Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

Beni en çok üzen şey, regl dönemindeyim. Çok fazla sinirli bir yapıya sahip oldum. Olmadık şeylere sinirlenip birilerini üzüyorum.
Bağırıp çağırıyorum sürekli kavga. Bu çok kötü BİŞİ...........

Üzgun degılım sadece tedırgınım... Belkıde bosuna onemsıyorum ınsanları ?
Ya da yanlız kalma korkusumudur bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün derslerin boş geçmesi.
Artık yönetmenim. Film çekimi falan............

Sabah telefonu o'na duyuramayınca birşey oldu sandım ve çok korktum, üzüldüm ama o'nunla uyumak mutlu etti.

Bugün en çok mutlu olduğum şey sevgilimin özlem dolu mesajlarıydı. En üzüldüğüm ve dün geceden beri aklımdan çıkmayan şey ise annemle babamın herzamankinden ciddi tartışmaları off... insan babasını sevmez mi.. ben sevmiyorum...

cnm nişanlım bensiz düğün hazırlıkları yaparkennn davetiyemizi bastırmış çook beğendim sonra düğün ve kına mekanını gördüm netten süpperr bi yer ya çok şık çok güzelll o kadr beğendm ki bütün gün aynı şeylere baktım durdum çok mutluyum bu günn

Canımın içi bana çiğköfte alıp getirmiş,kapıdan verip gitti sabahın köründe
diğer bir olay ise,regl dönemindeyim. Patlamaya hazır bombayım,sinirlerim tepemde

sevgilimin defalarca beni özlediğini söylemesi beni çok mutlu etti.

regl dönemimdeym herşeye ağlıyorum offffff

Yıne geldık bu b.ktan ısyerıne off off dha ne olsun kı kotu gecmesı ıcın

Tanımadığım birine sinir oldum bugün, ters ters konuşuyordu şeytan dedi ki çarp ağzına 2 tane sanki silah zoruyla çalıştırıyorlar hanımefendiyi, derin bir nefes alarak sustum, işimi hallettirip çıktım. Şikayet edecektim aslında ekmeğiyle oynamak istemedim. Ama hala daha sinirliyim

Bugün biri bana çıkma teklif etti buna sevindim. Teklif ediş tarzını sevmedim buna üzüldüm. Korkarım ona hayır diyeceğim buna ne üzülür ne sevinirim.

Annem banyoda düştü. Kemiği incinmiş mi artık ne olduysa. Üzerine yatamıyor, oturamıyor.
Hayatımın en zor günlerini yaşadım belki de. Ama güçlüyüm.

Annem banyoda düştü. Kemiği incinmiş mi artık ne olduysa. Üzerine yatamıyor, oturamıyor.
Hayatımın en zor günlerini yaşadım belki de. Ama güçlüyüm.
Benim annem de düşmüştü banyoda ve beli kırılmıştı, bir ay kalkmadan yattı korseyle. Bu da bir imtihan cnm

teröristlerin özerklik istekleri, yayınladıkları haritalar, ülke yönetim şeklinin başkanlık sistemine kaydırılarak ülkeyi bölmek istemeleri, halkın hala oyuna gelip kanması
ülkem için endişeliyim
Rabbim korusun Türkiye Cumhuriyetini

Coğrafyadan 87 aldığıma sevindim.
Annemin hastalıklarının bitmeyişine üzüldüm.

Bugun alisveris merkezinde 2 hafta once hastam olan bayanla karsilastim. Beni hatirlayip "siz x hastanesinde calisan hemsire misiniz? ben sizin hastanizdim" dedi, cok mutlu oldum. Anne-baba 2 haftalik bebegini de gosterip bakin simdi su kadar kilo oldu dediler. Anne-bebek hemsiresiyim, cok mutlu oldum. Hani ogretmenler eski ogrencileriyle boyle iyi karsilasinca cok sevinirler ya, bizim meslekte de oyle hissediliyormus meger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…