Bugün düşük yaptım

2 kez yaşadım. Bir kürtaj ve bir düşük. Senin içinin nasıl yandığını içine içine akan göz yaşını en iyi yaşayan anlıyo. Etrafında onlarca kişi de olsa bebeğin seni terk edince yapyalnız kalıyosun. Ben hala atlatamadım. Geçecek birşey değil bu Allah sabırlar versin sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Yalnız değilsin benim de ilk gebeliğimdi 7.haftada kanama oldu ve ben kürtaj oldum. Doktor 3 ay gebelik düşünme dedi hatta adetinin düzene girmesi 6 ayı buluyor dedi. İlk 3 ay düşünmesen daha iyi olur çünkü rahim hazır olmayınca tekrar düşük yapma olasılığı artıyo felan dedi. 2. ay başka bi dokora gittim rahmin toparlanmış korunmayı bırakıp düşünülebilirsin dedi. 2.aydan beri düşünüyoruz fakat gerçekten adetim 6 aydan beri düzene girdi. Yani canım diyeceğim doktor kontrolünde en az 1 adet bekle. Çünkü rahim sağlıklı mı değil mi anlıyorsun. Ben kürtajdan sonra adet olduğumda çok sevinmiştim mesela. Sonrasını doktorunla görüşürsün canım o söyler ne zaman uygun olacağını. İlkin üzülüyo insan ben de çok ağladım ama sonrası tevekkül ettim hep. Demekki hayırlısı buymuş ki Rabbim bunu nasip etmiş. Çünkü düşükler olmasa o bebekler sağlıksız ve engelli olurmuş. O imtihan daha zor Allah hayırlısını versin canım

Haklisin canim

Yani adet miyim canim
Bi de beslenmene çok dikkat et. toparlanmaya çalış canım. Folik asit kullanıyo musun kullanmaya devam et. Bende kansızlık vardı hamileyken sağlık ocağı yazmıştı. Doktor sen şimdi kürtaj olduğun için tüm depoların tükendi vücudun kansız ve güçsüz kaldı. Daha çok onun için gebelik düşünmeyin diyoruz dedi. Ben demir ilacımı bitirdim ve kürtajdan sonra folik asiti hiç bırakmadım. Sen de kullan canım

Merhaba arkadaşım bende seninle aynı gün düşük yaptım yani dün. 2 3 gündür süren kahverengi lekelenmem vardı doktora gittim kesenin normal olduğunu söyledi. 5 haftalık gebeydim ve bu kanamanın yerleşme kanaması olduğunu söyledi eve geldim ertesi gün uyandım ve evde düşük yaptım. İçim nasıl yanıyor tarif edemem.. seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun.. 2 senelik hasret sonucu iğneler ilaçlarla gebe kalabilmiştim ama malesef kaybettim...

Allahım bize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

hepimize geçmiş olsun bende 6 haftalık düşük yaptık 2 ocakda tamamen düştüler ikizdiler
Şimdi regl oldum

Arkadaşlar kist var demistim ya 7cm varmış sağ tarafta doktor aspirasyonla temizleyelim alalım dedi ve kistten kurtuldum bugün narkozla yapılan bir işlem ağrısı çok oluyor ama çok şükür kurtuldummmm bebek çalışmalarına devam edeceğim inşallah sağ salim tutar bu ay

Bende merak ediyodum durumun nasil sen guclu ve umutlu bir kadinsin eminim en kisa zamanda guzel haber vericeksin cok gecmis olsun bu arada kendine cok iyi bak

canım bilirim çok zor benim de bebeğimin kalbi durmuştu.şimdi tekrar hamileyim ekimde kürtaj oldum.biraz vücudum toparlansın istemiştim.ilk denememde tekrar hamile kaldım.Daha keseyi görmedik.Moralin bozulur haklısın ama insan inan duruma alışıyor.Şöyle dedim hep kendime bir daha çocuğun olmayacak deselerdi nasıl üzülürdün?o yüzden şükret dedim.sen de böyle yap

Bende merak ediyodum durumun nasil sen guclu ve umutlu bir kadinsin eminim en kisa zamanda guzel haber vericeksin cok gecmis olsun bu arada kendine cok iyi bak
Sende burda bana güç veren gerçekten güzel kalbini hissettiğim arkadaşımsın canim benim en güzel haberleri beraber alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…