- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.201
Aslında sağlıklı beslensek formumuzu koruruz kendiliğinden.Kilo verdiğini hissetmek ne güzel birşeymiş ya. Kıyafetlerim bol gelmeye başladı hafiften,devamlı hissettiğim şişkinliğim artık yok. Ohh be rahatlıyorum yavaş yavaş
tabi daha uzun bir yolum var hatta ömür boyu sürecek bir yol. Çünkü diyet yapmıyorum beslenme tarzımı tamamen değiştirmeye çalışıyorum
iyi hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder
Kilo verdiğini hissetmek ne güzel birşeymiş ya. Kıyafetlerim bol gelmeye başladı hafiften,devamlı hissettiğim şişkinliğim artık yok. Ohh be rahatlıyorum yavaş yavaş
tabi daha uzun bir yolum var hatta ömür boyu sürecek bir yol. Çünkü diyet yapmıyorum beslenme tarzımı tamamen değiştirmeye çalışıyorum
iyi hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder
Aslında sağlıklı beslensek formumuzu koruruz kendiliğinden.
Protein ağırlıklı et süt yumurta peynir balık.
Sebze meyve.
Doğal yağlar tereyağı gibi zeytinyağı gibi.
Ekmek makarna pirinç ve diğer tüm unlu gıdalar yok.
Paketli ürünler yok
Asitli içecekler yok
Sigara alkol yok
Günlük en az 1 saat spor.
Anlamaması normal.Benim eşimde Tip 2 Diyabet çıkmıştı. Karbonhidratı kesti ketojenik beslenme ve sporla iyileşti. Yemesek paketli işlenmiş şekerli trans yağlı gıdaları hastalıklarda azalacak.
Kv de de tip 2 diyabet eşim sürekli söylüyor şunu şunu yememen lazım diye ama anlamıyor yaşlılıkmı neden bilmiyorum, gittiler az öncede çok sis oluyor gece kalmayalım diye.
Aa bende heveslendim altın biriktirmeye şimdi sizi okuyunca
okyonus çok üzüldüm canım duruma sabır bitecek inşallah yakında tayininiz olunca
Aslında sağlıklı beslensek formumuzu koruruz kendiliğinden.
Protein ağırlıklı et süt yumurta peynir balık.
Sebze meyve.
Doğal yağlar tereyağı gibi zeytinyağı gibi.
Ekmek makarna pirinç ve diğer tüm unlu gıdalar yok.
Paketli ürünler yok
Asitli içecekler yok
Sigara alkol yok
Günlük en az 1 saat spor.
3 tl dedi telefon ettim. Vazgeçtik misafire koymalı börek yapcam2.5 TL mi
Haberi görünce ben de sinir oldum, şehitlerin ailelerine para veriliyor Allah bilir asker bey o parayla düğün yapmıştır. Sinir bozucu.....Kızlar hani eşinin yanına bebeğiyle gidip, dönüş yolunda teröristlerce tuzaklanan bomba ile arabası patlatılan kadın vardı bebeğiyle beraber sehitb olmustu.
Az önce bir sitede okudum. Adam ölen eşinin teyzesinin kızıyla evlenmiş. Yeni oğulları olmuş bile. 3ay.içinde evlenmiş diyorlar
sinirlendim tuhaf oldum
bilmiyorum hiç abim siirtte degil amaBu işte bir iş var libya meselesi var Siirt libyaya gidiyor galiba ondan iptal izinler ya
Biz vazgeçemiyoruz. Pahalıya geliyor evet3 tl dedi telefon ettim. Vazgeçtik misafire koymalı börek yapcam
Meclisten geçmedi galiba daha libyabilmiyorum hiç abim siirtte degil ama
Eşimde diyor Meclis’ten daha geçmemiştir geçse bile davet etmesi gerekiyormuş zaman alır dediMeclisten geçmedi galiba daha libya
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir kolay doğum olsun cnmMasallah cevrenizdeki insanlar ne kadar duyarli. Yeni dogacak olan bebeklere hem kiz tarafi hem erkek tarafinin birseyler yapmasi ne guzel. Benim bu gebeligimde kimse hadi bunuda biz alalim demedi ne benim ailem ne esimin ailesi. Takilarini takarlar ondan suphem yok ama insan onun disindada biraz ozen gosterilmesini bekliyor. Kv tek bir yelek almis sadece onuda anlata anlata bitiremiyor her gelene anlatiyor 50 tl likde vardi ama ben 80 tl lik aldim falan. Ballandira ballandira anlatiyor herkese. Alt tarafi bir yelek duyanda neler yapti diyecek. Annemler uzun bir sure yurt disina gittikleri halde oranin bebek esyalari daha uygun ve daha kaliteli oldugu halde bir corap bile almadilar bebegeHer iki tarafinda durumu gayet iyi bu arada. Maddi olarak ihtiyacimiz yok cok sukur herseyi kendimiz yapacak gucumuz var yaptikta ama insan birinci derece yakinlarininda biraz heveslenmesini biraz ozen gostermesini bekliyor. Neyse yarin buyuk gun kizlar. Sabah gidecegim sezeryana alacaklar. Bebegim saglikla gelsinde gerisi muhim degil. Dua edin.
