Bugün evlilik yıldönümümüzdü ama biz boşanıyoruz

Canım kızın için kendin için çok hemde çok güçlü olman gerekli seni hak etmeyen birisi için sakın kendini yıpratma ama helal olsun görüştüğünüzde soğuk kanlı olabilmişsin seni takdir ediyorum :lepi: Öyle karaktersiz birisi için 1 saniye bile üzüldüğüne değmez kendi ayaklarının üstünde de durabiliyorsun kimseye muhtaç değilsin yeter ki biran önce topla kendini !!!

Neden sen tek taraflı bosanma dılakecesı yazmıyorsun. yanı bende tam bılmıyoum bu ıslerı ama sen aldatıldıgına daır ıhbar dılekcesıyle bsanma davası acabılır tazmınat davasıda acarsın. bu arada asının ve senın aılen durumdan haberdarlarmı ? gecmıs olsun allah tez zamanda hayatını yola sokmak ıcın sana destek olsun.

bence 14 yıllık bir evlilik...hemen pes etme boşanma bence...
az mı bu senelr senin için..kimbilir iyi ktü neler yaşadın..
başkasının gelip sefa sürmesini mi tercih edersin...
benim ablam 3 kere aldatıldı..
ama o kadar bir inat ablam varki 3 ünde de savastı..
hiçbir zaman..yalvarmadı ama asla üzüntüsünü belli etmedi..
tam tersine öyle bakmaya başladı ki kendine kıyafetinden tut sacına kadar...
böylece onu iplemedigini gsterdi.hayttan vazgecmedi tabıkı kocasından da..
kazanan kendi oldu yine..bazen erkekler böyle dengesizlikler yapıyo..
ayrılmak cok zorr bunu düşünme derim..bende az düşünmedim 1 hafta önce..
ama savasmaya karar verdim..
sende seviyorsun ugras hiçbirşey kolay elde edilmiyo...
ne yazıkkı bu erkeklerin kanında var..kör olasıcalar..
bence ugras derim hemen pes etme depresyona girme..
kendini baştan yarat ve kendine güvenin cok olsun..elimi sallasam ellisi gibi...
bak nasıl kuyrugunu sıkıstırıp dönüyo....
zaman lazım sana şimdi ama önemli olan bu zamanı lehine cevirmen..
allah kolaylık versin hemen pes etmeee..pes etmek bize yakısmıyooooooo cunkuu

Son düzenleme:
İnşallah canım ama en kötüsü hala köpekler gibi seviyorum.Neden içim nefretle dolu değil neden.

konunu simdi gordum canim gercekten cok uzuldum Allah yardimcin olsun , yorumlari ve gelismeleri okumadim birazdan hepsini okuyacagim ama ilk once bu yazina birseyler yazmak istedim , esin senden ayrilmak istemiyorsa ve pismanligini dile getirdiyse bence hemen bitirme evliligini sevgi oyle kolay bitmez belki bir yanlis yapmis ve ders almis olabilir bir cirpida 14 yil havaya atilmaz geri zeka kadinin biri cikti esimin zaaindan faydalandi diye yanlis anlasilmasin asla aldatmayi hos gormuyorum ama seven bir kadin varsa savasa bilir tabi esi o savasi hak ediyorsa iyi dusun derim !, umarim ilerki sayfalarda guzel gelismeler okurum ...

kendini baştan yarat ve kendine güvenin cok olsun..elimi sallasam ellisi gibi...

E iyide seni sürekli aldatan bi adamla napıcaksın ki? Neyi kazanmış oluyosun anlamadım. Başka kadına eli değmiş bir adamın tekrar bana değmesine katlanamam asla. bağrıma taş basar otururum.

Sanırım hamile sözünden sonra ne diyeceğimi bilemedim. Bildiğim bir tek şey var o insan seni haketmiyor, Bırak ne hali varsa görsün, zaten layığını bulmuş sen şimdi sevdiğini sanıyorsun belki ama aradan biraz zaman geçince anlayacaksınki ona karşı artık hiçbirşey hissetmiyorsun. Hatta nefret bile, nefrette bir his değilmidir. Sen kızınla yeni bir hayata başla ve sıkıca tutun. Allah yardımcın olsun.

