Bugün ne giydin? Çek görelim..

kırmızıseven hatun bacaklarında çok güzelmiş :23: diye bi espri yapasım geldi nedense :60::60::86::60::62: elbisen yakışmış bahsettiğin aksesuarlarla hoş bir kombin olduğu kanaatindeyim .

kırmızıseven hatun bacaklarında çok güzelmiş :23: diye bi espri yapasım geldi nedense :60::60::86::60::62: elbisen yakışmış bahsettiğin aksesuarlarla hoş bir kombin olduğu kanaatindeyim .

teşekkür ediyorum tatlım :71:
bacaklar konusunu üzerime de alınabilirim bir gün ben de öyle poz verir eklerim :9: :78:
pek bir farkımız yok mankenle :82::66::9:

Beren'im, cryptic, gnydn64 ve Sel_bebek çok teşekkür ederim fıstıklarr :34:

beren fazlada zayıflama bence artık tatlım boyun kaç bişmiyorum ama bak benim boy 1 75 kilom 52 yani bende kilo almak için uğraşanlardanım:34:

tatlım bir 8 kilo daha vermek istiyorum boyun 1.68 benim :49: yorumun için çok teşekkür ederim:54:

Teşekkürler ablacığım:16:
BEREN=Ablacığım kilo verince tam bir fıstık oldun:nazar: Kıyafetinde çok hoş spor ve rahat Sanada çook yakışmış:nazar:
AYSEMM=Ceketini sık giymekle iyi yapıyorsun Kotlada harika olmuş:nazar:
BELİNAYMERVE=Bluzunu beğendim ablam Beyaz pantolon sana yakışıyor:nazar:

ablammmmmmm çok teşekkür ederim yorumun için çok teşekkür ederim:49:

çok sportifsin şekerim:nazar::23::90::90::90:

teşekkür ederim kontescim biraz spor takılıyım dedim:49:

335dc çok beğendim canım ya elbise çok yakışmış :nazar:
selayhuscum mavi süper durmuş üstünde daha çok giymelisin bu renkleri :nazar:
kontescim ilk kombininde gömlek kapatmış biraz ama beğendim ben yine de ikinci kombinin çok hoş çorap elbise ayakkabı herşey çok uyumlu :nazar:
tiviticim ikinci kombinini çok beğendim dediğin ayakkabılarla da düşününce süper olmuştur :nazar:
tatlım10 çok şıksın fiziğinde düzgün olunca çok hoş durmuş bu kıyafet :nazar:
berencim çok zayıflamışsın maşallah spor rahat ve tarz bir kombin olmuş canım :nazar:
ayşem ceket kot uyumunu çok severim çok hoş durmuş :nazar:
barçman ablacım çok şık ve asilsin her zamanki gibi :nazar:

canımmm çok teşekkür ederim yorumun için:69:

beren91 çok hoş olmuşsun bence arada rahat olmak lazım :71:
kontess yakıyorsun yine wuhuu! diyorum :9: böyle kırmızı ya da vişne ruj felan sürseydin diye düşündüm :26:
barçman ablacım çok hoşsun :71: benim de en büyük hayalim her daim gece gündüz böyle giyinmek :82: şimdi rahatıma geliyor eşofmanları geçirip oturuyorum :50:

bencede şekerim:66:

tibitim iki kombinde çok yakışmış canımm

335dc çok beğendim canım sadece daha kısa tam belde biten bir hırka daha da güzel olurdu sanki

nazbalım çok beğendimm

beren sportif çok hoş görünüyorsun saçlarında pek güzel

ayşemm pantolonun üst kısmı biraz düşük görünmüş
şalda çok kabarık geldi gözüme canım

gamzebelinay sade ve hoş görünüyorsun

kontes herşey çok hoş çok yakışmış sadece ayakkabıyı uyduramadım
ayakkabında güzel fakat topuklu aradı gözlerim

barçman ablacım çok hoş ve şıksın herzamanki gibi

içimdeki sen bluzun çok güzel sanada çok yakışmış fakat daha güzel havalarda tek giy bence canım.

asyakaram çok beğendim

demoty çok hoş görünüyorsun ayrıca hoşgeldin

ay çok mersi:52:

beren91: spor giyinmeyi bende cok seviyorum sanada cok yakismis...ve baya kilo vermissin :46:
aysemmmm: cok hos olmussun ceketini+fluarini ayri begendim
Gamze_Belinay: Bluzun süper cok yakismis
Barçman: ablaciiiim uyum cok hos
icimdeki_sen: hersey uyumlu ayakkablarin cok hos
demothy: ben corapsiz bot giyinmeyi pek sevmiyorum hele hava soguk olunce...ama sana yakismis
asyakaram: cok sirin bir kombin olmus...sende benim gibi beyaz corap giyenlerdensin :61:
Kontess: ayakkablarina bayildim..hersey uyumlu amaaaa taytini pek sevmedim...bu tarz tayt sevmedigimden olabilir :61:

