• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün kendimden utandım

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
83
39
merhaba arkadaşlar,

bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..

Çocuğunuzun sizi görünce gözleri parlayıp, sıkıca sarılması yetmez mi? :)
Yine de o şekilde mutlu olacaksanız, zor şeyler değil, öyle fazla kilonuz yok verilir, giyim,kuşam,makyaj, saç en basiti zaten.

merhaba arkadaşlar,

bugün kızımın okuluna gittik karne gününde yanında olalım mutlu olsun dedik. kızım özel bir kolejde okuyor. 4. sınıftan mezun oldu. sınıfa girdiğim anda kendimden öyle utandımki arkadaşlar. bütün çocukların annesi vardı hepside öyle bakımlı öyle güzel öyle zarif bayanlarki. ya ben üstüm başım paspal öylesine toplanmış bir saç makyajsız bir yüz yorgun uykusuz gözler. kendimi çok kötü hissettim kızım beni görünce koştu boynuma sarıldı. diğer bayanlar göz ucuyla bi süzdü beni yada bana öyle geldi. bugün o bayanları görünce iş güç çoluk çocuk derken ne kadarda çok kendimi ihmal ettiğimi anladım. ikinci çocuktan sonra çok saldım kendimi. 52 kiloydum bakımlıydım. çevremde herkez evli anne olduğumu anlamazdı. ama ikinci kızım çok yıprattı beni. şuan 75 kiloyum. inanın nasıl bakarım kendime nerden başlarım unutmuşum. eskisi gibi nasıl olurum..
Hersey kafada bitiyor. Bende oyleydim. Birgun kiyafet ararken cildirdim. Benim begendiklerim bana olmuyor. Olanlarida ben begenmiyordum. 10 kg vericem diye yemin ettim. Yediklerime yariya indirdim. Fitness basladim. 10 kg verdim. Sonra hedef 5 kg dedim onuda verdim. 42 44 bedenden 36 bedene dustum. Sonrada yuvarlak hesap olsun dedim 2 kg daha verdim 55 kg ya dustum. Insan kilosuz olunca motivasyonu artiyor kendine bakmak istiyor. Artik bir yerden baslamalisiniz bence.

Çocuğunuzun sizi görünce gözleri parlayıp, sıkıca sarılması yetmez mi? :)
Yine de o şekilde mutlu olacaksanız, zor şeyler değil, öyle fazla kilonuz yok verilir, giyim,kuşam,makyaj, saç en basiti zaten.
çocuğum beni görünce çok sevindi mutlu oldu hatta anne gelmeyeceksiniz sanmıştım çok üzülmüştüm dedi. ona sadece benim varlığım yeter. ama ben kendimi çok ezik hissettim.

Canim benim, tamam yorgunsundur ama herşeyin bir üslubu vardir yani...

Sen niye oraya öyle paspal gitdin?
Özel bir gün yani. Eminimki ordaki bakimli bayanlar o güne özel hazirlik yapip giydiler giyindiler
haklısın aslında hiç değilse bugün özenseydim kendime. sabah işe geldim iş yoğundu müdürden 1 saat izin aldım apar topar çıktım gittim okula.

Sporla basla o zamn zayfladikca kiyafet alirsin.
kilo aldığımdan buyana doğru düzgün kıyafette almıyorum kendime. hep kilo vereyim öyle alayım diye diye 4 sene geçti. adam akıllı kıyafetimde yok. 3 gömlek 2 pantalon 2 tişört. 2 ayakkabı hepsi bu dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum.

Genel olarak bu aralar kendinizi ihmal etseniz de çocuğunuzun bu özel günü icin vakit ayırıp kiyafetinize, saç ve makyajiniza özen göstermeliydiniz.

Kendi adıma söyleyeyim kendimi salmakta üstüme yoktu. sorunlu hamilelik diyabet guatr falan derken kilolarim aldı başını gitti. sonra bir gün çocuk parkında fark ettim ki tek obez anne benim:mad: sonra çocuğumu düşündüm yazık daha farkında değil ama fark ettiği zaman evet bana olan sevgisi azalmayacak ama belki utanacak sonuçta çocuk aklı. hemen kendime geldim 5 ay gibi bir sürede 25 kilo verdim. artık ne saç bakımımı ihmal ediyorum ne de eskisi gibi makyajsiz çıkıyorum çocuğumla birlikte bir yerlere giderken. eski yırtık ne varsa çöpe attım kendime yeni kıyafetler parfümler takılar falan aldım. kendimi daha iyi hissediyorum artık.

İlk fikrim: güzel bir sac kesimi ve cilt bakimi ( kaş, biyik, kil tüy)

Sonra güzel bir basic alışveriş.
Fazla abartıya kacmadan... 2 güzel kot, üstüne kombin... kolyeyle filan satafatlandirilcak şeyler...

Sonrada sakin bir kafayla diyet plani.

Kendimden biliyorum... o kilolar gitmeden insan kendinle barışamıyor

Back
X