- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
2 defa gittim geldim bu 3.cü son olacak çocuk oyuncağına dönmemeli artık..
Son Bi mesaj atmak istiyorum bitti diye ama atıp atmamakta kararsızım sessizce terk etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Kim evini yuvasını bırakıp gitmek ister ki ve ortada bir bebek varken.Mesaj neden bak gidiyorum ama gitmek istemiyorum tut beni demek mi :)
Eşinizin üslubu çok kötü malesef.Kaldı ki babam bana ilgi gösterecekse ilgiyi eşimden değilde babamdan göreceksem benim bu evde durmamın anlamı ne.
Mesaj neden bak gidiyorum ama gitmek istemiyorum tut beni demek mi :)
Sevgisinin azaldığını söylüyor zaten bana..
daha önce de gitmişmiydiniz babanızın evineBu sefer geri dönmemek üzere gideceğim biğün dönsemde yine aynı şeyler yaşanacak çünkü..
Gittim 2 kez.daha önce de gitmişmiydiniz babanızın evine
Tek sorun bu değil bu kopma noktası oldu.Eş ilgisiz diye bosanilacak olunsa çok çok az evli insan olurdu. ..
Katılıyorum arkadaşa bitiren insan karşı tarafa değer veripte bildirmemeli bile...
Geri dönmeyeceksen , içinde herşey bittiyse ve maddi anlamda da kendine güveniyorsan hiç bekleme yapma git...
Bir adam ilgisizse ilgisizdir , yada sizi sevmiyordur.
Çocuğuna ayıramadığı vakti hobisine ayıran adamdan bilemedim pek hayır gelmez gibi .
Boynunuza bıçak dayadığın da niye sineye çekip gitmediniz taviz tavizi doğurur bakın sonuç erkekler iyi niyetten anlamıyor çektirdiklerini çektirince pek değerli olunuyor ya kalıp hayatı zorlaştırın yada bir an evvel yeni hayatınıza başlayınSevgisinin azaldığını söylüyor zaten bana..
şiddet görmüşmüUğradığınız şiddet hakaret ilgisizlikten daha fena sorun hayırlısı olsun
Ailenin patronu benim sen kimsin ne hakla bana emir verirsin diyor ben veririm emiri sana diyor herşeyi yanlış.
Tekme tokat vurmak dışında olabilecek tüm şiddeti gördüm.şiddet görmüşmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?