- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.941
Canım dışının ölçüsünü verebilir misin.Eşim çocuklarla dışarı cıktı yemekte yedirecek akşama kıyma çıkardım içli köfte yapıcam çoktandır yapmamıştım özledim
Henüz yazamadım . Çoğu kişi de 2019da hedefine ulaşıp alulasmadigini yazmadı.
Bir ara guncelleyecegim inşallah.
Şu Ocak zamları filan bı belli olsun düzen otursun
ben irmik seviyorum pure ince bulgur ve undan yapıyorum ölçerek yapmıyorum ama bulgur undan fazla oluyor bir kaşıkta salça koyuyorum dışına iyi yoğrulursa dağılmıyorCanım dışının ölçüsünü verebilir misin.
İnce bulgur irmik un koyuluyor değil mi
Ya annemden ve arkadaşlardan gördüm .epey biliyorum aslında.ben irmik seviyorum pure ince bulgur ve undan yapıyorum ölçerek yapmıyorum ama bulgur undan fazla oluyor bir kaşıkta salça koyuyorum dışına iyi yoğrulursa dağılmıyor
çıkar canım benim kıyma 300 gr ancak vardı 24 tane cıktıYa annemden ve arkadaşlardan gördüm .epey biliyorum aslında.
1200gr kıyma vardı. 5tane kırmızı soğan ile kavurdum. Baharat salça ekledim. 300gr kadar da tereyağ koydum.donmasi için. Buzlukta dondu.
Dışını da ince bulgur irmik ve un ile yoğurdum internet tarifine göre. Salça da koydunmBirazdan yapmaya baslicam .
Eşim evde bari bebisle ilgileniyor. Bakalım kaç tane çıkacak.
Annem o kıymaya 100tane çıkar dedi
Benim salon takımı sanki nubuk leke hemen çıkıyor eşim nar sıçrattı hemen çıktı. Biz örnek daireyi eşyalarıyla aldık o yüzden kumaşı biz seçmedik classi markası linkini bulursam atayımEnza Home Mobilya | Yataş Grup'un Konsept Mobilya Markası
Enza Home'dan şık ve konforlu koltuk takımları! Geniş ürün yelpazemizdeki koltuk takımı modelleri seçenekleriyle tarzınıza uygun oturma gruplarını keşfedin. Enza Home koltuk takımı fiyatları ve detaylı bilgi için hemen tıklayın!www.enzahome.com.tr
Bu modeli beğendik.Nubuk kumaş kullanan varmı?Normal koltuk kumaşı dahamı iyi olur? 2tane 3lü 2 tane tekli 9500tl dediler karta 12 taksıt yaparız istediğiniz yere göndeririz dediler.Bordo ve yeşil kumaş seceneğide var birini bordo yada yeşilmi yaptırsak?
Bu durumda seçenek çok olmuş olur öğrenciler için.Iyi akşamlar kızlar
Ev almayı düşündüğümüz muhite gittik dolaştık
Epey yeni bina yapılıyor satılık kiralık Kyk yurdu da yapılıyor
Iyi mi olur bilemiyorum
Benim koltugum nubuk kumaş. Simdilik güzelEnza Home Mobilya | Yataş Grup'un Konsept Mobilya Markası
Enza Home'dan şık ve konforlu koltuk takımları! Geniş ürün yelpazemizdeki koltuk takımı modelleri seçenekleriyle tarzınıza uygun oturma gruplarını keşfedin. Enza Home koltuk takımı fiyatları ve detaylı bilgi için hemen tıklayın!www.enzahome.com.tr
Bu modeli beğendik.Nubuk kumaş kullanan varmı?Normal koltuk kumaşı dahamı iyi olur? 2tane 3lü 2 tane tekli 9500tl dediler karta 12 taksıt yaparız istediğiniz yere göndeririz dediler.Bordo ve yeşil kumaş seceneğide var birini bordo yada yeşilmi yaptırsak?
Engel ve sahte profil yazısını görünce endişelendim.
Ahahhhh hiç dikkat etmemişim canımEngel ve sahte profil yazısını görünce endişelendim.
Yanlış kişiyi etiketlemissin canım.
Bizim kızokyonus
O ile yazılıyor a degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?