E iyide seni sürekli aldatan bi adamla napıcaksın ki? Neyi kazanmış oluyosun anlamadım. Başka kadına eli değmiş bir adamın tekrar bana değmesine katlanamam asla. bağrıma taş basar otururum.

evliligini kurtarıyorsun....başka ötesi mi var bunun...bekara karı boşamak kolay seninkide o hesap oldu...allah senın basına inşallah vermez...nesıl bir duygu oldugunu bilmiyorsun cnku...kolay geliyo bosanmak..sırf kendin olsan boşarsın gitsin cehenneme kadar...ama ailen varsa onları üzmemek için gecirilmiş onca sene var zaten o kadar cok sey varkiii boşanmak sacmalık..çapkın olmayan bir erkek armı..bundan boşanırsa daha iyi birini mi bulacak...cogu erkek aynıı...degişen hiç birşey yok...erkek eşittir erkek....

sız bu yzadıklarınızla dogrumu yönlendırdıgınızımı sanıyosunuz merak etım gercekten ve hayrete düşerek okudum kım ıcın ve ne ıcın savassın?kızı ıcın dıyorsanız o adam kızına zerre kadar deger verseydı bu adiligi yapmazdı onun ıcın onemlı degılki bır cocukta baskasından yapar ama çocuk peydahlamayla baba olunmuyo malesef..gıyın süslen kendıne bak demıssınız oturup dıger kadınla güzellık yarısınamı girsin?nerde o zaman bızım kadınlık gururumuz.ev zaten arkadasın işide varmıs e o zaman bu neyın ve kimin savaşı olucak??

arkadaşım seni tebrik ederim eğer boşandıysan çünkü haber vermemşsin, her kadın senin gibi olsa erkekler aldatırken iki kere düşünür, onlarında allah belasını versin tez vakitte

canım bu dünya etme bulma dünyası onların mutlu olucağını yada o çocuktan onlara hayır geleceğinimi sanıyolar bu tip kızlar bi işe yaramayan evli erkekleri ayartıp onların sırtından geçinen asalaklar sonrada bu benden ayrılır korkusuna bide hamile kalırlar ve doğacak çocuğun şimdiden hayatını karartırlar ve böylelerini allah öyle bir ters düz ediyoki şaşırıp kalıyolar sen hiç üzülme tatlım üzülecek kafasını duvara vuracak insanlar asıl onlar gün gelecek sana yalvaracaklar eline düşecekler o yüzden hiç üzülme kızına sarıl hayat devam ediyo böyle karaktersiz birisinden ayrıldığına sevinmelisin canım herkes layıkını buluyo emin ol zaman herşeyin ilacıdır zamanla iyikiler olucak hayatında

canım ne oldu ne yaptın merakettim yaa....

Kızlar merhaba;
Biliyorum merak ediyorsunuz,ama pek bir gelişme yok aslında.
Öncelikle sorulara cevap vereyim evet ailelerimiz durumu öğrendi,benim ailem kararı bana bıraktı ne olursa olsun arkandayız barışsanda,boşansanda dediler.Onun ailesi barışmamızı istiyor.Araya birsürü insan girdi barışmamız için ama ben bunu kabullenemiyorum onunsa dengesi yerinde değil.İki sokak ötemde ev tuttu,oturuyor.Arasıra pişmanlık msj ları atıyor.Boşanma konusunda ise henüz bir gelişme yok.Davayı açtığını söylüyor ama ben inanmıyorum.O yüzdende dün kendisine sms attım bu işi bir an önce bitirmek için gerekirse avukat tutacağımı söyledim.Oda bugün gidip bakacağını avukata gerek olmadığını yazmış

hakkında hayırlısı olsun ablam.ablam dıyorum cunku buyuksun benden.bukadar guclu ayakta sapasaglam durmana hayranımm

Guclu bir kadinsin bunu unutma..
Uzulmeye hakkin var tabii ki, ve uzulmelisinde..
Onune bak, arkana hic bakma, cunki asil hayat simdi basliyor.
Basini dik tut ve her cikan sese kulak verme.. Kafanda rahat rahat kendi sesini dinle.
Hayatina kizinla beraber devam edeceksin, ve inan yalniz kalmaktan cok ama cok daha iyidir.

Sen guzel seyleri hakediyorsun, ve basaracaksin.
KK sana inaniyor! Kendine cok iyi bak hersey den once.
Rahmana emanetsin!

Back
X