Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Evet bu sabah ilgisizsin bana ve çocuğuna karşı dediğim için iş saatlerini bahane etti bana çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyormuş gerizekalı mıymışım ben..

İlgi istiyorsan git babanın evine baban ilgi göstersin dedi ben ilgi istediğim için istemiyormuş beni sor bakalım ben seni istiyor muyum dediğim zamanda istemiyorsan gidersin dedi herkezin kocaları kedi sever gibi mi seviyormuş karılarını takmışım ilgiye..
Bunlar kavga anında da o sinirlede söylense çok canımı acıttı geç kaldığım bir doğruyu yapacağım bugün..
Ve hiçbirşey yetmezmiş gibi mesaj atıyor birşey yaşanmamışçasına evde ne eksik çocuğun bezi var mı bak alayım..
Kocalı sadece market pazar görmek midir ya.. Anlatamadım bunu yıllarca ama artık pes canıma tak etti yoruldum..
Buda burda bir iç dökme bitiş olarak kalsın...

Tek sorun ilgisizliği değil.. Kaç kez söyledim ama yanaşmıyor..

Boşanmayacaksınız, evi terketmeyin. İlgisizlik çok zor bir durum, aşamayacağınızı düşünüyorsanız, burnu sürtsün diye evden gitmeyin. Geri teper çünkü. 1-2 gün düzelse bile sonra eskiye döner, bu sefer gitsenizde umrunda olmaz.

Bu sefer geri dönmemek üzere gideceğim biğün dönsemde yine aynı şeyler yaşanacak çünkü..

Ikinizin de iletişimin de sıkıntı var gibi maalesef herkesin sevgiyi belli etme şekli ilgilenme şekli farklıdır. Daha sakin konuşmayı denemelisin bence. Sor bakalım ben seni istiyor muyum sorusuna nasıl bir cevap verilir? Herkes bu soruyu eşinin cevabına yakın bir sekilde cevaplar. Tabii seni bu noktaya getiren seyler vardır mutlaka. Düşünerek hareket et fevri davranma.

Bu kaçıncı bana kapıyı gösterişi hergün kavga tartışma bu nereye kadar gidecek çok karşıma aldım konustum iyi olalım tamam diyoruz yine aynı.

iki taraf da birbirine dolmuş gibi geldi bana. erkeklere ilgisizsin ilgisizsin demek nedense ters tepen bir durum. kendinizi onun sevgisine muhtaçmış gibi göstermeyin. öyle olunca sanki taş taşımış da yorulmuş gibi çıkışıyorlar. benimle ilgilen demek yerine kendi kendinizin zamanını doldurun. günlük ruhunuzu tatmin edecek şeyler yapın. böyle ilgi alanlarınız yoksa bile varmış gibi yapın. ona ihtiyaç duymadığınız ve onun gibi ilgisiz olduğunuz sürece size ilgisi canlanacaktır. eğer eşinizden soğumadıysanız bu dediklerimi yapın derim. kurtarılamayavak bir durum değil. insanlar kendilerine yeten insanların hayatlarında yer edinmeye calısır.

Çok konustum yine mi konusayım Bi kaç gün sonra yine kavga kucuk seylerden tartısma..

Bu kaçıncı bana kapıyı gösterişi hergün kavga tartışma bu nereye kadar gidecek çok karşıma aldım konustum iyi olalım tamam diyoruz yine aynı.
Çok üzüldüm sizin adınıza bu şekilde size kapıyı göstermesi çok yanlış. Mesajlarına cevap veriyor musunuz? Aranızda iletişim sorunu var gibi görünüyor. Mesaj attığında istediğini yapıyorum gidiyorum dediğinizde ne cevap verir mesela?
Yada kesinlikle emin misiniz kararınızdan çünkü sizin sevdiğiniz için ilgi beklediğinizi düşünüyorum. Sonrası çok önemli çünkü bir kere o evden çıkıp giderseniz bir daha dönüşü olmamalı diye düşünenlerdenim.

O sana ilgi gösteriyorsa sen ilgi göster kendine.
İstediğini giy istediğini ye iç gez. Gerçi çalışıyor musun bilmem ama..
Gideceksen de biraz tatile ihtiyacım var geri dönücem deyip git.
Aksi halde boşanmayı düşünmüyorsanız elinizdeki tek kozu yemiş olursunuz

2 defa gittim geldim bu 3.cü son olacak çocuk oyuncağına dönmemeli artık..
Son Bi mesaj atmak istiyorum bitti diye ama atıp atmamakta kararsızım sessizce terk etmeyi düşünüyorum açıkçası.

Ilgiden kastiniz nedir? Ilgi gostermek yorucu bisey degil ki. Eve gelince sarilir opersin. Baska birseyle ilgileniyor bile olsan arada yine yanasir, minik opersin. Agzindan cikacak 2 guzel kelime de kimseyi yormaz. Yogun calismak, yorgunluk degil bunun sebebi...
Daha baska seyler istiyorsaniz siz onu bilemem.

İlgiden kastım çocuğuna bana vakit ayırması iş saatlerinde de bizimle gez diyecek değilim. İş çıkışları balığa gidip 1 gün orda durmasını biliyor ama bize gelince vakit yok.

2 defa gittim geldim bu 3.cü son olacak çocuk oyuncağına dönmemeli artık..
Son Bi mesaj atmak istiyorum bitti diye ama atıp atmamakta kararsızım sessizce terk etmeyi düşünüyorum açıkçası.
İçinizde acaba kalmayacaksa atın msj ınızı sonuçta diğer dönüşlerinizde sizi ikna edip geri getiren eşiniz olmuştur. Bu 3. olacak ve geri dönüşü yok artık diyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…