Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oyle kalabalik ortamlarda genelde kimse geriye cekilmedi bizim ailede 1 tane numune var oda arabasi konusunda rahat diye simdilik ses cikarmiyoruz. cimri insan hic sevmedim katlanamam sinir basar beni
Ama tabi kirici bisey yasasam kafama takilsa ilkinde bsy yapmasamda not ederim zamanini beklerim. O kdr ustlenmek bencede gereksiz ev sahibi degiliz en basta sorumluluk almak insani yorar. Esim en basindan beri dengeyi kurdu bana hep sen takilma msji verdi onun kendine guveni ve dik durusu ztn beni sakinlestiriyor tirnagin varsa basini kasirsin derler ya oyle. Kv de kp de genel anlamda iyi niyetliler yuvarlanip gidiyoruz herseylerinide ciddiye almiyorum ztn

haftasonu bol alısverıslı gectı :/ :) bende bir tane çeyrek aldım. fiziki altın hesbaı actm orayada 1 gr attmm hehe :)ne alcagını sasıran kız:d

Ben de çok kararsızım Çünkü Benim yağlıya dönük karma bir cildim var bu kıl tekniği yağlı ciltlerde akma yapabiliyormuş. Bir de yaptıranlar çok memnun ancak her ne hikmetse tekrarlatmıyor. Bana da bu durum biraz tutarsız geliyor e madem çok memnun kaldı neden süresi geçince tekrar yaptırmıyorlar? Bazı yerler dayanma süresi konusunda ütopik cevaplar veriyorlar örneğin diyor ki 1 sene boyunca hiç solma akma olmaz. Bu gerçekçi bir cevap değil:)) derinin zaten doğası gereği üst kısmındaki her bir tabakanın en üst tabakaya çıkması 28 günlük bir süreç (sağlıklı bir insanda) Bir de şimdiki akım hep makyajda bile yüzde yok gibi duran doğal şeyler. Kaşlarımı yaptırmakla ben de o prototiplere benzersem ya diye çekiniyorum. Anlayacağın aklım baya karışık :))))

Benım kuzenım yaptırdı canım , onun komple seklını degıstırdıler . ve ılk yapıldığı zamandan ıtıbaren hep bellıydı suanda 2 sene olacak renk açıldı elbette hatta kısa surede açıldı. boyuyor kaslarını. Benım kasım seyrek degıl ama yapısı ınce yıllardır hıc kas aldırmadım . Banada bu sekıl yapılırsa pısman olurum gıbı geliyor. hanı dağınık seyrek olsaydı araları doldurmk daha güzel olurdu dıye düşünüyorum .
Kuzenımde tekrarlatmayı düşünmüyor ınanılmaz acıdı , bır daha asla yaptıramam dıyor.
Benım sorduğum yer cok pahalı ama hakketten cok ıyı yapıyor ancak unlulerede yapıyor 1600 cok para. ema dıye bak ıstersen ıg den . Pelın karahana fılan yapmış ben 500 lıra verırım bu 2 katı oluyor bılemedım bende. once epilasyona bır baslıyayımda

Bizde de eşimin erkek kardeşi var; eylülde düğünü olacak, aslında şimdiden alıp bileziğini kenara koymak istiyoruz. seçim sonrası ne olacağı belirsiz
Bızımde aynı sey gecerlı bırı eylülde bırı nısanda evlenecek. Esımı ıkna edemiyorum ama alsak cok güzel olur

günaydın dün yazamadım geç geldik teyzemden 110 tl harcama yaptık şoktan çamaşır sepeti kirli sepeti aldım ihtiyacımdı çamaşır sepeti kırılmıştı öyle idare ediyordum kirli sepetide renkli için olandan aldım 35 tl si ev için kalan harcamada teyzemlerde bazlama kumpir falan yaptık onlar için malzeme aldı eşim.Doğalgaz ve su faturası gelmedi bir ayı geçti bugün gelse bari

Tamam oraya da bir bakayım sağol :)

bizim evdede eşim çamaşırları makinaya atar serer katlar ütü yapar yani herşeyi beraber yaparız sadece balık ayıklamaz onun dışında herşeyi yapar(bazen söylenerek yapsada)stokları kontrol eder.Misafirim varsa yardım eder sağolsun elide yatkın tamire bozulan kırılan olsa yapar.Geçen yıl temmuzda izmire gitmiştik orda tanıdık tarot bakmıştı eşime dediki eşine kızıyosun bazen ama seni çekip çevirecek biri eğer böyle yapmasa sen çok savurgansın kazandığını hep harcarsın boşuna kızma geleceğiniz için tutumlu o demişti.

