• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün en çok sizi ne mutlu etti ve neye üzüldünüz?

ya canım benim atısmak farklı bişey:oklava:ben biraz dengesizleştim bu aralar aslında iyice yalnız kaldım burada agrasif davranmaya basladım benim sucum en basta ciddi yazmıstım ama insanlar dalga gecince agrasif davranmaya basladım işi tiii ye aldım:oklava: ama bu ne olursa olsun işin içine saglık girdimi durum baskadır a.s.bence hiç ihmal etme hemen farklı bir dr dan randevu al görün ben ihmalkar davrandıgım için gecen hafta bebegimi düşürdüm saglık şakaya gelmiyor:1hug:

Bilmiyodum canım,inan çok üzüldün. Başın sağolsun. Dünde çok üstüne geldim dimi. Nasıl pişman oldum şimdi. Özür dilerim kırdıysam canıma.s.

canım en başta kafana takmayacaksın.ginerayı ilk teşhiste bende kullandım ama sakın sakın sen kullanma.yan etkileri o kadar fazla ki aşırı başağrısı,depresyon vs.vs.hemen kestim ve doktora doğum kontrol hapı vermeyin dedim yine ona benzer ama kontrol hapı olmayan ilaç verdi.o eritti ama vucut yine yaptı.aralıklarla kontrole git ama mutlaka git.profiline bakamadım henüz.çocuğun varmı bitanem??

Yok zaten o doktorun verdiği ilaçları almadım. Dün gittiğim doktorun ilaçlarını başladım kullanmaya. Ginera yı ilk evlendiğim zamanlar kullanmıştım, gebelikten korunmak için. Bendede baş ağrısı,ağız kuruluğu bide kilo yapmıştı. 56 kilodan 64 kiloya çıktım Ginera yüzünden.
Bu sene bıraktımda Allah tan az da olsa kilo verdim.
Cylo-Progynova doğum kontrol hapı olmayan ilaç buda öyleymiş,dün gittiğim doktor vermişti.
Kontrole gidicem bu ayki adetini ol bir kontrole gel dedi ilk gittiğim doktor.
Çocuğum henüz yok canım ya.a.s.
İstiyoruz ama şimdide over kisti çıktı.

Bilmiyodum canım,inan çok üzüldün. Başın sağolsun. Dünde çok üstüne geldim dimi. Nasıl pişman oldum şimdi. Özür dilerim kırdıysam canıma.s.

canım rica ederim ben onu 1,5 yıl bekledim ama o beni 21 gün daha bekleyemedi kısmet:çok üzgünüm:eminim bebegim bana tekrar gelecek annesini üzmeyecek.

Beni bugün en cok üzen isyerimizdeki cam vitrini catlattim yanlislikla.Yenisi bir kac yüz euro tutar.Halada aklima geldikce üzülüyorum.En sevindiren sey de esim dün bana 5 tane gül almis.bugün sabah isyerinde bana Mahsun Kirmizigül'ün "gül senin tenin" nakaratini okuyarak vermesiydi.

aslına bakarsan eşinin yaptığı hareket camı falan unutturmuştur.boşveeer eskisi olmayanın yenisi olmaz.canım sağolsun diyeceksin...

uzun zamandır beğendiğim kırmızı rengli uzun mevsimlik ama her zaman giye bileceğim kaban vardı,para biriktiriyordum ama satılmıııııış,bedenime uyanda yok.senağlama

bugün canım cok sıkılıyor. annemi 2 ay önce kaybettim onun üzüntüsünü yaşıyorum.aklıma geliyor ağlıyorum. hani bir şarkı varya ''eller kadir kıymet bilmiyor annem senin kadar kimse sevmiyor annem'' diyor. o cıktı bugün radyoda hıçkıra hıçkıra ağladım. dünde eşim kalbimi kırdı. yüzümde bir kaç sivilce var pko hastası olduğum için iyileşmiyor bir süredir hep kızarık. durup durup yaklaşma öpme sivilce bulaşır dedi durdu. cok alındım beddua etmeyi hiç sevmem ama yüzüne beni beyenmeyenler benden beter olsun dedim. elimde olan bir şey değilki. doktora gideceğim krem falan verir belki. pişman oldu söylediğine sonra ama kırıldım bir kere
senağlamasenağlamasenağlama

benimde bugün sevincim olmadı üzüntüm kızımın 2 haftadır boğaz enfs. geçmemesi antibiyotik kullandı daha kötü oldu bugün doktora götürdüm iğne verdiler canım sıkkın çocuklarım hasta olunca bende hasta gibiyim

çok şükürki bugün başım agrımadan uyandım..ve annem şuan memleketten dönüyor çok mutluyum.....
rabbim herkesin gönlüne göre versin....

hiç bir mutluluğum olmadı bügün berbat bir gündü,,,,evdeki komdi arıza yaptı ...bana çok pahalıya mal oldu....kombi yüzünden evimin pislik içinde kalması....ve bankada yaşadığım sorun...2 kez gidip gelmek zorunda kaldım bankaya....sonunda işim oldu ama baya bi zaman kaybettim orda....kendimi çok yalnız hissediyorum...çok yoruldum yaaa...

