- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
beren91: spor giyinmeyi bende cok seviyorum sanada cok yakismis...ve baya kilo vermissin![]()
aysemmmm: cok hos olmussun ceketini+fluarini ayri begendim
Gamze_Belinay: Bluzun süper cok yakismis
Barçman: ablaciiiim uyum cok hos
icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos
demothy: ben corapsiz bot giyinmeyi pek sevmiyorum hele hava soguk olunce...ama sana yakismis
asyakaram: cok sirin bir kombin olmus...sende benim gibi beyaz corap giyenlerdensin
Kontess: ayakkablarina bayildim..hersey uyumlu amaaaa taytini pek sevmedim...bu tarz tayt sevmedigimden olabilir![]()
]haftasonu bakamadim buralara ...
öncelikle bana yorum yapan herkese tesekkür ederim
kontesim hos görünüyorsun ayakkabin disinda herseyi cok yakistirdim birbirine...
asyakaram cok güzel bir elbise renkleri süper ayakkabilarinda ayni sekilde harika... elbisede kolyeni yakistirmadim.. böylede cok hossun dedigim gibi ama o belindeki koyu renkli bir corapla ayakkabilar kendini daha cok gösterebilirdi diye düsündüm nacizane fikir olarak.
demoty canim merak ediyordum seni nerelerdesin diye.. resmime yaptigin yorumu gördüm.. özlemisim seni.. cok hos bir kombin olmus.. tatli yakismis herseyin...
barcman ablacigim yine hos bir kombin... cok genc ve fit duruyorsun..
gamzebelinay sade hos bir kombin olmus...
icimdeki sencanim sendee uyumlu olmusun, kolyeleri cok sevmesemde, böyle kolyelere merak sarmaya basladimherseyini yakistirmis uydurmusun..
umarim unuttugum yoktur..
tibitim iki kombinde çok yakışmış canımm
335dc çok beğendim canım sadece daha kısa tam belde biten bir hırka daha da güzel olurdu sanki
nazbalım çok beğendimm
beren sportif çok hoş görünüyorsun saçlarında pek güzel
ayşemm pantolonun üst kısmı biraz düşük görünmüş
şalda çok kabarık geldi gözüme canım
gamzebelinay sade ve hoş görünüyorsun
kontes herşey çok hoş çok yakışmış sadece ayakkabıyı uyduramadım
ayakkabında güzel fakat topuklu aradı gözlerim
barçman ablacım çok hoş ve şıksın herzamanki gibi
içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.
asyakaram çok beğendim
demoty çok hoş görünüyorsun ayrıca hoşgeldin
kontes : canımm çorapmı taytmı bilmiyorum ama çok harika bişi sanada çok yakışmış ayrıca yüzüğünede bayıldım
barçman : ablacım sportif olmak sana çok yakışmış valaha ben seni hep böyle görmek istyrm yaa çok yakışmış deri ceketin ayakkabılarında çok şık
içimdeki sen: yanlış görmüyosam gül kurusu rengi dime badin canım çok yakışmış babetlerinde çok şeker ya:)
asyakaram : valaha barbie bebekler gibi olmuşsun canım
demety : uggların hırkan eteğin harika çok uyumlu canım
kırmızı seven hatun : elbisen çok hoş bide boydan çekseydin daha iyi olurdu canım
![]()
çok teşekkür ederim Çok sevdiğim kişilerden bunları duymak çok güzel

Yerim hepinizi sımaylısı

KIRMIZISEVENHATUN=Elbisen Yakışmış

PELİNKR=Elbisen hem renk hemde model olarak Çok güzel çokda yakışmış

Aksesuar olarak Küre bileklik ve yüzük kullanabilirsin