Bugün ne giydin? Çek görelim..

beren91: spor giyinmeyi bende cok seviyorum sanada cok yakismis...ve baya kilo vermissin :46:
aysemmmm: cok hos olmussun ceketini+fluarini ayri begendim
Gamze_Belinay: Bluzun süper cok yakismis
Barçman: ablaciiiim uyum cok hos
icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos
demothy: ben corapsiz bot giyinmeyi pek sevmiyorum hele hava soguk olunce...ama sana yakismis
asyakaram: cok sirin bir kombin olmus...sende benim gibi beyaz corap giyenlerdensin :61:
Kontess: ayakkablarina bayildim..hersey uyumlu amaaaa taytini pek sevmedim...bu tarz tayt sevmedigimden olabilir :61:

]haftasonu bakamadim buralara ...
öncelikle bana yorum yapan herkese tesekkür ederim

kontesim hos görünüyorsun ayakkabin disinda herseyi cok yakistirdim birbirine...

asyakaram cok güzel bir elbise renkleri süper ayakkabilarinda ayni sekilde harika... elbisede kolyeni yakistirmadim.. böylede cok hossun dedigim gibi ama o belindeki koyu renkli bir corapla ayakkabilar kendini daha cok gösterebilirdi diye düsündüm nacizane fikir olarak.

demoty canim merak ediyordum seni nerelerdesin diye.. resmime yaptigin yorumu gördüm.. özlemisim seni.. cok hos bir kombin olmus.. tatli yakismis herseyin...

barcman ablacigim yine hos bir kombin... cok genc ve fit duruyorsun..

gamzebelinay
sade hos bir kombin olmus...

icimdeki sencanim sendee uyumlu olmusun, kolyeleri cok sevmesemde, böyle kolyelere merak sarmaya basladim :1: herseyini yakistirmis uydurmusun..

umarim unuttugum yoktur..

tibitim iki kombinde çok yakışmış canımm

335dc çok beğendim canım sadece daha kısa tam belde biten bir hırka daha da güzel olurdu sanki

nazbalım çok beğendimm

beren sportif çok hoş görünüyorsun saçlarında pek güzel

ayşemm pantolonun üst kısmı biraz düşük görünmüş
şalda çok kabarık geldi gözüme canım

gamzebelinay sade ve hoş görünüyorsun

kontes herşey çok hoş çok yakışmış sadece ayakkabıyı uyduramadım
ayakkabında güzel fakat topuklu aradı gözlerim

barçman ablacım çok hoş ve şıksın herzamanki gibi

içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.

asyakaram çok beğendim

demoty çok hoş görünüyorsun ayrıca hoşgeldin

kontes : canımm çorapmı taytmı bilmiyorum ama çok harika bişi sanada çok yakışmış ayrıca yüzüğünede bayıldım:69:
barçman : ablacım sportif olmak sana çok yakışmış valaha ben seni hep böyle görmek istyrm yaa çok yakışmış deri ceketin ayakkabılarında çok şık:71:
içimdeki sen: yanlış görmüyosam gül kurusu rengi dime badin canım çok yakışmış babetlerinde çok şeker ya:):49:
asyakaram : valaha barbie bebekler gibi olmuşsun canım:51:
demety : uggların hırkan eteğin harika çok uyumlu canım:nazar:
kırmızı seven hatun : elbisen çok hoş bide boydan çekseydin daha iyi olurdu canım
:69:

çok teşekkür ederim Çok sevdiğim kişilerden bunları duymak çok güzel:16::16::16:
Yerim hepinizi sımaylısı:9:
KIRMIZISEVENHATUN=Elbisen Yakışmış:nazar:
PELİNKR=Elbisen hem renk hemde model olarak Çok güzel çokda yakışmış:nazar:
Aksesuar olarak Küre bileklik ve yüzük kullanabilirsin

begendiklerime begen butonuna bastım ama alıntı yapamadm aklımda kalnları yazıcm :79:

aslıkaram:nazar: demoty :nazar:

hanturks ve gnydn tşekkürümü ettim :16::16:

saçlarını ensede büyük bir topuz yaptır,ön perçemler dağınık ve dalgalı olsun
yani şöyle;
ama perçemleri yandan ayır. şöyle ;
askısı olan tarafa minik sallantısız taşlı bir küpe tak,askısız tarafa ise yine aynı taşlardan uzun sallanan bir küpe:34:
çok tarz ve modern olursun:71:

