• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

bugün alışveriş merkezine gidip gezmek bişeyler almak kendime beni mutlu etti
ama son zamanlarda aldığım hamile haberleri onlar adına sevindim ama kendim adına ise beni üzdü ve daha adette olamadım

Bugün eşimin 1000.kez bana söz verişi beni 1000.kez mutlu etti.Seni Bostanlı'na kavuşturacağım ,dedi.kaydirigubbakcemile5 Benden mutlusu yok bugün.:içelim:

beni sadece bugün değil , her gün üzen birşey var sevdiğimden ayrı kalmak

ailemi ikna edemeyişim, sevdiğimin de aailesini ikna edemeyişi

birbirimize kavuşmak istiyoruz evlenip bir ömrü paylaşmak istiyoruz ama başaramadık bir türlü hep

bu üzüntüm vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar malesef

bugün beni çok mutlu eden şey beyaz meleğim hamileymiş onu öğrendim ve çok mutlu oldum...allah isteyen herkese versin inş..
Ve beni üzen şeyler çok oldu bugün yine:(( geçici vergiler niye uzatılmadı yaa...bak halaa çalışıyorum işteyim..nezaman çıkacağım da belli değil...bir diğeri de bankamatiğe gittim para yatırıyordum ki...ekranda yazı çıktı...paralarınız sıkıştı üzgünüz el koyduk diye..şok oldum......

kardesime kus aldim, kafesi gørunce øyle sevindiki, cok mutlu oldum bugun buna..

çok mutlu eden bişi olmadı, ama sevdiğim erkekle kavuşamayacağımız, ilişkimizin bittiği, artık birdaha olmayacağı gibi düşünceler ve onu facebooka eklemekle eklememek arasında kendimle yaşadığım kavga beni çok üzdü ve yordu....

mutluyum çünkü akşam eşimle ikimizin de en sevdiği yiyeceklerin biri olan arnavut ciğeri yedik yayık ayran içtik....Üzerinize afiyetkaydirigubbakcemile3

mutluyum çünkü evime geldim rahat rahat tv izleyip istedğimi yiyebiliyorum

Biraz polyannaydım ben bu gün ve yemin ediyorum aklımdan bunlar geçti:

Mutluyum Allahıma şükür sağlığım yerinde iyi bir evliliğim var,huzurum yerinde sevdiklerim etrafımda...Daha ne isterim ki :1rolleyes:

Üzülmedim bu gün saf saf sırıttım ben bu gün hep sırnaşık şey

bugün beni bişey üzdü ama söylemiyeceğim..:1no2:
.mutlu eden şeyde oldu onu da söylemeyeceğim..ama üzen daha önemliydi..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

beni bugün hiçbirşey mutlu etmedi hatta aksine çok mutsuzum....
sabah sabah eşimin kabalıkları pazarımı mahvetti ve aç kaldım canımın sıkıntısından yemek yemiyorum....

bugün beni en mutlu eden şey bi ev daha satmaya çok yaklaştık..müşteri evi çok beğendiğini söyledi..en mutsuz eden şey de,bebişim 2 gündür kakasını yapmıyo ve doğru dürüst emmiyo:((( heralde karma eşının etkisi var..çok mutsuzum o yüzden:(((

annem babam ve kardeşimle birlikte olmak beni mutlu etti
açıkcası üzüldüğüm bişey yok ama durgunum galibaa

Bugün kadınlar kulübüne girer girmez aşağıdaki topikle karşılaşmak beni inanılmaz mutlu etti:dance:hihoyyyt:teytey:

Sadece Bir Tıklamayla Dünyadaki Aç Bir Çocuğa Bir Kap Yiyecek Yollayabilirsiniz Mesaj Linki
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...cocuga-bir-kap-yiyecek-yollayabilirsiniz.html
--------------------------------------------------------------------------------

Bir tiklamayla dunya cocuklarina yardim edebiliyoruz sadece click here to give yazısını eklemeniz yeterli

http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces

bu yazıyı gördüğünüz anda dünyadaki aç çocuklardan birinin karnının doymasını sağlıyorsunuz şimdiden ilginize teşekkür ederim

You have given the value of 1.1 cups of food to the hungry.

Son düzenleme:
sabah uyandığımda hala doğurmamış olduğuma üzüldüm,
ama bakalım ne mutlu edecek gün içinde..
heyecanla bekliyorum...

eşim her sabah olduğu gibi bu sabahta şarkılar söyleyerek öperek uyandırdı beni.sonra işyerime gittim.pazar günü klimamı yenilemiş bunada çok mutlu oldum:)))

bir tanıdığımın eşinin silahıyla intihar ettiğini duydum elim ayağım canı çekildi içim yanıyo değermiydi?çocuklarını annesiz bırakmaya

sabah uyandığımda hala doğurmamış olduğuma üzüldüm,
ama bakalım ne mutlu edecek gün içinde..
heyecanla bekliyorum...

Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinn...çok duygulandım okuyunca milinizi.. isteyen herkese sağlıklı sıhhatlı nasip etsin..

Back
X