Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

öğrencilerimin uysallığına,müdürümün anlayışına çok sevindim...iki kişinin potuna da üzüldüm...

kimseyle paylaşmadıklarımı paylaştığım ,emek verdiğim insanın beni gerçekten sevmediğini, benle ciddi olmadığını öğrendim bugün...

Yurtdisindayim, su an burda sabahin ilk saatleri, saat 02:44. Abla gibi sevdigim bir tanecik kuzenimle internetten birkac dakika da olsa konustuk, cok ama cok mutlu oldum. Zaten cok ozluyorum, cok iyi geldi. Gunumun geri kalani hep guzel gececek, ne olursa olsun, bugun mutlu birgun olacak bana.

Insanlar çok benciller ... Annemle konuştum az önce ve çok üzgündü .. Sebebi 5 kız kardeşler ama herşeyi söyleyen burnu havada bi teyzem zamanında yokluk içinde olup sonradan birşeylere sahip olna teyzem diğer 4 kız kardeşleriyle arasının bozmasına sebp olan bı kızı var.. şimdi teyzeme kırgın olan diğerleri tezyemin yalakası olmus durumdalar o ne söylerse ne yaparsa doğruyu yapmıştır söylemiiştir.. Onun yaptığı herşey mükemmel..bu durum tabiki sinir bozucu.. Büyük teyzem bı hafta önce annemlere gelmiş o semte başkabi işi varmıs ordanda anneme uğramış 10 dakika annem kalmasını söylemiş ama eşim gelecek oğlum gelecek demiş gitmiş.. Ve teyzem diğer teyzemle bir hafta diğer kardeşlerine gidip kalmış.. Teyzemin oğlu askerde geldi herkes koşa koşa hoşgeldine gittiler kardeşim askerden geldi telefonla hoş geldin dediler.. Ve annem onların herşeyine koşardı bulunurdu yapardı.. Ama ne demişler kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin bu kardeşlerinde olsa.. Ve arkadaşlar doğal olarak bende sinirlendim annemi sakinleştiremedim.. Ne yapsam doğru olur annem bence onlara içindeki rahatsızlığı söylesin zamanı geldiğinde ama nasıl söylemeli..

havaların güzelleştiğine sevindim...üzüldüğüm şey ise gergin olmam,kaygılı olmam

Ne hıssettıgımı bılmıyorum kı oyle acınası bı hal ıcındeyım

Sınıftaki arkadaşlarımın beni şaşırtması. Herkes değişmeye başladı.
Sinir bir yana bende kırılıp üzülüyorum.
Herkese cephe almaya karar verdim.

rüyamda gördüm dün gece yine..
o kadar canım yanıyor ki.. o kadar özlüyorum ki onu

Karmasıgım ama mutluyum galıba

Bugün yine sebepsiz kanamam oldu buna üzüldüm çok özlediğim birisini akşam görebileceğime çoook sevindim

Hem üzgündüm,hem mutluydum.
Babacığımın mezarına gittim,ziyaret ettim. En sevdiği çiçeklerden götürdüm.
Toprak babam kokuyordu sanki,tebessüm ettim.
Çok özlediğimi farkettim. Ve daha bir çok duygu..

bu sıralar çok mutsuzum. diyette olduğum halde diyet içi kaçamaklar yapıyorum. 22 yaşına girmiş ve hala bi baltaya sap olamamış olmak gerçekten çok kötü bi duygu

oğluşumun sabah erken kalkıp kahvaltı apmasına sevindim çünkü 3 gündr sadece süt içiyordu fakat yaklaşık 45 dk önce uyudu buna da üzülddüm hatta delirdim...

bende eşimin tek başına gittiği hastanede içeriye alıp gece müşahide altında tutmalarına çok ama çok üzüldüm . gidemiyomda yanına uzak kaldım öyle sap gibi yanında değilim

bugün kız kardeşim bana kıyafet bakmış, fotoğraflarını yolladı telden
abla senin için beğendim alıyorum ne dersin yazmış
çok mutlu oldum
üzüldüğüm bişey olmadı şimdilik, günü böyle kapatırım inşallah

Bugun abla gibi gordugum kuzenimle telefonda konustum, 2-3 ay sonra sesini duymak cok iyi geldi. Sevindim sevinmesine de ben ablami cok ozledim. :26:

oğlumun her haline gülüyorum ...o yarım yamalak yürüyüşü bile beni mutlu etmeye yarıyor Allahıma şükürler olsun

Herşey yolundaymış gibi görünse de içten içe üzüldüğümü farkettim,

Çikolata yedim mutlu oldum Bi tek o mutlu ediyor sanırım

beni her seye ragmen seven ınsanların varlıgına sevınırken
ama annemın kındarlıgına acayıp uzuldum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…