öncelikle başın sağolsun canım.eşinin yaptığıda çok çirkin bir davranış eğer senin öpmeni istemiyorsa sivilcelerinden dolayı ben senin yerinde olsam onu kendime hiç yaklaştırmam.lütfen birde bunu dert etme haklısın insan tabiki çok kırılır o senin eşin ama senin gösterdiğin hassasiyeti birazda o sana göstersin.sana acil şifalar diliyorum.en kısa zamanda seni mutlu eden olayları okumak istiyorum.kendine iyi bak tatlım..

öncelikle başın sağolsun canım.eşinin yaptığıda çok çirkin bir davranış eğer senin öpmeni istemiyorsa sivilcelerinden dolayı ben senin yerinde olsam onu kendime hiç yaklaştırmam.lütfen birde bunu dert etme haklısın insan tabiki çok kırılır o senin eşin ama senin gösterdiğin hassasiyeti birazda o sana göstersin.sana acil şifalar diliyorum.en kısa zamanda seni mutlu eden olayları okumak istiyorum.kendine iyi bak tatlım..

Merhaba Songüll ilgin için teşekür ederim. bugün konuştum eşimle, sözlerinden çok kırıldığımı söyledim. özür diledi. hatta gırgıra alıp bütün kırıldığım şeyleri saydım ve özür dilettim. ben söyledim o tekrar etti .....dediğim için ....... yaptığım için özür dilerim dedirttim. oda hatasını anladı. bugün biraz daha iyiyim.

Merhaba Songüll ilgin için teşekür ederim. bugün konuştum eşimle, sözlerinden çok kırıldığımı söyledim. özür diledi. hatta gırgıra alıp bütün kırıldığım şeyleri saydım ve özür dilettim. ben söyledim o tekrar etti .....dediğim için ....... yaptığım için özür dilerim dedirttim. oda hatasını anladı. bugün biraz daha iyiyim.

:sm_cool:canımcım çoook sevindim.inşallah dahad iyi olacaksın.unutma iyi düşün ki iyi şeyler olsun...

şöyle bir düşündüm de bu gün mutlu olacağım hiçbirşey olmamış...kendimi çoook yorgun hissediyorum,biryerlerim ağrıyor ama çözemiyorum.kızımın dişi ağrıyor..yaa ben mutlu olmak istiyorum..

birkaç ay önce bir ev alma girişiminde bulunmuştuk ve bugün kesinleşti çok ama çoook mutluydum ama eşimin böbreğinde taş varmış birkaç gündür acile taşınıyoruz.tomografi falan çekildi.pztesi günü sonuç kesinleşecek çok üzülüyorum inşallah önemli birşey çıkmaz.sizlerle paylaşmak istedim..

bir haftadır oğlumun dişi ağrıyordu diş doktoru dişi alamayız tedavi yapacağız diye bizden git gel 500 milyon para aldı biz dişi alın cok ağrıyor dedik olmaz tedavi olacak dedi ama bugün ağrı kesilmeyince çocuğun dişini aldı olan bizim 500ytoldu:oklava::oklava:

birkaç ay önce bir ev alma girişiminde bulunmuştuk ve bugün kesinleşti çok ama çoook mutluydum ama eşimin böbreğinde taş varmış birkaç gündür acile taşınıyoruz.tomografi falan çekildi.pztesi günü sonuç kesinleşecek çok üzülüyorum inşallah önemli birşey çıkmaz.sizlerle paylaşmak istedim..

öncelikle evin hayırlı olsun. güle güle oturun. eşinede çok geçmiş olsun. insallah sorun yoktur. benim eşimdede var taş. bildiğim kadarıyla tedavi ile düşebiliyor. üzme kendini. sağlıcakla kal:1hug:

öncelikle evin hayırlı olsun. güle güle oturun. eşinede çok geçmiş olsun. insallah sorun yoktur. benim eşimdede var taş. bildiğim kadarıyla tedavi ile düşebiliyor. üzme kendini. sağlıcakla kal:1hug:

sağol canım.bu zaman zarfında eşim kapalı ameliyat oldu ve o taştan kurtuldu.çok şükürler olsun.ben buradan bütün hastalara acil şifalar diliyorum.

buğün canım çok sıkkın
uzun zamandan beri beklediğim bir haberde olumsuz
cevap aldım
çok canım sıkıldı

şu hayatımı bir düzene sokamadım yaaaaaa

Back
X