nacizane fikrimi belirtmek istıyorum Tatlim_10 elbisen siyah olduğu için hemen hemen tüm renkler hoş duracaktır.tek omuz bağlantısı olduğu için ya çok küçük yada hiç kolye takma bence
Eki Görüntüle 181632 Eki Görüntüle 181633 Eki Görüntüle 181634 Eki Görüntüle 181635 Eki Görüntüle 181636 Eki Görüntüle 181637 Eki Görüntüle 181639
kırmızı ayakkabı olabilir cnm siyaha çok yakışıyo
aysemmm: pazar günü olan kombinini çok beğendim canım babetler çok hoşpantolonda yakışmış
armine_ : eteğin yakışmış maşallah kilonda iyi ama ben ayakkabıları beğenmedim canım ya siyah renkte bir çizme giyseydin daha hoş olurdu
pelinkr: kız sen o ayakkabıları nerden aldın çabuk söyle bende istyrm
pelinkr _ : canım ben 3. elbiseni beğendim
kırmızısevenhatun : o bacakları ne düzgün öyle yaa valaha elbisede çok yakışmış canım
berra : kombinin çok uyumlu canım
tatlım_10 : elibse süper altına beyaz topuklu ayakkabı ve beyaz şal takıp elbiseyi renklendirebilirsin saç olarak düz saç güzel olur çünkü zaten elbise ağır bir elbise saçıda fazla abartırsan hepten ağır olursun
armine _ delikli tuniğin çok hoş sanada çok yakışmış canım
vuvuzela : tarzını beğenmedim canım
hmm bileklikte takacaksan ortadaki diyorum ama sadece küpe olacaksa sağdaki olsun bence
ayy minik dedim ama 2. ler muhteşemmiş
onların tarzında bi küpe tercih et bence canım
bi de kendimce bir dip not düşmek isterim
çok ince bi ayrıntı gerçi bu ama ; 3. modelin kancası gibi olanlardan ziyade 2. gibi klipsliler daha narin durur diye düşünüyorum.
bileklikde takmayi düsünüyorum canim ben takip takistirmayi cok seviyorum..ama takip takistiralim derken birde rüküs olmayalim
evet kücük bir ayrinti ama dogru diyorsun kancali küpeler biraz kaba gibi duruyor
simdi bu tarzdaaa bi küpe bulmak laziiim ama nerdeeeeen bulacagim hic bilmiyorum
artik hafta sonu bütün alisveris merkezlerini dolasacaz baska care yok
koton ve accessorize takılarını çok beğenirim ben.
bu tarz orda olur,mutlaka bak canım
platform olacak zaten kesinlerstiama renk ve taki konusunda hala kararsizim :44:
nasil olsun????
Eki Görüntüle 182364 Eki Görüntüle 182366 Eki Görüntüle 182368
merhaba,bende sade sıyah bır ayakkabı tercih ederdım sanırım ve dağınık topuz,ve elbiseyi cok begendım markasını yada nerde satıldığını öğrenebilirmiyim acabaarkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? Ve saclarimi nasil yapmaliyim???? Acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim
Eki Görüntüle 181531
o zaman kesinlikle ortadaki canım o şekilde bide bileklik alırsın çok şık olur çünkü 3 numaraya bileklik uydurmak zor olur ve rüküş durur en rahat taşıyabileceğin 2. model olur
ortadaki küpe çok güzel ama kırmızı ayakkabı giyersen tabiki sağdaki kımızı küpe gri gümüş rengi giyersen ortadaki kesinlikle uyumlu olmalı bence bileklikte takarsın kibar birşey seç büyük geniş olanları tercih etme fazla abartılı olmasın şarkıcılar gibi
merhaba,bende sade sıyah bır ayakkabı tercih ederdım sanırım ve dağınık topuz,ve elbiseyi cok begendım markasını yada nerde satıldığını öğrenebilirmiyim acaba
kırmızısevenhatun : o bacakları ne düzgün öyle yaa valaha elbisede çok yakışmış canım
kontes yesin seni :90: çok merci canım.onur duydum
rica ederim cnm. asıl ben teşekkür ederim ilgilendiğin için modacı asistanı deilsin belki ama bi çok kişiden daha zevklisin ve bu işten ii anladığın kesin bnce
bana çok yardımın dokunuyor ve daha da dokunacak gibi gözüküyor
bugün olmasa da dün akşam dışarı çıkarken ki cicilerim:)))
vuvuzela bilmediğim üyelere yorum yaparken çekinir oldum ama sana güzel şeyler söyleyeceğimhaliyle saldırmazsın diye düşünerek , beğenimi dile getiriyorum
uyumlu ve tarz olmuşsun
tam tam benim tarzım :)
çok beğendim, hırka bluz pantolon ve ayakkabı bilgisi lütfen :))
sağol canımmm
aaa ne demekkk niye çekincen ki kötü yorum bile olsa fotoğraf ekliyorsak her türlü yorum içindir ilerde kötü bulursan da hiiiç çekinme yani
bugün olmasa da dün akşam dışarı çıkarken ki cicilerim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?