Bugün ne aldin kaç tl harcadin

35 yaşındayım martta evliliğimizin 13. yılina gireceğiz insallah
9.5 yaşında bir oğluşum varbirde henüz daha doğmadı ama ikinci oğluşumuzu bekliyoruz insallah
Ev borcumuzu bitirdik.arabamiz çok düşük modeldi onu sattık orta ayarda bir araba almak istiyoruz.
Oğlum 2 yaşından beri kreşe gidiyor ve 5 yaşından beri koleje gidiyor 1 ev parası da ödedik bukadar zamandır okul ve kreş için.
Kenarda 3-5krus acil durumlarda kimseye muhtaç olmayacak kadar birikimimiz olsun,ayağımızı yerden kesecek bir arabamız olsun, sağlık,sihat,huzur ve kuzularimizla mutlu bir hayat istiyoruz.

Kızlar size birsey danışmak istiyorum.Doğtas mobilya kullanan varmı aranızda?Doğtastan koltuk takımı beğendik.
Eşim diyor haftasonu alalım tayın olduğumuz şehire yollatalım taksiti başlatalım.7ay sonra istediğimiz şehire yönlendirsinler.Sizce mantıklımı? Yaza fiyatlar artar şimdi 2-3 bın ucuza alırız hem ödenir diyor

Bence doğru söylüyor

Ben kullaniyorum
Memnunum. Urunler saglam
3 seneyi gecti solma yipranma yok yikadimda
Ama servis konusunda sorun yasayabilirsiniz
Bende yasadim cabuk halloldu ama
Sandalye catlak geldi hemen aldilar yeniside catlak geldi 3. De duzgun geldi
Masada degisti
Koltukta vida eksikti en son alin goturun diye carlayinca hemen yaptilar.
Yani yonlendirme ile olmaz sorun yasayabilirsiniz

Bende farklı şehirde olacağımız için korkuyorum .Alacagımız yer fabrıka satış magazası ama bayi degil.

Ben kullanıyorum 6 yıldır memnunum ürünleri gayet sık ama ürünleri standartların üstünde bi kaba.evinizi tutmadan sıkıntı çıkartabilir. Alırken ölçülere dikkat edin.

Şikayet varda Doğtaş mobilyanın çok şikayeti var teslim ettikten sonra ilgilenilmiyormus.Biraz kafamı karıştırdı birde kelebek mobilyayı araştırayım ben.

Dogtasi bilmiyorum ama cizgisi guzel geliyordu ben begeniyorudum. Bence Esin Cok dogru soyluyor simdiden alin. Bugun almam gereken takviyeler vardi girdim eczanaeden aldim gorevli diyor ki bunlara 1 ocaktan itibaren zam geliyor.

Iyi akşamlar kızlar
Doğtaş kullanmadım bilemiyorum
15tl kahve ve az çerez
22tl manav
21tl markette harcadım
Kızımın kumbarasindan borç aldım o kadar yaniiii
1+1 dairelerden almayı düşünüyoruz, hatta eşim girişimde bulundu bile
Kira getirisi olur diye düşünüyoruz
Bakalım hayırlısı inş.

Canim bende önceden sipariş verdim depoda bekletin diye belirttim sende sor depoda bekletme imkanı varsa öyle yapsinlar adres belli olunca hemen bildirirsiniz biz oyle yaptik

Hayırlı olsun

Doğtaş iyidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…