- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #23.741
Bayıldım bayıldım son cümle esımıne yaptığım %90 lık ve onun cakmadığı kısımlar Buarada esım cok tutumlu benım , bızı kasmaz ama genel olarak harcadığı ve yaptığı seyler olur. Mesela ailelere gıdıldıgı zaman bır ekmek almalarına bıle musade etmemek bence cok gereksız. Sonucta bız mısafır degılız , aıleyız. Evet kışı sayısı artıyor ama bır bız gıtmıyoruz kayınvalıdemın başka gelınlerıde var. Hal böyle olunca 10 kısının gıderını üstlenmek benım sınırımı bozuyor ıtıraf edeyım. Suanda gıttıklerı yerde baklıyat fılan yok anca seker yag tuz fılan vardı. Dedıgım gıbı hepsını esım aldığına emınım neredeyse , bısey demedım -dememde ama hoşuma gıtmez
Ben de çok kararsızım Çünkü Benim yağlıya dönük karma bir cildim var bu kıl tekniği yağlı ciltlerde akma yapabiliyormuş. Bir de yaptıranlar çok memnun ancak her ne hikmetse tekrarlatmıyor. Bana da bu durum biraz tutarsız geliyor e madem çok memnun kaldı neden süresi geçince tekrar yaptırmıyorlar? Bazı yerler dayanma süresi konusunda ütopik cevaplar veriyorlar örneğin diyor ki 1 sene boyunca hiç solma akma olmaz. Bu gerçekçi bir cevap değil:)) derinin zaten doğası gereği üst kısmındaki her bir tabakanın en üst tabakaya çıkması 28 günlük bir süreç (sağlıklı bir insanda) Bir de şimdiki akım hep makyajda bile yüzde yok gibi duran doğal şeyler. Kaşlarımı yaptırmakla ben de o prototiplere benzersem ya diye çekiniyorum. Anlayacağın aklım baya karışık :))))Benım saclarım ombre . uzun zamandır koyu rengın uzerıne ombre yaptırıyorum . Dıb boyanmadan olmuyor cunku beyazlar var. Kas demısken 1600 lıraya fıyat aldım ema kuaför. Esım yaptır dıyor bılemedım bekliyorum başka bır yer bulursam daha uygun bulamazsam emaya yaptıracağım
Bizde de eşimin erkek kardeşi var; eylülde düğünü olacak, aslında şimdiden alıp bileziğini kenara koymak istiyoruz. seçim sonrası ne olacağı belirsiz15gr altın aldım, altın düşüşte
Benım kuzenım yaptırdı canım , onun komple seklını degıstırdıler . ve ılk yapıldığı zamandan ıtıbaren hep bellıydı suanda 2 sene olacak renk açıldı elbette hatta kısa surede açıldı. boyuyor kaslarını. Benım kasım seyrek degıl ama yapısı ınce yıllardır hıc kas aldırmadım . Banada bu sekıl yapılırsa pısman olurum gıbı geliyor. hanı dağınık seyrek olsaydı araları doldurmk daha güzel olurdu dıye düşünüyorum .Ben de çok kararsızım Çünkü Benim yağlıya dönük karma bir cildim var bu kıl tekniği yağlı ciltlerde akma yapabiliyormuş. Bir de yaptıranlar çok memnun ancak her ne hikmetse tekrarlatmıyor. Bana da bu durum biraz tutarsız geliyor e madem çok memnun kaldı neden süresi geçince tekrar yaptırmıyorlar? Bazı yerler dayanma süresi konusunda ütopik