dur hemen canım :)Reklam geliyor gibi hissediyorum.
Diger 2 yorumuna bak canimdur hemen canım :)
az bir bekle bir bakalım, gerçekten güzel şeyler oluyordur hayatında doğrudur belkim
yeni üye oluşu nedeniyle oldu bu hissin değil mi
Uzun zamandır bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi öz güvenimi yerlerde her zaman kendimi kötü hissediyordum.Bundan 15 yıl önce anne ve babamın dikkatsizliği yüzünden bir kaza geçirdim ve yüzümde ciddi doku kayıpları oluştu şuan şükürler olsun ki ilerleyen herşeye maddi durumlarımı toparlamak zor oldu ama yüzümdeki tüm kusurlar gitti gibi para her şeye çare değil ama benim için bu hafta çare oldu.Hepinizle bu sevincimi paylaşmak istedim teşekkürler..
+1 doktor tavsiyesi gelecekReklam geliyor gibi hissediyorum.Mune Arkadas iyi bir doktor onerisinde bulunacak sanirim. Ilgilenmez miydin?
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum uzun süredir takip ediyorum ama bir türlü kayıt olamamıştım kızlar 2 gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Mehmet Akgün e gittim bi kampanya hakkında bilgilendirdi ve bende zaten dolgu için görüştüm küçükken bi kaza geçirdim çene bölgemde dudağımda doku kaybı gibi sorunlar vardı şuan herşey istediğim gibi haftaya gidip kontrollerimi yaptıracağım birde botoks hediyem var tabii ki yaptırcak arkadaşlara öneririm
2 gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr.Mehmet Akgün e gittim bi kampanya hakkında bilgilendirdi ve bende zaten dolgu için görüştüm küçükken bi kaza geçirdim çene bölgemde dudağımda doku kaybı gibi sorunlar vardı şuan herşey istediğim gibi dudak, burun ve çene dolgusu yapıldı haftaya gidip kontrollerimi yaptıracağım birde botoks hediyem var tabii ki yaptırcak arkadaşlara öneririm:)
Canim onceki reklaminda sen uyarmissin zaten bu reklamci uyeyi.Canım çok geçmiş olsun. Bundan sonra her şey gönlünce olsun inşallah
Canim onceki reklaminda sen uyarmissin zaten bu reklamci uyeyi.
Diğer 2 postu
reklamlar mı başladı ,kanal değiştirelim.
29 yaşındayım teşekkür ederim :)Canımmmm :)))
ne mutluu :)
böyle güzel haberler okumak bizlerede nekadar iyi geliyor bilemezsin, sen hep yaz olur mu :)
yaşın kaç peki :)
Dolap devrildi üzerime ben çok çelimsizdim annemler dengesini sağlamamışlardı ince kitaplık kitaplar yüzümde hasarlar oluşturduNe mutlu size o zaman, çok geçmiş olsun.
Elbette para herşey değil ama dediğiniz gibi malesef bazı şeylerin de mümkünatı para ile oluyor.
Benim merak ettiğim anne ve babanızın yaptığı dikkatsizlik nedir?
Neden burda böyle bişey yapayım güzel bi süreçteym bunu paylaşmak yasakmı burda?Reklam geliyor gibi hissediyorum.Mune Arkadas iyi bir doktor onerisinde bulunacak sanirim. Ilgilenmez miydin?
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)Canım çok geçmiş olsun. Bundan sonra her şey gönlünce olsun inşallah
Reklam? Bilgilendirmenin yanlış olduğunu bilmiyordum birsürü yazan insan gördüm üye değilken ?Diğer 2 postu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?