Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar

dün oğlumla görümceme geldik burada kaldık. Eşim malesef çalışıyordu gece geç saatte de ben gelsin istemedim yorgundu eve git dinlen dedim

dün yolparası dışında bir harcamam olmadı bugün de öyle olur sanıyorum öğleden sonra eve geçeriz

herkese güzel günler dilerim

Tünaydın kahvaltı yaptık eşim Libya yolcularını göndermeye gitti . Şubeden 2 personel gidiyor 2 kişi kaldılar bizi o konuda zor günler bekliyor . Eşim gelince kv ile çarşıya gidecekler altın vs için . Annemde hemen kete hamuru yoğurdu buzluğuma birde kek attı fırına. Akşama lahmacun var ayrıca annem mercimek çorbası yapacak dünden pastamız var .

Günaydın eşim nöbete gitti akşam yemeğe annemler abiler geldi burada kaldılar göndermedik çocuklar oynasın diye hiç uyuyamadım içimde tuhaf bir his var hayır olur umarım. Kahvaltıya menemen yumurta haşlaması patates kızartması yaptım mutfağı toplarım birazdan kahve yaparım abimle anneme

Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu, bol bereketli bir yıl diliyorum
2020 birikim hedeflerine benide eklerseniz sevinirim sevgili pure hazel
Henüz yazamadım . Çoğu kişi de 2019da hedefine ulaşıp alulasmadigini yazmadı.
Bir ara guncelleyecegim inşallah.
Şu Ocak zamları filan bı belli olsun düzen otursun

Günaydın kızlar yazamıyorum kaç gündür
Eşim ise gitti gelecek birkaç saate temizlik yaptım.
burada bir manav eve servis yapıyormuş yeni öğrendim ikinci siparişimi verdim az önce kötü ürün getirmediler hiç bakalım hep böyle olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…