Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyyy hadi inşallahhhhhhhhh hayırlı doğumların olur canım

canım kusura bakma seni üzdüysem eğer.Burada sevincimizi üzüntümüzü v.s paylaşıyoruz diye yazdım.hemde masraflarimiz aza inmiş oldu bütçeye katkı sağladığı için de ayrıca yazmak istedim.Sana katılıyorum bencede anane babanne ve kardeşler birbirlerine dogacak yeğenlerine ve torunlarına destek olmalılar.Bizim buralarda adet bile vardır torunun beşiğini anane alır diye.Biz beşik v.s diye sınırlamıyoruz kim ne isterse onu aliyor yapıyor.Oglumda annem giyisi,orgu ve altın takı dışında bikac paket bez,bebek arabası ve puseti,ayrıca park yatak almıştı.Babannesi giyisi,örgü ve taki takmisti.oglum doğduktan sonra ihtiyac gerçekleşince yürüteç,kontrolu ve sürüşu ebeynin hallettigi çocuk bisikleti,ve akülü araba aldılar.Tabi bunları annem diğerlerini aldığı için eksik kalmamak adına bunları alarak telafi ettiler.
Bunda da annem elektirikli ana kucağı alıcak,takısını takar bezini alır.Orgu örüyor,kıyafet falan aldı zaten birsuru cinsiyet belli olunca.Kayinvalidemler de almışlar giyisi nevresim battaniye v.s yarın gorecegiz inşallah.Baska ne alır ne yaparlar bilmiyoruz.
Ama bizde benim abimin çocuğu 1 tane ve görümcelerimin çocukları 4 tane oldu onlara aynılarını yaptık altınını takip giyisi oyuncak,battaniye,mendil çorap v.s güzelce paketleyip gönderiyoruz uzakta oldukları için.
Rabbim inşallah sana hayırlı doğumlar nasip etsin Sonrada hayırlı zamanda bizlere nasip etsin

Cesit goturmeli gunler guzel oluyor ev sahibi De bir cay demliyor:))
Dedemin vakti zamaninda y disindan getirdigi elektrikli kahve degirmeni makinesi vardi annemde, evde pudra sekeri olmayinca toz sekerden cekerdik muadili olurdu.
Evet bende çok seviyorum böyle olması çok iyi ev sahibi çok yorulmuyor keyifli geçiyor
Bayadır yapmıyordum kurabiye aslında hiç aklıma gelmedi normal şekeri pirinç havanın var onda ezmek sen söyleyince geldi :)

Sıfır harcama
Biber ve kabaktan karışık dolma yaptım kabağın içini oyunca çıkanlar ziyan olmasın diye bir tanede patates rendeleyip mücver yaptım,
Menü,ezogelin çorba,karışık dolma,mücver,yazdan dondurucuya şeftali koymuştum onuda kaynattım bugünün menüsü,tatlı olarak dün yaptığım profitorol var.
Yarınada yeter yemekler.çok şükür Allah olmayanlarda versin

Eşim 10 TL sabunluk aldı takımımın sabunluğu kırıldı beyaz benzer aldık üzerindeki taşları da ona yapıştırdık . Annemle yürüyüşe gittik eşim de annesiyle çıktı. Yapıştırıcı aldı kaç TL bilmiyorum hiç. 40 TL hamsi yaptırdık 4 TL ekmek . Sıkıldıkça anneme sarıyorum resmen

Hayırlı doğumlar canim rabbim yardimcın olsun

Sağlıkla güzel bir doğum diliyorum.Boşver gerçekten insanlar bazen tuhaf oluyor.

Bu ay ben cookk saldım kredi kartına daha 10 gunde 1400 tl harcama yapmışım 500 den fazla da nakit harcamisizdir Kendimi toparlamam lazım hemen. Borçlardan kurtulunca saldım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…