- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.901
Bence doğru söylüyorKızlar size birsey danışmak istiyorum.Doğtas mobilya kullanan varmı aranızda?Doğtastan koltuk takımı beğendik.
Eşim diyor haftasonu alalım tayın olduğumuz şehire yollatalım taksiti başlatalım.7ay sonra istediğimiz şehire yönlendirsinler.Sizce mantıklımı? Yaza fiyatlar artar şimdi 2-3 bın ucuza alırız hem ödenir diyor
Kızlar size birsey danışmak istiyorum.Doğtas mobilya kullanan varmı aranızda?Doğtastan koltuk takımı beğendik.
Eşim diyor haftasonu alalım tayın olduğumuz şehire yollatalım taksiti başlatalım.7ay sonra istediğimiz şehire yönlendirsinler.Sizce mantıklımı? Yaza fiyatlar artar şimdi 2-3 bın ucuza alırız hem ödenir diyor
Bende farklı şehirde olacağımız için korkuyorum .Alacagımız yer fabrıka satış magazası ama bayi degil.Ben kullaniyorum
Memnunum. Urunler saglam
3 seneyi gecti solma yipranma yok yikadimda
Ama servis konusunda sorun yasayabilirsiniz
Bende yasadim cabuk halloldu ama
Sandalye catlak geldi hemen aldilar yeniside catlak geldi 3. De duzgun geldi
Masada degisti
Koltukta vida eksikti en son alin goturun diye carlayinca hemen yaptilar.
Yani yonlendirme ile olmaz sorun yasayabilirsiniz
Ben kullanıyorum 6 yıldır memnunum ürünleri gayet sık ama ürünleri standartların üstünde bi kaba.evinizi tutmadan sıkıntı çıkartabilir. Alırken ölçülere dikkat edin.Kızlar size birsey danışmak istiyorum.Doğtas mobilya kullanan varmı aranızda?Doğtastan koltuk takımı beğendik.
Dogtasi bilmiyorum ama cizgisi guzel geliyordu ben begeniyorudum. Bence Esin Cok dogru soyluyor simdiden alin. Bugun almam gereken takviyeler vardi girdim eczanaeden aldim gorevli diyor ki bunlara 1 ocaktan itibaren zam geliyor.Kızlar size birsey danışmak istiyorum.Doğtas mobilya kullanan varmı aranızda?Doğtastan koltuk takımı beğendik.
Bende farklı şehirde olacağımız için korkuyorum .Alacagımız yer fabrıka satış magazası ama bayi degil.
Canim bende önceden sipariş verdim depoda bekletin diye belirttim sende sor depoda bekletme imkanı varsa öyle yapsinlar adres belli olunca hemen bildirirsiniz biz oyle yaptikKızlar size birsey danışmak istiyorum.Doğtas mobilya kullanan varmı aranızda?Doğtastan koltuk takımı beğendik.
Hayırlı olsunIyi akşamlar kızlar
Doğtaş kullanmadım bilemiyorum
15tl kahve ve az çerez
22tl manav
21tl markette harcadım
Kızımın kumbarasindan borç aldım o kadar yaniiii
1+1 dairelerden almayı düşünüyoruz, hatta eşim girişimde bulundu bile
Kira getirisi olur diye düşünüyoruz
Bakalım hayırlısı inş.
Evet canım erken evlenince büyüdü kızımçok erken evlenmişsin maşallah kocaman olmuş büyük kızın
Doğtaş iyidir canımKızlar size birsey danışmak istiyorum.Doğtas mobilya kullanan varmı aranızda?Doğtastan koltuk takımı beğendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?