Bugün gerçekten ölmek istedim

Bunu yeni gördüm. Yok öyle bir durum da olmadi. Ablam cok hastalanir da ben annemin sütünü cok az icmisim. Ablam benimkini icmis hatta.

Bunu yeni gördüm. Yok öyle bir durum da olmadi. Ablam cok hastalanir da ben annemin sütünü cok az icmisim. Ablam benimkini icmis hatta.
Hamile bir arkadaşım söylemişti bana. Vallahi bilemedim Zeyno. Vardır bir sebebi ama ne?

Hamile bir arkadaşım söylemişti bana. Vallahi bilemedim Zeyno. Vardır bir sebebi ama ne?

Ama ne ah bilsem.. gerci bilsem ne fayda.. büyüdüm hala kurtulamadim.
bazen nisanlimla konusuyoruz annesi oninda biraz fena, üzer de.. ama der ki annemi ben cok seviyorum diye üzüyor bazen beni ama seviyorum yine de der.
Ben hic diyemedim. Hani bazen insanla cooon severim annemi falan der ya ben hic diyemedim çünkü hic hissetmedim. Uzuuun yillar oldu hic sarilmadim. En son anaokulundayken korkup arkadan bacajlarina sarild8gimi hatirliyorum. Bunlar acitasyon değil boyle anlarda tüm hisler dökülüyor insani düşündüruyor. Buraya anlatamayacagim kadar kötü seylerde yasadim. Ama üstünü kendi kendime örtüp yok gibi davranmayi tercih ettim.

Yani herseyden onemli o adam oylemi
Bu kadar basit mi hersey hayat bi insan icin olunecek kadar
Toplayin kendinizi hayatinizi bi adama baglarsaniz ve ya bir objeye hic bir zaman mutlu olamazsiniz
Kendiniz icin yasayin once kendinze deger verinki deger gorun
Saglicakla kalin

Yani herseyden onemli o adam oylemi
Bu kadar basit mi hersey hayat bi insan icin olunecek kadar
Toplayin kendinizi hayatinizi bi adama baglarsaniz ve ya bir objeye hic bir zaman mutlu olamazsiniz
Kendiniz icin yasayin once kendinze deger verinki deger gorun
Saglicakla kalin

Zeyno yaşadığın az buz şeyler değil. Cok zorlanirsan uzman desteği al derim. Hatta annen kabul etse birlikte gidin ama etmez.

Seni döverim =) hiç ceset gördün mü hayatında ? Nefes almak çok güzel
Oruç değilsen hadi çık bi kahve iç bit yerde.
Orucsan eğer saç makyaj şeylerini oku biraz kafan Dağılsin kendine odaklan .

Ölmene değecek insan zaten seni bu kadar üzmez. Sana değer vermeyen insan da istersen parça parça olarak öl yine de arkandan üzülmez. Yani tabiri caizse bok yoluna gidersin. O yüzden seni üzen her neyse s.ktir et ve hayatına bak. Hiçbir şey senden daha önemli ve değerli olamaz. İnsanlara sana nasıl davranacağını aslında senin onlara karşı hareketlerin belirler. Her şeyi çok alttan alma. Her şeyi sineye çekme. Biri sana kötülük yaptığı zaman bunu sindirme. Gerisi zaten gelir.

Seni döverim =) hiç ceset gördün mü hayatında ? Nefes almak çok güzel
Oruç değilsen hadi çık bi kahve iç bit yerde.
Orucsan eğer saç makyaj şeylerini oku biraz kafan Dağılsin kendine odaklan .

Icim hic bir sey istemiyor. Yarin bayram ama ben cok kötü hissediyorum. Orucum agladikca icim kurudu iyice susuzluktan halsiz kaldim.

