Bugun evi terk ediyorum herşey buraya kadarmış..

Ben şimdi döndüğüm zaman mı açmalıyım davayı nasıl olur bu işler..

kesin kararlımısın.tedavi olsa şiddet konusu ve diğer sorunlar için
Asıl sorunun bende olduğunu düşünüyor asla kendinde Bi hata görmüyor hatasını söylemek suçmuş gibi algılıyor bunu asla kabul etmez.

Bebek bezi alayım mı dediğine göre küçük çocuğunuz var iyi düşünün.Bir daha evlenmeyecegim diyorsanız bosanin bence çünkü devrin erkekleri bi tuhaf ilgisizlik sıradan en masumu gibi duruyor başka sorunlar var mı bilmiyorum.Bir de ilk evlenfiginiz zaman nasıldı zaman zaman her evlilikte böyle anlar olur.İnsallah dogru bir karar verirsiniz

Kac yillik evlisiniz. Evlilik oncesi ne kadar sure gorustunuz ? Esiniz cok kaba bu huylarini sevgilikte farketmediniz mi? Yada esiniz evlilik sonra mi degisti ?

Asıl sorunun bende olduğunu düşünüyor asla kendinde Bi hata görmüyor hatasını söylemek suçmuş gibi algılıyor bunu asla kabul etmez.
sende ne gibi sorunlar görüyor .gerçi şiddet hşç bi sorun için hak edilecek bir davranış değil

Kac yillik evlisiniz. Evlilik oncesi ne kadar sure gorustunuz ? Esiniz cok kaba bu huylarini sevgilikte farketmediniz mi? Yada esiniz evlilik sonra mi degisti ?
sevgilik döneminde kim şiddet uygularki.diyelimki uyguladı hangi akıllsız böyle bir kişiyle evlenir

İlgimi?? Oda neydi. Nasıl gösterilirdi, nasıl ilgi görülürdü.? Diye iç sesim bi an afalladı. Neden mi? Evliliğimin il yıllarında, ilk çocuktan sonra en çok takıldığım konuydu, ilgi görmüyormuydum acaba? Neden sevgilikteki gibi değildi herşey. Neden pembesi gidip, tozu kalan bi evlilikti. Öyle böyle ettiğim kavgaların mütassibiydi ilgi benim. Sonra ne değişti? Ben değiştim. İlgi görmeye ihtiyacım varmıydı? Hayır! Ee o zaman ne yapmalıydı. Kendime vakit ayırmalıydım. Kuaförüme mesela... Kuaför neydi unutmuştum zira kendimi paralamaktan. Snra kendime ilgimi, kendim gösterdim. Gezdim, eğlendim, mutlu oldum. Huzursuz çıkarmak için bahanem kalmadı, çünkü ben böyle de mutluydum. Bş erkeğin benim zorumla bana ilgi göstermesine muhtaç değildim artık. Sonra bi baktım işdee aranan kan bulunmuştu ve eşim benim kendime gösterdiğim ilgimin farkına varmış, vizyonumu anlamış ve benimle gezmek eğlenmek için fırsat değil, fırsatlar yaratmaya başlamıştı. Sonra bu durum spontanlık kazandı. Hayatımızın bi parçası oldu. Çünkü bi baktık biz böyle mutluyuz. Eşime gerekirse ilgi gösteririm, mesela hastaysa. O da bana bazenn minik bi kız çocuğuna dönüştüğü zaman gösterir. Yani iş sizde bitiyor. Önce kendinizi sevin, kendinize ilgi gösterin. Bırakın eşiniz zaten farkına varacak durumun. Sonra bi bakmışsınızki ilgi yerini başka durumlara bırakmış.

Eski konularınıza gözattım da kısa sürede o kadar çok şiddetli geçimsizlik konusu açmışsınız ki. Yani şu evliliği karı koca beceremediğiniz bariz ortada iken neden hiç terapi falan almazsınız ki?

İyice laçkalaşmış ilişkiniz. Eşiniz sizi evden kovmaktan bıkmamış. Sizin de çeneniz durmamış tabi. Ama eşiniz daha beter çirkinleşmiş her seferinde..

Size zerre saygısı yok bir defa. Tüm bunlara şahit olan bir çocuk var böyle yürümez.

Ailenin patronu benim sen kimsin ne hakla bana emir verirsin diyor ben veririm emiri sana diyor herşeyi yanlış.

Ne kadar çok ezmişler bunu ya. Bu resmen aşağılık psikolojisi.. Kesin amirleri de eziyordur bunu..
Bir de bez alınacak mı diye ezikçe iletişim kurmaya çalışıyor. Yazık valla.

Eşinin sosyal becerisi sıfır bence. Karısına sürekli küfretmesine şaşmamalı..

Bunu anlamıyorum bende git dedin tarstık ee sonradan neden mesaj eksikleri alayım falan bu dengesizlikleri beni çok yıprattı zaten

Ailem hep arkamdaydı mesleğimde var çalışır bakarım çocuğuma..
Böyle Bi ortamda büyümesinden daha sağlıklı olur ayrı büyümesi...

Konusunca da ne var ac misin acikta misin derler birde sanki kadinin tek ihtiyaci yemek icmek giymek gibi. Hepimizin basinda boyle hain herifler var hayatim hic uzulmene degmez bile. Tek sorun bu degildir sizin ama baska seyler de varmis gibi duruyor cok dolu gibisiniz

Ewd mutluluğu maddiyatta nesnede aradığımı sanıyor çok mu çok doluyum ama bu peygamber sabrını tüketti bu adam herşeyimi hazırladım topladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…