çok saol kontesim.:16::16: küpe fikrine bayıldım kesinlikle uygulıcam:66::66: topuzlardan da 2. eklediğin hoşuma gitti. öle yaptırabilirm. fotoyu atıyim telefona da kuaförüme göstereyim..

bunlarda cok seker :34:

0000063511401.jpg

0000063511401.jpg

evt cnm aslında gümüş altına çok hoş olurdu ama bn bulamadım böle güzelini. hep çok taşlı ince topuk abiye ayakkabılar var. bnde biraz daha günlük kullanıma da uygun bişey istedim abartılı olsun istemedim. ama bu modelleri de değerlendircem mutlaka başka düğünlerde filan kullanırım:34: çok saol yardımın için:16:

cnm elbiseni de begendim çok hoş ama takı olarak sadece küpe ve yüzük kullan.kolye kullanma bence

hımm. evt yüzükte düşünebilirm aslında.:34: bn hep bilezik düşünüodum. kolye konusunda herkes hemfikir. kolye takmıcam kesin:46: çok tşkrler beenmene sevindim:16:

pelin elbisen çok yakışmış fakat ayakkabı konusunda arkadaşlara katılıyorum.
önerdikleri ayakkabılar çok hoş
bence bileğini sarmayan bir model seç

pelin elbisen çok yakışmış fakat ayakkabı konusunda arkadaşlara katılıyorum.
önerdikleri ayakkabılar çok hoş
bence bileğini sarmayan bir model seç

öle mi diosunuz. napsam papileri deişsem mi bilemedim ki:18:

hiç oluru yok mu:59:

Son düzenleme:
ahh ahh evde olmayaydım da hergün gezeydim de giyinip giyinip kk ya ekleyeydim..
vah bana vaaaaaah :14:

şaka bir yana bu topiği yeni gördüm kızlar çok fazla geçmişe bakamadım ama hoş paylaşımlar olmuş..

eşofmanlarımı üzerimden atabilirsem :9: bende giyinir eklerim..

slm kızlar. özel bi gecede giyeceğim abiyeyi ekliyorum. nasıl sizce? her şey tamamlandı. tek takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nasıl bi takı almalıyım??

Eki Görüntüle 179848 Eki Görüntüle 179847

Eki Görüntüle 179849 çantam Eki Görüntüle 179851

Eki Görüntüle 179852 ayakkabım.

yorumlarınızı bekliyoruuummmm..

cnm çok beğendim çok güzel elbisen çıtı pıtı çok şeker kolye takma bence küpelerde fazla abartılı olmasın şöyle kibar taşlı küçük küpeleri tercih edebilirsin salkım siyah top küpe olabilir tam anlatamadım ama bu arada zayıfladınmı sen kız kaç kilosun baya zayıf geldin gözüme:16:

cnm çok beğendim çok güzel elbisen çıtı pıtı çok şeker kolye takma bence küpelerde fazla abartılı olmasın şöyle kibar taşlı küçük küpeleri tercih edebilirsin salkım siyah top küpe olabilir tam anlatamadım ama bu arada zayıfladınmı sen kız kaç kilosun baya zayıf geldin gözüme:16:

teşekkür ederim cnm. :16: kilomu sorunca tartıldım yok zayıflamamışm. 54 kiloyum cnm..

tatlım10 nerde yaşıyorsun ?:44: babetleri nasıl giydiğini merak ettim bu havada ben daha ayakkabıya bile geçemedim :60::60::60: mor tuniğinle taytın güzel gitmiş canım uyumlu bir kombin beğendim
pelinkr elbise güzel iyi taşımışsın ayakkabı konusuna katılıyorum ben de:50:

Back
X