- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
konuşmalarından emin değilsin gibi.otur evinde düşün taşın .hemen gitme .gerekirse evde birbirinizi görmeyi verinTek sorun bu değil bu kopma noktası oldu.
owwww çok kötü.sadece ilgi sorunu var sandımTekme tokat vurmak dışında olabilecek tüm şiddeti gördüm.
kesin kararlımısın.tedavi olsa şiddet konusu ve diğer sorunlar içinBen şimdi döndüğüm zaman mı açmalıyım davayı nasıl olur bu işler..
Amin.ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Umarım kolay geçer bu süreç sizin için.
Asıl sorunun bende olduğunu düşünüyor asla kendinde Bi hata görmüyor hatasını söylemek suçmuş gibi algılıyor bunu asla kabul etmez.kesin kararlımısın.tedavi olsa şiddet konusu ve diğer sorunlar için
sende ne gibi sorunlar görüyor .gerçi şiddet hşç bi sorun için hak edilecek bir davranış değilAsıl sorunun bende olduğunu düşünüyor asla kendinde Bi hata görmüyor hatasını söylemek suçmuş gibi algılıyor bunu asla kabul etmez.
aile arkasında durmasa bile bu konuda devlet sahip çıkıyor diye biliyorumAilen arkanda mı
sevgilik döneminde kim şiddet uygularki.diyelimki uyguladı hangi akıllsız böyle bir kişiyle evlenirKac yillik evlisiniz. Evlilik oncesi ne kadar sure gorustunuz ? Esiniz cok kaba bu huylarini sevgilikte farketmediniz mi? Yada esiniz evlilik sonra mi degisti ?
Ailenin patronu benim sen kimsin ne hakla bana emir verirsin diyor ben veririm emiri sana diyor herşeyi yanlış.
Konusunca da ne var ac misin acikta misin derler birde sanki kadinin tek ihtiyaci yemek icmek giymek gibi. Hepimizin basinda boyle hain herifler var hayatim hic uzulmene degmez bile. Tek sorun bu degildir sizin ama baska seyler de varmis gibi duruyor cok dolu gibisinizEvet bu sabah ilgisizsin bana ve çocuğuna karşı dediğim için iş saatlerini bahane etti bana çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyormuş gerizekalı mıymışım ben..
İlgi istiyorsan git babanın evine baban ilgi göstersin dedi ben ilgi istediğim için istemiyormuş beni sor bakalım ben seni istiyor muyum dediğim zamanda istemiyorsan gidersin dedi herkezin kocaları kedi sever gibi mi seviyormuş karılarını takmışım ilgiye..
Bunlar kavga anında da o sinirlede söylense çok canımı acıttı geç kaldığım bir doğruyu yapacağım bugün..
Ve hiçbirşey yetmezmiş gibi mesaj atıyor birşey yaşanmamışçasına evde ne eksik çocuğun bezi var mı bak alayım..
Kocalı sadece market pazar görmek midir ya.. Anlatamadım bunu yıllarca ama artık pes canıma tak etti yoruldum..
Buda burda bir iç dökme bitiş olarak kalsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?