Sagol canim insallah darisi diger bebek bekleyenlerin basina.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir kolay doğum olsun cnm
Sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Sen iyi ol bebeğin iyi olsun da gerisini boşver. Sağlıkla kucağına alasın.Masallah cevrenizdeki insanlar ne kadar duyarli. Yeni dogacak olan bebeklere hem kiz tarafi hem erkek tarafinin birseyler yapmasi ne guzel. Benim bu gebeligimde kimse hadi bunuda biz alalim demedi ne benim ailem ne esimin ailesi. Takilarini takarlar ondan suphem yok ama insan onun disindada biraz ozen gosterilmesini bekliyor. Kv tek bir yelek almis sadece onuda anlata anlata bitiremiyor her gelene anlatiyor 50 tl likde vardi ama ben 80 tl lik aldim falan. Ballandira ballandira anlatiyor herkese. Alt tarafi bir yelek duyanda neler yapti diyecek. Annemler uzun bir sure yurt disina gittikleri halde oranin bebek esyalari daha uygun ve daha kaliteli oldugu halde bir corap bile almadilar bebegeHer iki tarafinda durumu gayet iyi bu arada. Maddi olarak ihtiyacimiz yok cok sukur herseyi kendimiz yapacak gucumuz var yaptikta ama insan birinci derece yakinlarininda biraz heveslenmesini biraz ozen gostermesini bekliyor. Neyse yarin buyuk gun kizlar. Sabah gidecegim sezeryana alacaklar. Bebegim saglikla gelsinde gerisi muhim degil. Dua edin.
Lütfen sıkma canını boşver bebeğine kendine odaklan sağlıklı doğumlar olsunMasallah cevrenizdeki insanlar ne kadar duyarli. Yeni dogacak olan bebeklere hem kiz tarafi hem erkek tarafinin birseyler yapmasi ne guzel. Benim bu gebeligimde kimse hadi bunuda biz alalim demedi ne benim ailem ne esimin ailesi. Takilarini takarlar ondan suphem yok ama insan onun disindada biraz ozen gosterilmesini bekliyor. Kv tek bir yelek almis sadece onuda anlata anlata bitiremiyor her gelene anlatiyor 50 tl likde vardi ama ben 80 tl lik aldim falan. Ballandira ballandira anlatiyor herkese. Alt tarafi bir yelek duyanda neler yapti diyecek. Annemler uzun bir sure yurt disina gittikleri halde oranin bebek esyalari daha uygun ve daha kaliteli oldugu halde bir corap bile almadilar bebegeHer iki tarafinda durumu gayet iyi bu arada. Maddi olarak ihtiyacimiz yok cok sukur herseyi kendimiz yapacak gucumuz var yaptikta ama insan birinci derece yakinlarininda biraz heveslenmesini biraz ozen gostermesini bekliyor. Neyse yarin buyuk gun kizlar. Sabah gidecegim sezeryana alacaklar. Bebegim saglikla gelsinde gerisi muhim degil. Dua edin.
Ya bu ne kadar doğru, beklentiye girip kendimi doldurdukça sinirlerim bozuluyor. Oysaki kimseye ihtiyacımız yoksa boşu boşuna beklentiye girmemek lazım.Sıfır beklenti sonsuz mutluluk.
Allah kolaylık versin İnsaAllah kolay doğum olurMasallah cevrenizdeki insanlar ne kadar duyarli. Yeni dogacak olan bebeklere hem kiz tarafi hem erkek tarafinin birseyler yapmasi ne guzel. Benim bu gebeligimde kimse hadi bunuda biz alalim demedi ne benim ailem ne esimin ailesi. Takilarini takarlar ondan suphem yok ama insan onun disindada biraz ozen gosterilmesini bekliyor. Kv tek bir yelek almis sadece onuda anlata anlata bitiremiyor her gelene anlatiyor 50 tl likde vardi ama ben 80 tl lik aldim falan. Ballandira ballandira anlatiyor herkese. Alt tarafi bir yelek duyanda neler yapti diyecek. Annemler uzun bir sure yurt disina gittikleri halde oranin bebek esyalari daha uygun ve daha kaliteli oldugu halde bir corap bile almadilar bebegeHer iki tarafinda durumu gayet iyi bu arada. Maddi olarak ihtiyacimiz yok cok sukur herseyi kendimiz yapacak gucumuz var yaptikta ama insan birinci derece yakinlarininda biraz heveslenmesini biraz ozen gostermesini bekliyor. Neyse yarin buyuk gun kizlar. Sabah gidecegim sezeryana alacaklar. Bebegim saglikla gelsinde gerisi muhim degil. Dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?