Bugün gerçekten ölmek istedim

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Baska ne denir bilmiyorum..
Pisman dahi olamayacagim bir seye kalkismak istemedigim icin kendimi tuttum.
Tek düşündüğüm sevdigim adamdi..
Oleyim ama onun en az uzulecegi sekilde olsun. Böyle ölemem dedim.
arkamdan onu böylece birakamam yüzü eğik..
Agladim agladim. Agliyorum..
hala ölmek istiyorum..
yasadigim hic bir seyi haketmedim degil derdim..
insanlar neden bu kadar kötü davraniyorlar.. neden..

Ölmeyi istemek pes etmek demek. Pes mi ediyorsun? Bir daha düşün. Sorunlarla savaşacak gücün kalmadığını sanıyorsun şuan ama yanılıyorsun. Her daim başarabiliriz.

İnsan hep doğru düşünecek diye bi kaide yok ya, arada sağlıklı düşünemeyebilir, çıkışı göremediginde çaresizlikle yanlış fikirlere kapılabilir normaldir.

Hicbi seyi bi başınıza çözmek zorunda degilsiniz. Buraya yazdıgınıza göre icinizde bi yerde siz de biliyosunuz size el verebilecek, sizinle düsünüp yol yordam göstermeye gayret edecek birileriyle sorun neyse siz bunu asabilirsiniz. Aşacak kadar güclüsünüz, sadece destege ihtiyacınız var.

Konu nedir, bahsedin biraz bi de hep beraber bakmaya calısalım.

Canım ölümden başka herşeye çare var lütfen çare olarak olumu görme olumun çaresi yok yani çaresizden çare olmaz yapma lütfen

Ne denir bilmiyorum.. o kadar sacma basit bir mevzudan annem bağırdı ki..
artik dayanaamadigimi farkettim. Öldürsene kurtulayim dedim üzerime geldiginde.. bunu o kadar gercekten istwdim ki.. gercekten kurtulmak istedim..
kac gündür sevdigim adami haketmedigimi söyleyip icimdeki kötü duygulari kalbimi kabartmayi basarmisti ama susuyordum.
üstüme gelince öldür de kurtulayim dedim. Öl kurtulayim senden artik diye bagirdi.
O kadar yanliz ve boslukta hissettim ve hissediyorum ki.
Sadece ufacik daha 4 yasinda olan kardesim geldi yanima. Sarildi.
Ablam uyuyordu sabah erkenden kalktim islere yardim edeyim diye. Vertigo var basim donunce uzandim. Bir seyi yanlış yapmışım nasil bir bagiris.. cevabini verince iyice alevlendi.. yüksek sesten gercekten korkarim annem oldubolasi bagirdigi icin.. kucukkende cok kriz gecirirdim artik dayanamiyorum elim ayagim titredi. Mutfaga gittim pesimden geldi. cekmeceyi gosterdim bak orda boy boy bıçak var. al da öldür dedim. Bunlari söylediğime inanmiyorum hala ama dedim. Ve gercekten hissederek dedim..

Canım ölümden başka herşeye çare var lütfen çare olarak olumu görme olumun çaresi yok yani çaresizden çare olmaz yapma lütfen

Usag8 öyle degil. Yapmam ama bunu hissetmek istemek o kadar kötü bir his ki..
yillar önceydi bir kitapta okumustum. Intihar pismanlik payi dahi olmayan bir sey.. buna kalkismam ama hissederek istemek o kadar kötü ki cok kotu hissediyorum.

O evde sıyırmadan önceki son demleriniz.
Sakin olun.Canın kıymetli. Bence psikolojik destek almaya başla.
O evden ayrılman gerekiyor bunu anla.

O evde sıyırmadan önceki son demleriniz.
Sakin olun.Canın kıymetli. Bence psikolojik destek almaya başla.
O evden ayrılman gerekiyor bunu anla.

Bundan önceki iki yıl farkli bir evde kalmistim. Ogrenci eviydi. O zaman ailemle aram düzgündü mudahele daha az ediyorlardi. Ama su an gitmek gibi bir imkanim yok gibi görünüyor. Bir an önce sag salim evlenmek tek istegim..

Annenin sana garezi ne ya anlana tanıdığı sonsuz toleransı sana neden tanımıyor anlamadım annenin oz annen olduğundan emin misin ?bu kadar da olmaz yani

Tatlım az daha sabır,yaşadık böyle saçmalıkları hepimiz.
Telafisi zor hasarlar bırakıyor insanda ailen canın kanın olduğu için.Elimizden bir şey gelmiyor maalesef.
Sabır biraz daha sabır,düzelecek her şey.

Sabır diyeceksin bekleyeceksin o zaman.
Kimseden bir şey bekleme.
Gününün gecmesini bekle.
Ölmeyi düşünmeyi de unut.
Senin hayatın kıymetli. Annen baban dahi olsa önce sen bunu unutma.
Bırak bencil desinler. Bırak vefasız hayırsız desinler. Umursama.
Anne baba kutsal geyiğine inanma. Yok yani böyle anne babalar kutsal falan değil.

Annenin sana garezi ne ya anlana tanıdığı sonsuz toleransı sana neden tanımıyor anlamadım annenin oz annen olduğundan emin misin ?bu kadar da olmaz yani
Vallahi aynı şeyi düşündüm. Annenin seninle sorunu ne? Cok mu zor doğdun? Ya da istemeden mi oldun? Böyle anne figürü cok ilginç...

Acaba annen evlenmeni mi istemiyor da böyle sacmaliyor?

Bunu o kadar düşündümki yok yani..
Sürekli babanneme benzetir onun gibi kanin bozuk olmussun iste der.
Bananneminhatirladigim tek seyi 3 yasindaydim yatalak hastaydi. Ablami annemlerin elinden almak iatemis sürekli onlarda kalirdi. Yan apartmanda idik.bende evden kosa kosa giderdim sitenin bahcesinde aglardim beni almazdi iceriye babannem. Kapinin arkasindan bagirirdi bu bizim kizimizi git sen onlarin kizi ol diye.. Cok gecmeden öldü. kötü biriydi.
buna benzetmesi zaten facia bir olay..
fiziken cok asiri benziyoruz ama huyum benzemez. Babannemin akrabalari öyle der.
böyle deyince bende dogurmasaydin kani bozuk birini diyorum. Bilseydim böyle olacagini dogurmazdim seni diyor.

Acaba annen evlenmeni mi istemiyor da böyle sacmaliyor?

O varda garip o isler. Ablam evlenmedi nisanlanmadi onun yüzündenevlilikle ilgili ssıkıntı h8ssediyor. zaten bizimde hemen evlenebilme sansimiz yok. Karisik biraz o fasil yani.. annem nisandan once de boyle davranirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…