uygun olacağını. İlkin üzülüyo insan ben de çok ağladım ama sonrası tevekkül ettim hep. Demekki hayırlısı buymuş ki Rabbim bunu nasip etmiş. Çünkü düşükler olmasa o bebekler sağlıksız ve engelli olurmuş. O imtihan daha zor Allah hayırlısını versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?