Bugün gerçekten ölmek istedim

Bir anne kendi dogurdugu evladina bunu nasil yapar aklim almiyor. Hic mi sanci cekmedin hic mi emek vermedin hic mi merhamet kabarmadi icinde. Insan dusmanina yapmaz bunlari. Allah islah etsin onu.

Ama oyle olme falan cikar aklindan. Gelecekte oyle guzel gunlerin olacak ki iyiki de yapmamisim diyeceksin. Nereden biliyorsun dersen kendimden biliyorum. Olaylar ve kisiler ayni degil ama ruh hali baya benziyor. Ben hatta annemin agir kalp tansiyon vs ilaclarini icmistim ama nedense onlari geri kustum. Yasanacak gunlerim varmis.

Hırslarına ve egolarına yenik düşen bencil biri annen. Keske insanlık dünyasında bencillik, hırslar yer almasaydı. Çünkü bu insanlar etrafına hep zarar veriyor.

Rabbim hidayet versin.
Sana da dayanma gücü, sabır versin @zeynones

Çok zor bir durum. Bir insanin en değerli varlığı annesi. Derdini, üzüntünü, sıkıntını, sevincini en salt şekilde karşılayan insandır. Ancak herkes gerçekten anne olamıyor. O vasfa sahip olmuyorlar. Sana da bu denk gelmiş.

Sen çok iyi bir anne olacaksındır eminim.
Hayatının geri kalanını daha mutlu gecirmen dileğiyle.

Kalabileceğin bir arkadaşın bir halan teyzen birileri varsa evden birkaç günlüğüne ayrıl.
Hoş bayram geldi.
Umarım tatsızlıklar sona erer.

Cok teşekkür ederim destegin icin..
Allah seninde gönlünü ferahlatsin, sevdigin insani gercekten bulup bir omur gecirmen nasip olsun.

Ağlattınız brni @zeynones ve F Felix_Felicis annenle aran iyi değilse bu yaştan sonra umursamamak görmemek duymamaktan başka bir şey iyi gelmez.Sorunlu sıkıntılı ailede büyüdüm srni çok iyi anlıyorum.Detay yazmıcam geçen bi yazdım kk da biri zihniyetimin yediğim dayaklardan daha feci olduğunu söyledi dayak yemeyi haketmişim yani nasıl üzüldüm ki halbuki sçylediğim şeyi tam tersi anlamış çok akıllı insan zihniyetim diye.Neyse yani öyle emin ol aileden yana tek sıkıntılı tek sorunlu değilsin bazı anneler bazı babalar böyle yapacak bişey yok onları değiştiremezsin geleceğin güzel olsun inşallah..tek yapabileceğin daha az umursamak daha çok aldırmamak..Allah yardımcın olsun bi daha aklına ölümü getirme olur mu o bir anlık sinirle öyle gelmiş ama ciddi düşününce sen de biliyorsundur yaşamayı güzel günler görmeyi hakediyorsun inşallah da öyle olur :)
F Felix_Felicis bir gün gerçekten sevdiğin aşık olduğun bir insanla evleneceğine eminim karşındaki insandan iyiki ayrılmışım yahu diyeceğine de yarı his yarı hakettiğini bildiğimden çok temiz kalplisin herşey gönlüne göre ilerler dilerim:) böyle düşüncelere karamsarlıklara kapılma hiç:)

Son düzenleme:
Kdnu neydi bu hale gelmene sebep ne

Cok tesekkur ederim bazi yorumlar gercekten ixime sükunet veriyor..

AkarGider cok teşekkür ederim gercekten cok mutlu ettin beni yorumunla. :)

Ben pek hakettigimi düşünmüyorum güzel seyleri, böyle bir dönemden geciyorum. Ne kadar kolay vazgecildim.. neyse neyse konuyu dağıtmak istemiyorum kendi derdimle, zaten üstünden 2 bucuk ay geçti konusmak da ayıp artık :)

Ama cok tesekkur ederim gercekten, yüzümü güldürdün. Insallah sen de zeynones de cok cok mutlu olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…