çok sağol canım 8kilo daha versem süper olucak işte uğraşıyorum:49:

ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu ?
hemde hiç 64 kilo göstermiyosun boyun uzun galiba cnm

2 ayda 10 kilo verdim canım ben 73 tüm şu an 63 oldum işte. 56 ya düşmek istyrm canım bu arada kaç gösteriyorum resimde yani kilo olarak bu arada boyum 1.68 canım:49:

kontes : canımm çorapmı taytmı bilmiyorum ama çok harika bişi sanada çok yakışmış ayrıca yüzüğünede bayıldım:69:
barçman : ablacım sportif olmak sana çok yakışmış valaha ben seni hep böyle görmek istyrm yaa çok yakışmış deri ceketin ayakkabılarında çok şık:71:
içimdeki sen: yanlış görmüyosam gül kurusu rengi dime badin canım çok yakışmış babetlerinde çok şeker ya:):49:
asyakaram : valaha barbie bebekler gibi olmuşsun canım:51:
demety : uggların hırkan eteğin harika çok uyumlu canım:nazar:
kırmızı seven hatun : elbisen çok hoş bide boydan çekseydin daha iyi olurdu canım
:69:

Son düzenleme:
slm kızlar. özel bi gecede giyeceğim abiyeyi ekliyorum. nasıl sizce? her şey tamamlandı. tek takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nasıl bi takı almalıyım??

$khf 018.webp $khf 019.webp

$khf 016.webp çantam $khf 024.webp

Eki Görüntüle 179852 ayakkabım.

yorumlarınızı bekliyoruuummmm..

konbinin gayet güzel ayakkabılar kaba gibi geldi ama ayağında boydan görmek lazım tabi.. kolye kullanmamanı tavsiye ederim ön tarafı kapalı zaten taşlı sallanan bir küpe ve ona uygun bileklik hoş olur diye düşünüyorum..

konbinin gayet güzel ayakkabılar kaba gibi geldi ama ayağında boydan görmek lazım tabi.. kolye kullanmamanı tavsiye ederim ön tarafı kapalı zaten taşlı sallanan bir küpe ve ona uygun bileklik hoş olur diye düşünüyorum..

ayakkabı konusunda bnde tereddütteyim cnm. çok ayakkabı baktım ya topuğu çok yüksek yada çok abiye. o yüzden bunu aldım:18: teşekkür ederim:16: takı konusundaki önerilerini dikkate alacağım:34:

slm kızlar. özel bi gecede giyeceğim abiyeyi ekliyorum. nasıl sizce? her şey tamamlandı. tek takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nasıl bi takı almalıyım??

Eki Görüntüle 179848 Eki Görüntüle 179847

Eki Görüntüle 179849 çantam Eki Görüntüle 179851

tatlım ben ayakkabıları beğenmedim ha bide takı konusuna gelince abartılı değilde sade küçük taşlı bir kolye ve küpe çok hoş durur:69:

o tokasındaki taşlara uygun taşlardan seçmeni öneririm uyumlu olsun büyültüp bakınca dikkat ettim =) tek omuzlu kıyafetlerde ben kolye yaıştırmıyorum zaten o omuzunda yeteri kdar hareketlilik var abartı olur.. sadelik en güzeli..

Eki Görüntüle 179867
bak bu tarz ayakkabılara bakabilirsin hemen hemen etek boyuda aynı çok yakışır.. ben beğendim kibar zarif bi model..

evt güzelmiş cnm. ama ince topuk hiç kullanmadığım için yürümem çok zor. bide sürekli ayakta olucam görevliyim. ama başka bi düğün için filan altına bu tarz bi ayaakkabı alabilirim:34:

Eki Görüntüle 179848 Eki Görüntüle 179847

Eki Görüntüle 179849 çantam Eki Görüntüle 179851

saçlarını ensede büyük bir topuz yaptır,ön perçemler dağınık ve dalgalı olsun
yani şöyle;
ama perçemleri yandan ayır. şöyle ;
askısı olan tarafa minik sallantısız taşlı bir küpe tak,askısız tarafa ise yine aynı taşlardan uzun sallanan bir küpe:34:
çok tarz ve modern olursun:71:

Son düzenleme:
Back
X