• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

Aşkım bir cümlesiyle beni bugünnn çoook mutlu etticoksekeriremsu ayrıca yarın iki günlüğüne de olsa tatile gidiyorum:dance: bugün hep mutlu bir gündü yani mutsuz edicek çok şükür birşey olmadıa.s

bugün hiç mutlu değilim mutlu edecek bişey olacağına da ınanmıyorum
bugğn bi bitse

her zamanki gibi sabah "uyanmış" olmak, hayatta olmak, kuşların sesini duymak, pencereden esen ılık sabah ruzgarını tenimde hissetmek, bugunun cuma oldugunu hatırlamak...
tüm bunlar mutlu etti beni :1rolleyes:
henüz birşeye üzülmedim....

Şu parmaklarım çok üzüyor beni.
İnşallah tahlil sonuçlarım iyi gelirde ona sevinirim bari
:1rolleyes:

en sevdiğim konuşma yöntemidir bu...
önceden de demiştim her akşam yemek masasında birbirimize sorarız...
sizlere de tavsiye ediyorum...
bu gün çok şükür mutsuz eden birşey olmadı,biraz rahatsızım.. o kadar...
ama inanın Beyaz Meleğin hamile olmasına o kadar çok sevindim ki...anlatamam...
beyaz melek gibi anne olmak için yanıp tutuşan herkese bu cuma günü Rabbim
anneliği tattırsın....
sevgiler...

annemi özledim :çok üzgünüm: babamı kardeşimi :çok üzgünüm:
anneannemi dedemi özledim nerde o günler senağlama
ağlamana dayanamam görüşeceğiz bi gün inşallah :Saruboceq:
ben nasıl mutlu olayım sevdiklerim uzağımdayken..

Bugun en çok Melegimin hamis haberine çok sevindim...Sevinçten de agladim
Oysa Melek nerdeee, ben nerde...demek ki hiç yuzyuze gormedigin insanlarla bile çok çok iyi dost olabiliyormussun
Ve yine bugun en çok uzuldugum sey, hiç tanimadigim bir adamin bana kufretmesi, asagilamasi, oysa hiç ama hiç suçum yoktu
uzuldum...insanlik bitmis...ne kadar kolay olmus kalp kirmak, incitmek, saygisizca davranmak, terbiyesizce konusmak...insanligin bitisine uzuldum

neye sevindim ve üzüldüm ? tam üzerine basmış bir konu başlığı bugün benim için,senağlama
Hiç bebek bile düşünmeyen 3 arkadaşımın bugün hamile olduklarının haberlerini aldım ewet hepside aynı ayda ve korunurken kalmışlar... buna çooooook sevindim.Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
6 aydır denememe rağmen benden bekliyorlarken bu haberi hala veremedim onlara kimselere diyede çooook üzüldümm.:çok üzgünüm:Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
:a015:

bende bugün beyaz melek ve bir diğer arkadaşımın hamile haberini almak çok mutlu etti....
ama bir o kadarda 6 yıldır beklediğim bebeğime henüz kavuşamamakta bu günlerde sanki biraz daha üzdü.....ama[
B] BENİM HALA UMUDUM VAR.....[/B]

bugün güne kötü uyandım üçbuçuk aylık hamileyim aşırı kaşıntım vardı doktorum gebelik alerjsi olduğunu söyledi ve budurumun erken geldiğini anneye çok zarar verirse gebeliği sonlandırabileceğini söyledi .....bugünki testlere göre tedaviye karar verecekti .....

allahıma şükür testlere göre içerden gelen bişey çıkmadı tek bir testim kaldı 12 gün sonra çıkacak sonuç ona göre karar verecek ama dermetolog hamilelik alerjisi olduğunu tamamen hamileli hormonlarından kaynaklığından 9 aya kadar bunu çekeceğimi ama gebeliğin sonlandırlmayacağını söyledi doktorum....

tahlillerin ve bebeklerime bişey olmadığını çok mutlu oldum .......ama sonucu alana kadar çok üzüldüm

bu sabah yatağımdan erken kalkıp yanımdan ayrılıp istanbula nefesini hissedemeyeceğim kadar uzağa giden eşime çok üzüldümmmm
ama
kariyerine kariyer katan eşimeeeeeeeeeeee çooooooooooooooooooook sevindimmmm...........
eşimmmmm herşeyimmmmmmmm seni çok özlediimmmmmmm kime özlediniz diye sormadan bende söledim ama öleeeeeeeeeee

bugün eşim ters tarafından kalkmıştı galiba burnundan kıl aldırmıyodu
ona üzüldümbenneyaptımki
çok sevindiğim bişeyde olmadı bugün düşündümdefisfisfis

bugün kızımla eşimin yanına gittik kızım dilediğince oynadı eşimin öğrencileri sağolsungamyoncuiremsuvizeleri kızımla yaptılar bugün o mutlu olunca bende oldum eşimde iyi aramızda geçen sorunları hafifletmiş gibiyiz kırgın olsamdaCADIARZUşükrolsun kötü birşey olmadı iyi günümdeyim:lepi:

bugün eşim ters tarafından kalkmıştı galiba burnundan kıl aldırmıyodu
ona üzüldümbenneyaptımki
çok sevindiğim bişeyde olmadı bugün düşündümdefisfisfis

boşver olur arada öyle adanalı mı eşin?benim eşim adanalı da!sengözlerimebaksanab

Back
X