Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

Çok emin değilim ama sanırım birde hamile

Allah sana güç verin o değer bilmez kocan karşısında. canım benim şimdi yüreğin param parça olmuştur. hayatın boyunca o adam yüzünden canın yanacağına, şimdi üzülürsün ama atlatırsın, hayatının geri kalanını kızınla huzurlu mutlu bir şekilde geçirirsin bir de bu yönden düşün. canım benim Allah sana sabır versin....

bence ayrilmakla cook iyi yapmissin canim..hayirlisi olsun...daha cok gencsin.Rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin...o insan sevgiyi hak etmiyor...biran once unutmaya calis..yeni hayatinda kiznla sana mutluluklar diliyorum...unutma her şerde bır hayir vardir...:1hug:

üzüldüm canım tabi ki böyle olmamasını dilerdn keşke hiç yaşanmamış olsa diyorsun.kabullenmen zor olur ama bunun yanında bi de sana yaptığı affedilir bişi deil.kesinlikle en doğrusunu yapıyosun.kendini ezdirme sakın üzlüdğünü belli etme.Allah kolaylk versin inşallh kısa zamnda toparlarsn kendni

'eşim' diyorsun hayatının merkezine koyuyorsun, yıllarca sorunlarında yanında oluyorsun, yetmıyor bır de çocuk verıyorsun, karşılığı ne oluyor 'aldatılmak!!!

üzme kendini sen çok güçlü davranmışsın. emin ol onların da yanına kalmaz......

(bu arada benım hiç bişeye güvenım kalmadı böyle konuları göre göre :(((

Cumartesi günü msj atmış.Hem vicdan yapıyor hemde eşyalarını istiyordu.
Pazar sabah kızımın kursu vardı,sabah anahtarı komşuya bıraktım oda eşyalarını almış.
Tekrar telefon açtı,eşyalarını almış anahtarı bırakmış,teşekkür ediyorduki telefonu yüzüne kapattım.

Kızlar aranızda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Şimdi dilekçeyi 12 imzaladım 13 gibi bu mahkemeye verdiyse ne zaman sonuçlanır?

hakkınızda hayırlısı olsun canım 12 yıl çok zor olmalı ne diyeyimki üzülürüm ben hep boşanmalara umarım hayırlısı olur senin için :Saruboceq:

Bide o profilinde ki MUTSUZ yazısı var ya bence onu değiştir
Yeni bir hayata Merhaba yada Herşey güzel olacak gibi daha umutlu bişey yazarmısın
Çünkü sen güçlü ve onurlu bi kadınsın ve çok mutlu olacaksın
Sadece biraz zaman ve umuda ihtiyacın var

canım anlaşmalı boşanmada eşin dilekçeyi tek başına mahkemeye veremez
anlaşmalı boşanmadan çiftler beraber başvurmalıdır
biz ex eşle beraber gittik ve aynı gün 10 dk bitti hihoyyyt

Eyvah herif beni kandırıyo hala demekki,bende kimseye sormadığım için saf,saf bekliyorum ya.

anlaşmalı boşanmaysa eğer ayrı ayrı başvuramazsınız ayrıca öle tomar tomar dilekçede imzalanmaz
1 boşanma dilekçesi (davayı açan imzalar)
1 anlaşma dilekçesi (2 tarafda imzalar ve şartlar mevcuttur)
1 de temyiz etmemek için dilekçe (2 tarafda imzalar)

biz sadece 3 tane dilekçeyle gittik

Kağıdı imzalamışsın ama mahkemeye verip vermediğini takip et bence
Yada birlikte gitmeyi teklif et hatta şu gün şu saatte gidelim verelim diye onu mecbur bırak oyalamasın

Mutlu olun.. evet evet olun... Çünkü siz güçlü, güzel, ağzı laf yapan, her ortamda eşini solda sıfır bırakan bir kadınsınız. İşte tam da bu sebeple aldatıldığınız. Ezik kocanız sizin yanınızda ikinci sınıf olmayı hazmedemedi. Ne yaptı ALDATTI. Kiminle elbette sizin gibi güçlü bir kadınla aldatacak hali yoktu. Gitti kendine silik, ucuz, ikinci sınıf bir kadın buldu.
Neden... Çünkü o silik kadının yanında padişah o. Hüküm onun elinde.
Bundan sonra ne olacak. Oldu da o kadınla devam etti evlendi. O kadında akıllanacak. Evlenmeden önceki silik kadın yerine evde sözünü geçirtmeye çalışan kadın gelecek.
İşte o zaman ezik kocanıza dank edicek. Ama artık çok geç.
Son pişmanlık hesabı :)

Yolunuza bakın. Boşverin gitsin. Kızınız var ne mutlu size. Onun en az zararlı atlatması için atılımlarda bulunun. Benden tavsiye babasının ne kadar ezik, adi ve ucuz bir adam olduğunu ve sizi başka bir kadınla aldattığını bilmesin

yukarıda irem&özgenin yorumunu defalarca oku bu sana güç versinne olcak arkadaşım biliyormusun bunları yaşayacak kuzu kuzu geri dönecek ve sen tşk edeceksin ona nedenmi gerçek yüzünü gösterdiği hayatından sadece 12 yılını almakla kendini kurtardığın için sakın üzülme yuva yıkanın yuvası olmaz yüce rabbimde sana dizi gibi izletir kızına sarıl yoluna devam et bir gün sabrının sonucunu alırsın hiç üzülme hemde hiç değmeyen birine:1hug:

Back
X