- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
beyaz çoraplar hariç çok beğendimeve gelince bende fotomu çektırdim.ilk kez burdayım mntumla çekinmeyi unutmuşum.Eki Görüntüle 179187 Eki Görüntüle 179188
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz çoraplar hariç çok beğendimeve gelince bende fotomu çektırdim.ilk kez burdayım mntumla çekinmeyi unutmuşum.Eki Görüntüle 179187 Eki Görüntüle 179188
Herkese yeniden merhaba demek istiyorum önceliklegidişimin sebebi tatsız bir olaydı bilenler bilir..Umarım tekrarı olmaz..Güzel paylaşımlar olur herkes için
Soğuk İstanbuldan manasız bir fotoyla merhaba demek istiyorum efemm
az biraz teknolojik sıkıntı çektim bu arada bayağı bişeyler değişmiş ,umarım becerebilmişimdir :82:
Eki Görüntüle 179244 Eki Görüntüle 179243 Eki Görüntüle 179242
tatlım 10 teşekkürler canım,son kombinimden söz ediyorsan eğer o tayt değil,çorap:26:
tibitim iki kombinde çok yakışmış canımm
335dc çok beğendim canım sadece daha kısa tam belde biten bir hırka daha da güzel olurdu sanki
nazbalım çok beğendimm
beren sportif çok hoş görünüyorsun saçlarında pek güzel
ayşemm pantolonun üst kısmı biraz düşük görünmüş
şalda çok kabarık geldi gözüme canım
gamzebelinay sade ve hoş görünüyorsun
kontes herşey çok hoş çok yakışmış sadece ayakkabıyı uyduramadım
ayakkabında güzel fakat topuklu aradı gözlerim
barçman ablacım çok hoş ve şıksın herzamanki gibi
içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.
asyakaram çok beğendim
demoty çok hoş görünüyorsun ayrıca hoşgeldin
geçmiş olsun canım
haklısın havalar daha kısa kol ile gezilecek kadar ısınmadı ama bence kısa kollu bluzlerin içine uzun kollu bir şeyler giymektense,üzerine hırka giymelisinben hep o şekilde tercih ediyorum
![]()
içimdeki_sen ben de kolyene bayıldım çok hoşnude renkler moda zaten bu sene sen de seviyorsan ohh ne güzel
![]()
içimdekisen içindeki badi olmamış kontese katılıyorum :26: onun haricinde uyum süper fakat kolyeni koyu bir kombinle takarsan o hoşluğu ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum biraz kaybolmuş aynı renklerin içinde![]()
içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.
icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos
içimdekisen en sevdiğim tonlardan biridir benimde sanada çok yakışmış
tarzını beğendim hırkan çok hoşHerkese yeniden merhaba demek istiyorum önceliklegidişimin sebebi tatsız bir olaydı bilenler bilir..Umarım tekrarı olmaz..Güzel paylaşımlar olur herkes için
az biraz teknolojik sıkıntı çektim bu arada bayağı bişeyler değişmiş ,umarım becerebilmişimdir :82:
beren91: spor giyinmeyi bende cok seviyorum sanada cok yakismis...ve baya kilo vermissin![]()
aysemmmm: cok hos olmussun ceketini+fluarini ayri begendim
Gamze_Belinay: Bluzun süper cok yakismis
Barçman: ablaciiiim uyum cok hos
icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos
demothy: ben corapsiz bot giyinmeyi pek sevmiyorum hele hava soguk olunce...ama sana yakismis
asyakaram: cok sirin bir kombin olmus...sende benim gibi beyaz corap giyenlerdensin
Kontess: ayakkablarina bayildim..hersey uyumlu amaaaa taytini pek sevmedim...bu tarz tayt sevmedigimden olabilir![]()
tibitim iki kombinde çok yakışmış canımm
335dc çok beğendim canım sadece daha kısa tam belde biten bir hırka daha da güzel olurdu sanki
nazbalım çok beğendimm
beren sportif çok hoş görünüyorsun saçlarında pek güzel
ayşemm pantolonun üst kısmı biraz düşük görünmüş
şalda çok kabarık geldi gözüme canım
gamzebelinay sade ve hoş görünüyorsun
kontes herşey çok hoş çok yakışmış sadece ayakkabıyı uyduramadım
ayakkabında güzel fakat topuklu aradı gözlerim
barçman ablacım çok hoş ve şıksın herzamanki gibi
asyakaram çok beğendim
demoty çok hoş görünüyorsun ayrıca hoşgeldin
kontes canim ayakkabilar cok güzel ama ben bu kombinde uyumlu bulmadim, yoksa yine her zamanki gibi begendim...
barcman ablacim yine cok zarifsin..![]()
çok şıksın ne giysen yakışıyor fiziğin düzgün olduğundan![]()
barçman ablacım çok teşekkürlerroy gündelik kombinin bile tığ topuklu maşallah sana
:78:
beren91 çok hoş olmuşsun bence arada rahat olmak lazım
kontess yakıyorsun yine wuhuu! diyorumböyle kırmızı ya da vişne ruj felan sürseydin diye düşündüm :26:
barçman ablacım çok hoşsunbenim de en büyük hayalim her daim gece gündüz böyle giyinmek :82: şimdi rahatıma geliyor eşofmanları geçirip oturuyorum
![]()
İÇİMDEKİSEN=Uyumlu ve çok hoş bir kombin Kolyende çok güzelmiş![]()
icimdeki sencanim sendee uyumlu olmusun, kolyeleri cok sevmesemde, böyle kolyelere merak sarmaya basladimherseyini yakistirmis uydurmusun
eve gelince bende fotomu çektırdim.ilk kez burdayım mntumla çekinmeyi unutmuşum.Eki Görüntüle 179187 Eki Görüntüle 179188
Herkese yeniden merhaba demek istiyorum önceliklegidişimin sebebi tatsız bir olaydı bilenler bilir..Umarım tekrarı olmaz..Güzel paylaşımlar olur herkes için
Eki Görüntüle 179244 Eki Görüntüle 179243 Eki Görüntüle 179242