Biz o konuda standart evlenen kardeşe gramı da aynı bilezik alıyoruz hak geçmesin diye.
benim düğünümde eşimin tarafı bilezik almışlar 2 tanesini görümceye taktırdı.görümcemde evdeydi çalışan falan değil uyanık ya kv aklınca abiside kardeşine taksın diye yaptı. ben şimdi ona iki tane bilezik takmak istemiyorum açıkçası benim kardeşim abilerim kendileri aldı.haksız mıyım bu konuda

masAllah dıyeyım canım benimkiler öyleler cok sukur kayınpederım vefat etti kayınvalıdem hıc esırgemez ıkramıyeden de hedıye almıstı dogumgunumu hıc bos gecmez baska sehire gıdıyosa muhakkak hedıye getırır ben de tabi öyleyim, ama karsıma oyle biri cıkması da lütuf. ama dedıklerine katılıyorum sadece esıne yuklenilmesıne aılesının mudehale etmesi gerek durumları olmaz o ayrı varken nıye hep bı kısı yapıyo ben de kızarım oyle seye Rabbim cumlemızi hayırlı ınsanlarla karsılastırsın

benim eşimin aileside varlık içinde yokluk yaşayanlardan kp işçi maaşı ikramiyeleri baya yüksek kirada evleri var ama nedense hiç para var demezler duymadım bizden almaya çalıştılar biraz verdim sonra yine duyurdular el borçları varmış falan eşimde ödersiniz birsürü maaşınız var dedi sesleri çıkmadı bidaha şükür aldıklarınıda verselerdi bekliyorum ama üstüne yattı görünüyor.büyük kızıma bayramda 50 lira verdi ilk torunu sözde ondan kıymetlisi yok konuştu durdu o verdiği parayı benim annem abilerim daha fazlasını verir her bayram doğum günleri annem maaşını alınca verir 5-10 eline ne geçerse hiçte lafını etmezler.değişik insanlar gerçekten

O biraz enteresan olmuş. Sanki farklı bir hesaplar var gibi olmuş. Biz evlenirken bizimkiler daha küçüklerdi.

Maras içli köftesi canım ben en çok onu seviyorum dün kizarttim ama başlamadan genelde başlayıp yiyoruz dün değişiklik olsun diye kizarttim

O biraz enteresan olmuş. Sanki farklı bir hesaplar var gibi olmuş. Biz evlenirken bizimkiler daha küçüklerdi.
eşim bana sen çetrefilli düşünüyosun derdi hep sonunda farketti yaptıklarını umarım aklını başına alır.öyle böyle değildi benim kv bana bişey alcakya sen çok istiyodun kızım alalım der kendinede alır ama parasını eşim öder başkalarının yanındada kendi almış gibi gösterirdi.en sonunda almıcam şimdi param yok alıyorsan kendine alabilirsin dedim yok anlamıyor illa eşimin yanında da söylerdi

eltım gecen yaz 45 gun onunla kaldı. bızde 10 gun gıttıkk yanlarına e ev nüfusu artıyor ıllakı alınıyor hep aıleyede bırakılmaz ama , eltım almasanıza fılan dıyor. Nasıl almayalım bız gıdıyoruz 3 boğaz utanıyor ınsan ama . En son gıderken doneegımız gun kv esıme bırde evde olan eksıklerını azalanlarını aldırdı 150 lıralık alısverıs yaptırdı. Sınır olmamak elde degıl. Bızım durumumuzu ıyı goruyorlar, sakıp sabancı mısalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…