cevaplar veriyorlar örneğin diyor ki 1 sene boyunca hiç solma akma olmaz. Bu gerçekçi bir cevap değil:)) derinin zaten doğası gereği üst kısmındaki her bir tabakanın en üst tabakaya çıkması 28 günlük bir süreç (sağlıklı bir insanda) Bir de şimdiki akım hep makyajda bile yüzde yok gibi duran doğal şeyler. Kaşlarımı yaptırmakla ben de o prototiplere benzersem ya diye çekiniyorum. Anlayacağın aklım baya karışık :))))
Bızımde aynı sey gecerlı bırı eylülde bırı nısanda evlenecek. Esımı ıkna edemiyorum ama alsak cok güzel olurBizde de eşimin erkek kardeşi var; eylülde düğünü olacak, aslında şimdiden alıp bileziğini kenara koymak istiyoruz. seçim sonrası ne olacağı belirsiz
Secımden sonra ınsallah.kızlar altın yukselır mı sızce
Biz o konuda standart evlenen kardeşe gramı da aynı bilezik alıyoruz hak geçmesin diye.Bızımde aynı sey gecerlı bırı eylülde bırı nısanda evlenecek. Esımı ıkna edemiyorum ama alsak cok güzel olur
Tamam oraya da bir bakayım sağol :)Benım kuzenım yaptırdı canım , onun komple seklını degıstırdıler . ve ılk yapıldığı zamandan ıtıbaren hep bellıydı suanda 2 sene olacak renk açıldı elbette hatta kısa surede açıldı. boyuyor kaslarını. Benım kasım seyrek degıl ama yapısı ınce yıllardır hıc kas aldırmadım . Banada bu sekıl yapılırsa pısman olurum gıbı geliyor. hanı dağınık seyrek olsaydı araları doldurmk daha güzel olurdu dıye düşünüyorum .
Kuzenımde tekrarlatmayı düşünmüyor ınanılmaz acıdı , bır daha asla yaptıramam dıyor.
Benım sorduğum yer cok pahalı ama hakketten cok ıyı yapıyor ancak unlulerede yapıyor 1600 cok para. ema dıye bak ıstersen ıg den . Pelın karahana fılan yapmış ben 500 lıra verırım bu 2 katı oluyor bılemedım bende. once epilasyona bır baslıyayımda
benim düğünümde eşimin tarafı bilezik almışlar 2 tanesini görümceye taktırdı.görümcemde evdeydi çalışan falan değil uyanık ya kv aklınca abiside kardeşine taksın diye yaptı. ben şimdi ona iki tane bilezik takmak istemiyorum açıkçası benim kardeşim abilerim kendileri aldı.haksız mıyım bu konudaBiz o konuda standart evlenen kardeşe gramı da aynı bilezik alıyoruz hak geçmesin diye.
masAllah dıyeyım canım benimkiler öyleler cok sukur kayınpederım vefat etti kayınvalıdem hıc esırgemez ıkramıyeden de hedıye almıstı dogumgunumu hıc bos gecmez baska sehire gıdıyosa muhakkak hedıye getırır ben de tabi öyleyim, ama karsıma oyle biri cıkması da lütuf. ama dedıklerine katılıyorum sadece esıne yuklenilmesıne aılesının mudehale etmesi gerek durumları olmaz o ayrı varken nıye hep bı kısı yapıyo ben de kızarım oyle seye Rabbim cumlemızi hayırlı ınsanlarla karsılastırsınDaha evvel tarla sattılar, parayı naptılar bılmıyoruz.
Sımdı yıne satacaklar ne yapacaklar yıne bılmıyoruz.
