Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

Beni bugün en çok mutlu eden şey,ilk defa bi bayramı ANNE olarak geçiriyorum..
En çok üzen şeyde eşimden başka bayramlaşıcağım kimsem yok...

bugün dogum günüm ve kkdaki dostlar sag olsunlar yalniz birakmadilar...
ve iki ablam, kardesim ve canim annem bana süper hediyeler almislar....
üzen seyse bayram dolayisiyla hic bir arkadasim bugün yanimda yoktu...

bugün babaannem öldü
üzüntüyle şaşkınlık karışık duygular içinde cenaze evine gittim
babaannemi ne seviyodum ne nefret ediyodum
ama oraya gidince onu o son yolculuğuna uğurlarken aslında onu sevdiğimi anladım
bütün torunları kızları ağlıyor ama bende tık yok ağlayamıyorum
kalbim sıkıştı gözlerim doldu ama ağlamadım kendimi tuttum
içim o kadar doluki sürekli düşündüm acaba neden biz diye
amcam düğünüme bile göndermemişti babaannemi
oysa onun bütün çocuklarının düğününde baş köşedeydi babaannem

bana en çok koyan kendi babaannemin cenazesinde el gibiydim herhangi biri gibi
mekanı cennet olsun hayattayken birbirimizin kıymetini bilemedik
babamın gözlerini yaşlı görmeye dayanamıyorum
pek annelik yapmasada anne işte
annenin kötüsü olurmusenağlama
içim çok dolu çok üzgünüm keşke böyle olmasaydık bizde babaanne sevgisiyle büyüseydik
o kalbine 50 torun sevgisini sığdıran kadının kalbinde acaba benimde yerim varmıydı:a015:

asırlık bir çınar daha devrildi 101 yaşındaydı

Son düzenleme:
başın sağolsun canım çok üzüldüm...eminim kalbinde seninde yeri vardır...belli etmeselerde evlatla torun ayrımı yapılmaz diye düşün....

Bugün kahvaltıyı melek kızım hazırladı,
eksiksiz bir masa,o kadar mutlu etti ki beni..
sevdiğim bir arkadaşımın ,özel bir sıkıntısı da üzülmeme neden oldu...

bu akşam için sevgilime güzel bi sofra hazırlıyorum ve bunu yapmak beni çoook mutlu ediyo..
ama yine kavga edeceğimizi biliyorum, bu da üzüyo.. ikisi bir arada..

bugün eşimle ve çocuklarımla gezmeye çıktık kızımıza bisiklet almak için çok mutluyduk zemuszemus ama eşimin müdürü arayıp işyerine çağırdı eşim gitmek zorunda kaldı çok üzüldüm:olmaz:

annemle konustum... opuyorumnanaktan harıkayım supper mutlu oldum.. :1hug: 3 gun oncekı tartısma son suratla devam mafoldumben en uzen seyde buydu.. senağlama

tüm gece boyunca ağrıyarak beni uyutmayan dişimin ağrısının geçmesi bide sabah kalktığımda kocişimin kahvaltıyı hazırlamış olduğunu görmek:asigim:

bugün güzel bir gündü insanın tadını damağında bırakan cinsten tabiri caizse...
kahkahaların eşliğinde edilen sohbetler...söylenen şarkılar... anlatılan anılar... iki dost eli... sevdiğimin gözleri ve iki miniğin güzellikleri bana kalan...
ve tabi edilen iltifatlar...
kocamdan gelen itiraf...sanırım en çok sevindiren..
gitme gitme el olursun sevdiğim demek... yazdım bunu buraya...

Bugün beni mutlu eden bişi olmadı.
Annemi özledimm üzgünümmmafoldumben

bugün beni üzen bişey eşim işten geç gelicekmiş bir anda yüz ifadem degişti....her aksam beraber eve gideriz...mutluyum çünkü eşimle çok güzel bir hafta sonu geçirdik...

sewgilimle aramdaki sogukluk we uzaklık beni cok üzdü.okdr üzdü ki mutlu etcek seyler wardısa bile ben farkedemedm.

askerdeki aşkımı görme ihtimalim iyice arttı bugün..şuan bu ihtimal bile dünyanın en mutlu kızı yapmaya yetiyor beni...mutsuz edense hala telefonunu açamadı:(

matematik sınavım guzel geçtii.
ama baktım ki herkes kopya çekmiş.benim yuksek almamın anlamı kalmadıı..haksız yere yuksek alacaklarr...adiler.

mutluyum çok güzel dakikalar geçirdik mutsuzum sinirliyim ona sövmeye ve tokat atmaya hazırım çünkü eski sevgilisini unutamamış beyfendi...beter ol.. o kız anandan emdiin sütü burnundan getirsin emi şerefsiz kılıklı haysiyetsiz ökkküüüüüüüüüüüüüüüüüz vs.

bugün bir yalnızlığıma düştüm çok üzüldüm öğrencimi uyardım bir konuda knezaket çerçevesi içinde kendisinin afra tafrası prenses gibi olmayı arkadaşlarını emri altına almış uyardım alındı hava sından geçilmedi

Back
X