Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aslında sağlıklı beslensek formumuzu koruruz kendiliğinden.
Protein ağırlıklı et süt yumurta peynir balık.
Sebze meyve.
Doğal yağlar tereyağı gibi zeytinyağı gibi.
Ekmek makarna pirinç ve diğer tüm unlu gıdalar yok.
Paketli ürünler yok
Asitli içecekler yok
Sigara alkol yok
Günlük en az 1 saat spor.

Benim eşimde Tip 2 Diyabet çıkmıştı. Karbonhidratı kesti ketojenik beslenme ve sporla iyileşti . Yemesek paketli işlenmiş şekerli trans yağlı gıdaları hastalıklarda azalacak.
Kv de de tip 2 diyabet eşim sürekli söylüyor şunu şunu yememen lazım diye ama anlamıyor yaşlılıkmı neden bilmiyorum, gittiler az öncede çok sis oluyor gece kalmayalım diye.

Aa bende heveslendim altın biriktirmeye şimdi sizi okuyunca

okyonus çok üzüldüm canım duruma sabır bitecek inşallah yakında tayininiz olunca

Anlamaması normal.
Ekmek iyice aptalastiriyor bizi

Kesinlikle öyle. Ben diyet yapınca güzel kilo veriyorum zaten ama diyet bitince tekrar alıyorum. Çünkü karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyordum.
Bu yüzden beslenme tarzımı tamamen değiştirmeyi hedefledim. Sadece kilo için sağlık için de. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor çünkü. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder

Haberi görünce ben de sinir oldum, şehitlerin ailelerine para veriliyor Allah bilir asker bey o parayla düğün yapmıştır. Sinir bozucu.....

Herkese mutlu pazarlar
Dün biraz harcamalı geçti dışarıda yedik yemeği,110 tl de migros ta alışveriş tuttu.Yemek avm de yediğimiz için ucumuzde farklı yerden aldık nekadar tuttu bilmiyorum esim ödedi.
Yarın sağlık ocağına gideceğiz aşı için.Sali günüde kendi doktorumda kontrolüm var.
Pazara uğramak istiyorum yarin aylardır pazara gitmedik marketten hallediyoruz.kayinvalidemler gorumcemlerde 1 aydır. bebek icin ve oglum icin hediyeler almislardi Bu akşam otobüse vereceklermiş yarın öğlene gelir inşallah.Kargolarda sıkıntı var malum gelmiyor hiç bişey onun için kargoya vermeyi tercih etmemişler.merekla bekliyoruz bakalım bebişe aldikalrinin bir işini bi biliyorum nevresim,battaniye, banyo havlusu pike sepete set yapmislardi dun H&M lcw dan da birsuru şeyler almışlar.Gondermeleri iyi oldu enazindan ne olduğunu görüp eksikler ortaya çıkar.Buyuk oğlumada bir sürü yılbaşı hediyesi almışlar kuzucugumda sevinecek
Karişik dolma yapacağım akşama.yanina ne yapsam daha karar veremedim.
dun profitorol yaptım daha tadına bakmadık akşam dışarıda olduğumuz için.

Masallah cevrenizdeki insanlar ne kadar duyarli. Yeni dogacak olan bebeklere hem kiz tarafi hem erkek tarafinin birseyler yapmasi ne guzel. Benim bu gebeligimde kimse hadi bunuda biz alalim demedi ne benim ailem ne esimin ailesi. Takilarini takarlar ondan suphem yok ama insan onun disindada biraz ozen gosterilmesini bekliyor. Kv tek bir yelek almis sadece onuda anlata anlata bitiremiyor her gelene anlatiyor 50 tl likde vardi ama ben 80 tl lik aldim falan. Ballandira ballandira anlatiyor herkese. Alt tarafi bir yelek duyanda neler yapti diyecek. Annemler uzun bir sure yurt disina gittikleri halde oranin bebek esyalari daha uygun ve daha kaliteli oldugu halde bir corap bile almadilar bebege Her iki tarafinda durumu gayet iyi bu arada. Maddi olarak ihtiyacimiz yok cok sukur herseyi kendimiz yapacak gucumuz var yaptikta ama insan birinci derece yakinlarininda biraz heveslenmesini biraz ozen gostermesini bekliyor. Neyse yarin buyuk gun kizlar. Sabah gidecegim sezeryana alacaklar. Bebegim saglikla gelsinde gerisi muhim degil. Dua edin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir kolay doğum olsun cnm

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Sen iyi ol bebeğin iyi olsun da gerisini boşver. Sağlıkla kucağına alasın.

Lütfen sıkma canını boşver bebeğine kendine odaklan sağlıklı doğumlar olsun

Allah kolaylık versin İnsaAllah kolay doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…