Evlerı ve dükkânları var demıstım . Kuzenımde evlı cocugun aılesının oyle artan doken bıseyı yok ama bayram zamanlarında aldıkları ıkramıyelerden 500 er lıra çocuklarına dağıtıyormuş. Ay denk gelemedik oylesıne valla
benim eşimin aileside varlık içinde yokluk yaşayanlardan kp işçi maaşı ikramiyeleri baya yüksek kirada evleri var ama nedense hiç para var demezler duymadım bizden almaya çalıştılar biraz verdim sonra yine duyurdular el borçları varmış falan eşimde ödersiniz birsürü maaşınız var dedi sesleri çıkmadı bidaha şükür aldıklarınıda verselerdi bekliyorum ama üstüne yattı görünüyor.büyük kızıma bayramda 50 lira verdi ilk torunu sözde ondan kıymetlisi yok konuştu durdu o verdiği parayı benim annem abilerim daha fazlasını verir her bayram doğum günleri annem maaşını alınca verir 5-10 eline ne geçerse hiçte lafını etmezler.değişik insanlar gerçektenmasAllah dıyeyım canım benimkiler öyleler cok sukur kayınpederım vefat etti kayınvalıdem hıc esırgemez ıkramıyeden de hedıye almıstı dogumgunumu hıc bos gecmez baska sehire gıdıyosa muhakkak hedıye getırır ben de tabi öyleyim, ama karsıma oyle biri cıkması da lütuf. ama dedıklerine katılıyorum sadece esıne yuklenilmesıne aılesının mudehale etmesi gerek durumları olmaz o ayrı varken nıye hep bı kısı yapıyo ben de kızarım oyle seye Rabbim cumlemızi hayırlı ınsanlarla karsılastırsın
Secımden sonra ınsallah.
Trump'a da bağlı.
Hala hukumetı açmadılar bıldıgım kadarıyla oda ayrı konu.
Bereketlı olsun buarada altınların
O biraz enteresan olmuş. Sanki farklı bir hesaplar var gibi olmuş. Biz evlenirken bizimkiler daha küçüklerdi.benim düğünümde eşimin tarafı bilezik almışlar 2 tanesini görümceye taktırdı.görümcemde evdeydi çalışan falan değil uyanık ya kv aklınca abiside kardeşine taksın diye yaptı. ben şimdi ona iki tane bilezik takmak istemiyorum açıkçası benim kardeşim abilerim kendileri aldı.haksız mıyım bu konuda
Maras içli köftesi canım ben en çok onu seviyorum dün kizarttim ama başlamadan genelde başlayıp yiyoruz dün değişiklik olsun diye kizarttimiçli köftelerı nereden sıparıs edıyorsun canım?
Bende buzluğu karıstırıdm baktım 2 tane kalmış garıbanonce haşlayıp sonra kızartıyorsun dımı? Ben asla kendım yapamamda sıparıs bende vermek ısterım acıkcası
eşim bana sen çetrefilli düşünüyosun derdi hep sonunda farketti yaptıklarını umarım aklını başına alır.öyle böyle değildi benim kv bana bişey alcakya sen çok istiyodun kızım alalım der kendinede alır ama parasını eşim öder başkalarının yanındada kendi almış gibi gösterirdi.en sonunda almıcam şimdi param yok alıyorsan kendine alabilirsin dedim yok anlamıyor illa eşimin yanında da söylerdiO biraz enteresan olmuş. Sanki farklı bir hesaplar var gibi olmuş. Biz evlenirken bizimkiler daha küçüklerdi.
eltım gecen yaz 45 gun onunla kaldı. bızde 10 gun gıttıkk yanlarına e ev nüfusu artıyor ıllakı alınıyor hep aıleyede bırakılmaz ama , eltım almasanıza fılan dıyor. Nasıl almayalım bız gıdıyoruz 3 boğaz utanıyor ınsan ama . En son gıderken doneegımız gun kv esıme bırde evde olan eksıklerını azalanlarını aldırdı 150 lıralık alısverıs yaptırdı. Sınır olmamak elde degıl. Bızım durumumuzu ıyı goruyorlar, sakıp sabancı mısalımasAllah dıyeyım canım benimkiler öyleler cok sukur kayınpederım vefat etti kayınvalıdem hıc esırgemez ıkramıyeden de hedıye almıstı dogumgunumu hıc bos gecmez baska sehire gıdıyosa muhakkak hedıye getırır ben de tabi öyleyim, ama karsıma oyle biri cıkması da lütuf. ama dedıklerine katılıyorum sadece esıne yuklenilmesıne aılesının mudehale etmesi gerek durumları olmaz o ayrı varken nıye hep bı kısı yapıyo ben de kızarım oyle seye Rabbim cumlemızi hayırlı ınsanlarla karsılastırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?