kizlar sunu siparis ettim. güzelde oldu ama rengi konusunda endiseliyim biraz. ne dersniz geri göndereyim mi kalsin mi ?
A Wear | A|Wear
foto da var video da...
kırmızılı hatunum hemen çekiyorum canım eldivenleri
Elbise sen giydiginde tam olarak neredende duruyor canim? Benim onerim ailen corapla giymenden rahatsiz oluyorsa dar bir skinny ile kombinlemen ve altina cizme giymen. Internette sana fikrimi anlatabilecek bir kac foto bulmaya calistim ekliyorum umari yardimci olabilirim
Eki Görüntüle 137131 Eki Görüntüle 137130
Iste boyle...eger elbise sen uzun boylu oldugun icin senin uzerinde tunik gibi duruyorsa o zaman altina bollasarak inen bir pantalon onun altina da topuklu (kesinlikle) ayakkabilar giyebilirsin.Ayakkabilarin pantolonun altinda kalicak sekilde...
Eki Görüntüle 137135 Eki Görüntüle 137136
Onlar da boyle
oyy çok güzelmiş buu ben çok beğendim rengide modeli de başarılı
hahahahanturks ben böyle fiziğini beğendiğim hatunlara balık gibi derim hani yanlış anlama diye söyledim. balık gibi olmuşsun moru da sevmem ama çok enerji aldım o kombininden
bgn baktım ama çirkin şeyler 60 tl fiyattaydı
buyur kuşum eldiven böyle bir şey
Eki Görüntüle 137185
canm bu sanki pek renkli yakizlar sunu siparis ettim. güzelde oldu ama rengi konusunda endiseliyim biraz. ne dersniz geri göndereyim mi kalsin mi ?
A Wear | A|Wearfoto da var video da...
bu eldiven çok tatlıııııııııbgn baktım ama çirkin şeyler 60 tl fiyattaydı
buyur kuşum eldiven böyle bir şey
Eki Görüntüle 137185
canm bu sanki pek renkli yasiyah taytla hoş olur ama ailem izin vermez demişsn o zamn çok dar bi pantolon olabilir yda kalın taylar var pantoln gbi gözüken onlarla olablr :97:
bu eldiven çok tatlııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?