Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

2 defa gittim geldim bu 3.cü son olacak çocuk oyuncağına dönmemeli artık..
Son Bi mesaj atmak istiyorum bitti diye ama atıp atmamakta kararsızım sessizce terk etmeyi düşünüyorum açıkçası.

Mesaj neden bak gidiyorum ama gitmek istemiyorum tut beni demek mi :)

Yani yorgunluk her zaman bahane degil. Benim esimde yogun çalışır, cocuklar var. Birbirimize nerdeyse hic zaman ayiramiyoruz. Bende bi kac sefer "günde ne olsa olsun yinede bir kac dakika birbirimize ayıralım" diye söyledim.. Yoksa karı koca ilişki gerçekten yolda kalıyor. Bence her evliliğin ortada cocuk varsa bir şans hak ettiğini düşünüyorum. Belli ki ikinizin. Arasinda beklenti farkları var. Ona göre herşey normal, size yetersiz. Esinizin konuşma şekli hic hos degil. Ne demek babanin evine git ilgi görmek icin. Evden gidecek biri varsa oda erkektir. Niye cocugunun düzeni bozulsun bi kere? Bence iyi düşünün. Evliliginize profesyonel yardim alin. Her zaman ayrilabilirsiniz, ama toparlamaya şansınız pek fazla olmuyor

Kaldı ki babam bana ilgi gösterecekse ilgiyi eşimden değilde babamdan göreceksem benim bu evde durmamın anlamı ne.

Geri dönecekseniz sakın evi terketmeyin. Alın karşınıza kibarca konuşun. Ben mutlu değilim,bu evde bazı şeyleri değiştirsek ikimizde mutlu oluruz diyebilirsiniz. Yeni,kolay ıygulanabilecek kurallar koyun. Mesela akşam çocukları yatırdıktan sonra sohbet saati gibi ayarlamalar yapın. Ama kibarca,sakince konuşun. Sinirle başlayan konuşma öyle devam eder.Bence onunda ilgiye ihtiyacı vardır. Biz aile terapistine gidiyoruz kızımızla doğru iletişimi yakalayabilmek için. Bize verdiği en önemli akıl iletişeme başlarken olumlu başlamak. Olumsuzla başlarsa o da olumsuz yaklaşır. Merdiven gibi düşünün. Siz olumlu bir yaklaşımda bulunacaksınız o da olumluyla devam edecek .Biliyorum sende çok mutlu değilsin,mutlu olmak ikimizinde hakkı vs diye konuya başlarsanız o da kendini suçlanmamış hisseder savunmaya geçmez.

Ailenin patronu benim sen kimsin ne hakla bana emir verirsin diyor ben veririm emiri sana diyor herşeyi yanlış.

Mesaj neden bak gidiyorum ama gitmek istemiyorum tut beni demek mi :)

Katılıyorum arkadaşa bitiren insan karşı tarafa değer veripte bildirmemeli bile...
Geri dönmeyeceksen , içinde herşey bittiyse ve maddi anlamda da kendine güveniyorsan hiç bekleme yapma git...

Bir adam ilgisizse ilgisizdir , yada sizi sevmiyordur.

Çocuğuna ayıramadığı vakti hobisine ayıran adamdan bilemedim pek hayır gelmez gibi .

Sevgisinin azaldığını söylüyor zaten bana..

Bende de aynı aslında bu zamana kadar ondan korktuğum için durdum katlandım..

Zaten 2 defa terketmis cocuk oyuncagina cevirmis isi karsi tarafta dikkate almiyor demekki artik ama hala emin degil ki buraya konu acip gidecek :)

Sevgisinin azaldığını söylüyor zaten bana..
Boynunuza bıçak dayadığın da niye sineye çekip gitmediniz taviz tavizi doğurur bakın sonuç erkekler iyi niyetten anlamıyor çektirdiklerini çektirince pek değerli olunuyor ya kalıp hayatı zorlaştırın yada bir an evvel yeni hayatınıza başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…