Bu kadar ölmeyi dusundurecek kadar cok dramatik bi durum goremedim. Tamam anneniz negatif ve size ilgisi yok anlasilan. Sizde bunu bile bile dediklerine kulak asmayin o zaman. Deger gordugun kadar deger ver. Niye kendini paraliyorsun? Kendi hayatini kurmaya bak pozitif dusun hayatta ne dertler var ne durumda insanlar var

Bari huyunda çekseymiş babaannene değseymiş annenin yaptığı bu zulme yanlış mı okudum ben?babaannen de mi seni sevmiyordu?oda mı ablana düşkündü ? Sende de iyi sabır varmış benim böyle çocukluğum gençliğim geçse diş bilerdim ablama kesin

canim uzuldum sana orucluymussun da, uzme kendini..
annen bencil davraniyor, kendi sorunlari var sanirim senden cikariyor. ama nede olsa annen o pisman olacagin sozler soyleme deki onunda sorunlari var, bosver . sakinles biseyler bak netten zaman gecsin orucunu ac guzelce , Allah kabul etsin, insallah huzurlu bir yuva kurmayi nasip etsin sana.
kucuk kardesine guldum cocuklar cok tatli ya gelip sarilmasi ne tatli. onunla oyna, ablanla dertles ( umarim araniz iyidir)
nisanlinla konus paylas. bu gunlerde gececek

Banada olur arada ama o bıçağı bi türlü saplayamam kendime içimde hala umut var çünkü umuduna sarıl sadece...

Ablamla aslinda hic problemimiz olmadi bugüne kadar.. nisani attiktan sonraki süreç onu psikolojik olarak yipratti o yüzden soguguz su ara eskisi gibi degiliz ama her zaman en yakin arkadas gibiydik. ablam senin hatirlamadigin kötü seylerde olurdu küçükken demisti bir keresinde..
degisikti cocuklugim aile iliskim hala da öyle..
hep dışarıdan daha cok ilgi bekledim sosyal bir insanim da son bir yıldır eoey yorgunum psikolojik olarak eskisi gibi faal olamasamd pek cok insana göre sosyalim.
Artik yoruldum gercekten..
neymis efendim ben anneme böyle laf edebiliyorsam esimin ailesine daha neler dermisim falan filan. Artik susuyorum gercekten evde mal gibi davranarak kalan belki bir belki iki yılımi gecirecegim. Baska olmuyor.

O ugradi biraz önce sesim kötü geliyor diye. Elim yüzüm sis.. bir sey demedim ama anladi annemle sorun oldugunu. Ne diyecegim ki.. ileride ya derse bak annenlede boyleydin diye.. oyle bir karakterde olduğunu düşünmüyorum ama ya derse..
Her zaman o da bende paylasmisizdir birbirimizle..
batmyramda burda da yok tek tesellim o olacakti. Simdi daha kötü olacak gibi her sey.

Canim paylasmak istemiyorsan paylasma, kendini nasi daha iyi hissedeceksen yap.
bende cok tartistim ,kirildim anneme evlilik surecinde hep yetersiz geldi bana ilgisi, sevgisi. esimle paylastim nisanliyken yuzume vurmadi soylediklerimi hic ama arada annem icin der, annen daha ilgili olabilirdi , farkli davranabilirdi vs.
genel hatlariyla paylasmadigin seyler varsa illaki anlayacak evlendiginizde annenle olan iliskini de gorecek, senden de anlayacak.
ablanla dertles, konus, arani bozma sakin, nisan atmis ona destek ol, kucuk kardesinle ilgilen. babanla aran nasil?

Ya bi de şöyle düşün sevdigin adamla bir hayat kuracaksın, ya da en azından suanda sevdigin adamla birliktesin.. mesela ben artık sevdigim adamla birarada olamycam asla, biz duye bir sey olmycak artık ve sanırım o bunu hic dert etmiyor :)

Benim de su sıralar evdekilerle sıkıntılarm var seninki kadar olmasa da ama insan yine de sevdigiyle dertlesmek ya da onu arayip 2 dk sesini duymak istiyor.. suan bunu yapamıyorum ben yapamıycam da artık..

Nisanlin yaninda ne güzel, istesen bi yarım saat bile olsa yürüyebilirsin onunla.. bunu düşün rahatla, ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…