• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

beni üzen şey aşkımla aramızdaki sorunumuzdu..

en sevindiren şeyde nöbete gideceğim esnada beni arayıp iptal ettiklerini söylemeleriydi..

Sabah sabah cebimdeki bütün paraları evin ve işyerinin faturalarına yatırdımÇok üzgünüm çoook
Üçgün sonra bayram ve cebimde beş para yoksenağlama

13 aydır bebek tedavisi görüyodum doktorum beni yüzüstü bıraktı çok üzüldüm 2 saattir ağlıyorum hala kendime gelemedim
bütün şevkimi kırdı ümitlerimi yokettisenağlamasenağlamasenağlama

bugün hiçbirşey olmadı ama ben güne 1-0 üzgün ve yenik başladım
inşallah beni mutlu edecek bir haber zamanını bekliyordur...

Son zamanlarda beni hiç bir şey mutlu etmiyor. Hep kavgacıyım.. agrasifim deliricem artık. Güzel şeylerde beni mutlu etmiyor.. Sevgilimle hep didişiyorum hep sorguluyorum bişeyleri... Valla artık iyce çekilmez oldum....senağlama bir konu açıyım bari bende sonrasenağlama

nişanlım askerde malum;bugün kaynanam ve görümcemle alışverişe cıktık alışveriş merkezinin altını üstüne getirdik bana o kadar güzel bayramlıklar aldılar ki her bayram olduğu gibi :utangac: ..
Sonra bitanem aradı yanımızda olamadığı için çok üzgün olduğunu söyledi ...böyle işte mutlu olduğumu hissetsemde Sol Yanım eksik..

nişanlım askerde malum;bugün kaynanam ve görümcemle alışverişe cıktık alışveriş merkezinin altını üstüne getirdik bana o kadar güzel bayramlıklar aldılar ki her bayram olduğu gibi :utangac: ..
Sonra bitanem aradı yanımızda olamadığı için çok üzgün olduğunu söyledi ...böyle işte mutlu olduğumu hissetsemde Sol Yanım eksik..

ay canım ne mutlu sana allah muhabbetinizi bozmasın

ben ne üzüldüm ne mutlu oldum sesiz sakin bi gün:delphin:

[sıze="3"]sevgilim sigortalı bir işe başladı.
üzüldüğüm şeyde yarını bayram sanıyodum meğer pazartesiymiş bayram üzüldüm sevgilimle buyluscaktım da bı ıkı gun daha beklıcem artık[/sıze]​

hasta olduğum için yemek yapamadım bütün gün yattım,eşimde pizza getirmiş gelirken..yemeği dert ediyordum sürpriz oldu..ona sevindim..süprizzzzz

bugün kardeşimle 3 yıl önce çektiğimiz video kayıtlarını izleyip ses kayıtlarını dinledik ve yerlere yatarcasına güldük eğlendik..
süperdiii çok mutlu oldum eski hallerimiz görünce..
ama bir o kadar da duygulandım...

Ilk defa, ailemden ayri bir bayram yasiyorum evlenmemden dolayi, bunaçok uzuldum
Ve esim yilbasi ve 2inci yilimizin kutlamasi için kusadasinda harika bir otel ayarladi, uçuyoruz, ona çok sevindim ablacim

kızım bayramlığını giyince çok sevindi buna çok sevindim...
yapayalnız buruk bir bayram geçirdim ailemden ayrı bunada çok üzüldüm...

bugün bayram sevinci vardı tabi..ablam geldii beraber olmanın verdigi mutluluk...ama az önce bi haber aldım cok üzüldümm kuzenim 8 aylık hamileydi dogumuna 3 hafta vardı bebegi ölmüş karnında senağlama

sevgiLicaazımın attığı bayram msjına pekk sevindim yawww :asigim:
bu aradaa hayırLı bayramLarr kızLarrrr öpüLdünüsss Şeniz
bidee bayram hedayesiii a.s.

Back
X