Bugün gelinlere karşı öfkeliyim

kendisi gelin olmamış sanırım..
ben kaynanadan bıktım valla acaba niye bozuldu da trip atıyo diye düşünmekten sıkıldım, bi naz bi kapris ya, otursun kendi kendine kaprislensin artık

benimki de öyle kapris trip naz caz bol keseden var.. Hele de yaptığım yemeklere mutlaka bir kusur bulur kendisi gurme ya
kaynana sevdi de,biz mi sevmedik..

tam sevicem sevemiyorum bi türlü

görümcelerde kaynanayı fişekleyebiliyor çok yaşadım ve çevremde gördüm..nedeni bilen varsa allah rızası için diyiversin

kızında olsa oğlunda olsa velenicek..benimde oğlum var,nasib olursa oda hayata atılacak sonuçta..kıskanıcak olan çocuk yapmasın..

bir eltim var pek görüşmüyoruz farklı şehirlerdeyiz diye

10 yıla kalmaz burada 1. gelin kaynana meydan muhaberesi başlar.. Karşılıklı atışırsınız artık ..

kız anneleriyle, erkek anneleri çatışssın. hep geline yüklenmesinler bize de yazık. yürekleri varsa az annelerimizle çatışssınlar. hep alttan alttan gelinleri sindirme çabaları e başaramayınca da iyice abartıyorlar olayı

gelini çalıştığı halde hizmetçilik yapsın diye uğraşan kaynanalar var
sürekli kendine hediye alınsın beleşten yaşatılsın isteyen kaynanalar var
torunlarına el çocuğu gibi davranan kaynanalar var
gelin yapar gel kızım sen otur diyen kaynanalar var
ve bunca seye rağmen saygısından ödün vermeyen herşeyi içine atan ve siirini kocasından çıkarıp hastalanan gelinler var

genelleme yapmayalım

ya benim annem gelinine iş yaptırmaz bize yaptırır babam su istemez yorulmasın diye bizden ister .sonunda ne olur bizim gelin babasına şikayet babası bize gelir kızımı istemiyorsunuz o yüzden iş yaptırmıyorsunuz heralde kızım üzülmüş eve geliş der

Hımm peki eşime " sakin ha elin kızını kendi baçindan üstün tutma " diyen kv deme nasıl bir tavırla yaklaşmaliyim?
Yada eşime beni de bAlayına götür oğlum diye ağladığında ne yapmalıydim ?
Bir diğer sorum da şu ; bana kv ve Görümcem tarafından iftiralar atıldığında ne şekilde ılımlı yaklaşmam gerekiyor ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…