Bugün düşük yaptım

Ben de buhün kürtaj oldum aynı acılarla bir umut buraları okuyoru. Araştırma yaptırdın mı ya da sebebini öğrendin mi
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde yine nasip etsin. Normal. İlk gebelikte olur dediler ama evet ben araştırdım sonucumda heterozigot mutasyon yazyo. Ona da iki doktor önemli değil dedi ama ben başka bu konuya ilgili olduğunu duyduğum başka bi doktora gitcem salı günü canım

O ne demekmiş ki acaba? Kan pıhtılaşmasına baktırdın mu

Canım anneler topiclerine bir bakarsan o kadar çok ki , defalarca kimyasallar, kalp durması nedeniyle kürtajlar ve sonrasında şimdi sağlıkla bebeğini bekleyen anneler. Başın saolsun , üzülme . Rabbim tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip edsin inşallah. Kimyasaldan sonra daha kolay gebe kalınıyor diyorlar.

Allah allah ne yapmayı planlıyorsun peki
Salı gününe randevu aldım başka doktora yorumlatcam sonucumu. Adetime sın 2 gün kaldı olmazsam zaten gebelik testi yapıp ona göre konuşcam doktorla. Adet olursam da rahim filmi için randevu alıcam canım

Inşallah canım hayırlısıyla

arkadaşlar 6.haftada boş gebelik yaşadım.14 ocakta oparasyonla alındı. fakat sonrasında tekrar adet olmadım...gecikme normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…