• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

Bugün eşim ve çocuklarımın evde olması beni çok mutlu etti.
Ama böyle bir hafta sonunda eşimin teyzesinin gelininin çocuklarıyla misafirliğe gelmesine üzüldüm. Haftaiçi gelse daha iyi olurdu.
mutsuz etti
Neyseki yarında tam kadro evdeler.

bugün sevgili eltim doğum yaptı ve bir erkek bebek dünyaya getirdi..çok sevindim:))
üzüntüm ise şehit vermemiz oldu...

valla bugün o kadaaaaaaaaaaaaaaaar sinir bi gündüki ne birşeye üzüldüm nede bişeye sevindim kendim için.ama haberlerde şehit haberlerini izledikçe ağladım onlara çok üzüldim.

Sanirim cok monoton birgun gecirdim.Ne uzuntu nede sevinc.Duz duygular icinde gunu bitirdim.Simdi baktimda ne bos birgun gecirmisim yaa :((

Uzun zamandır başlığını gördüğüm ama bugüne kadar hiç yorum yazmadığım bu topice bugün yazmam gerekti. :çok üzgünüm:

Canım arkadaşım Saruboceq'in çok istediği ve binbir zorlukla sahip olabildiği 15 haftalık bebeğini kaybettiğini daha bugün öğrendim.
Belki Boceq'imle hiç yüzyüze gelmedik, hiç tanışmadık, birbirimizin sesini bile hiç duymadık şimdiye kadar.
Hiç sarılmadık birbirimize. Ama şu an ona sarılmayı öyle çok isterdim ki..
Beraber üzülüp, beraber ağlayalım, beraber dua edelim diye...
Gelecek günlere umutla bakalım diye...
Ona destek olabileyim diye...
Dualarım seninle...
Çok üzgünüm Boceqim... senağlamasenağlamasenağlama

BENDE AVİKAP İNANAMADIM DÖNDÜM TEKRAR OKUDUM Bİ DAHA Bİ DAHA...

Bugün 1 Nisan neşe duyuyor insan
Kuşlar bir başka ötüyor,bir başka kokuyor çiçek ,insanlar gülümsüyor çünkü bahar geliyor çok mutluyum
Herkesin mutlu olmasını diliyorum sağlıktan öte herşey boş ..Üzüntüleri erteledim bu gün.
Mutsuzluğumu bir başka gün paylaşırım buradan
Sevgiyle,sağlıkla,huzurla,bereketle kalın

yeni aldığım bir haber beni çok üzdü ve sizlerlede paylaşmak istedim...tıpta okuyan yeğenim var bugün ciğerlerinde hava toplandığı için yoğun bakıma almışlar..pırıl pırıl yavrum,bir okadar da çalışkan..beynimden vurulmuşa döndüm...allahım acil şifalar versin..eh bunun üstünede sevinçli bir haber gelse bile nekadar sevinirim mechul!!!

Bugün nişanlım bana pırlanta çook zarif bir bilezik hediye etti,çook ama çook mutlu oldum..sırnaşık şey
Üzgün olduğum konu ise diyette olmam ve açlıktan hareket edememem..fisfisfisbenneyaptımki

bugün en çok kızımın voleyboldaki başarısına sevindim...meleğim benim anası gibi sporu çok seviyor...
en çokta arkadaşımın bir konu hakkındaki kararsızlığına üzülüyorum...

bugün en çok üzüldüğüm şey; aldığım boşanma kararı
en mutlu olduğum şey; yei bir iş teklifi

ee allah bi kapıyı kapatıp diğerini açarmış.

Sana bakmak,bütün rastlantıları reddedip
bir Mucizeyi anlamaktır
Sana bakmak
Allah'a inanmaktır .

bügün beni bir sey mutlu etmedi ama mutluluk zaten saglikli olmak, sevdigimin yaninda olmak, bu günlerimi arayacak duruma düsmememdir bence .. Allah bunlerce sükürler olsun !! Allah bütün zor durumda olanlara yardimci olsun .

sanırım istemeden birini kırdım yine,
telafisi varmı bilmiyorum..
çok üzgünüm...

Back
X