İnsan hep doğru düşünecek diye bi kaide yok ya, arada sağlıklı düşünemeyebilir, çıkışı göremediginde çaresizlikle yanlış fikirlere kapılabilir normaldir.Baska ne denir bilmiyorum..
Pisman dahi olamayacagim bir seye kalkismak istemedigim icin kendimi tuttum.
Tek düşündüğüm sevdigim adamdi..
Oleyim ama onun en az uzulecegi sekilde olsun. Böyle ölemem dedim.
arkamdan onu böylece birakamam yüzü eğik..
Agladim agladim. Agliyorum..
hala ölmek istiyorum..
yasadigim hic bir seyi haketmedim degil derdim..
insanlar neden bu kadar kötü davraniyorlar.. neden..
Canım ölümden başka herşeye çare var lütfen çare olarak olumu görme olumun çaresi yok yani çaresizden çare olmaz yapma lütfen
Ne denir bilmiyorum.. o kadar sacma basit bir mevzudan annem bağırdı ki..
artik dayanaamadigimi farkettim. Öldürsene kurtulayim dedim üzerime geldiginde.. bunu o kadar gercekten istwdim ki.. gercekten kurtulmak istedim..
kac gündür sevdigim adami haketmedigimi söyleyip icimdeki kötü duygulari kalbimi kabartmayi basarmisti ama susuyordum.
üstüme gelince öldür de kurtulayim dedim. Öl kurtulayim senden artik diye bagirdi.
O kadar yanliz ve boslukta hissettim ve hissediyorum ki.
Sadece ufacik daha 4 yasinda olan kardesim geldi yanima. Sarildi.
Ablam uyuyordu sabah erkenden kalktim islere yardim edeyim diye. Vertigo var basim donunce uzandim. Bir seyi yanlış yapmışım nasil bir bagiris.. cevabini verince iyice alevlendi.. yüksek sesten gercekten korkarim annem oldubolasi bagirdigi icin.. kucukkende cok kriz gecirirdim artik dayanamiyorum elim ayagim titredi. Mutfaga gittim pesimden geldi. cekmeceyi gosterdim bak orda boy boy bıçak var. al da öldür dedim. Bunlari söylediğime inanmiyorum hala ama dedim. Ve gercekten hissederek dedim..
O evde sıyırmadan önceki son demleriniz.
Sakin olun.Canın kıymetli. Bence psikolojik destek almaya başla.
O evden ayrılman gerekiyor bunu anla.
Annenin sana garezi ne ya anlana tanıdığı sonsuz toleransı sana neden tanımıyor anlamadım annenin oz annen olduğundan emin misin ?bu kadar da olmaz yaniNe denir bilmiyorum.. o kadar sacma basit bir mevzudan annem bağırdı ki..
artik dayanaamadigimi farkettim. Öldürsene kurtulayim dedim üzerime geldiginde.. bunu o kadar gercekten istwdim ki.. gercekten kurtulmak istedim..
kac gündür sevdigim adami haketmedigimi söyleyip icimdeki kötü duygulari kalbimi kabartmayi basarmisti ama susuyordum.
üstüme gelince öldür de kurtulayim dedim. Öl kurtulayim senden artik diye bagirdi.
O kadar yanliz ve boslukta hissettim ve hissediyorum ki.
Sadece ufacik daha 4 yasinda olan kardesim geldi yanima. Sarildi.
Ablam uyuyordu sabah erkenden kalktim islere yardim edeyim diye. Vertigo var basim donunce uzandim. Bir seyi yanlış yapmışım nasil bir bagiris.. cevabini verince iyice alevlendi.. yüksek sesten gercekten korkarim annem oldubolasi bagirdigi icin.. kucukkende cok kriz gecirirdim artik dayanamiyorum elim ayagim titredi. Mutfaga gittim pesimden geldi. cekmeceyi gosterdim bak orda boy boy bıçak var. al da öldür dedim. Bunlari söylediğime inanmiyorum hala ama dedim. Ve gercekten hissederek dedim..
Bundan önceki iki yıl farkli bir evde kalmistim. Ogrenci eviydi. O zaman ailemle aram düzgündü mudahele daha az ediyorlardi. Ama su an gitmek gibi bir imkanim yok gibi görünüyor. Bir an önce sag salim evlenmek tek istegim..
Vallahi aynı şeyi düşündüm. Annenin seninle sorunu ne? Cok mu zor doğdun? Ya da istemeden mi oldun? Böyle anne figürü cok ilginç...Annenin sana garezi ne ya anlana tanıdığı sonsuz toleransı sana neden tanımıyor anlamadım annenin oz annen olduğundan emin misin ?bu kadar da olmaz yani
Annenin sana garezi ne ya anlana tanıdığı sonsuz toleransı sana neden tanımıyor anlamadım annenin oz annen olduğundan emin misin ?bu kadar da olmaz yani
Acaba annen evlenmeni mi istemiyor da böyle sacmaliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?