Bugün ne giydin? Çek görelim..

ilkönce ilgin icin tesekkür ederim
siyah, mavi ve kirmizi olanlar cok hos ama siyahi ayri begendim ilginc duruyor
buralarda böyle ayakkabi bulmak baya zor ama

yorum icin cok tesekkür ederim canim

hmm bileklikte takacaksan ortadaki diyorum ama sadece küpe olacaksa sağdaki olsun bence

bileklikde takmayi düsünüyorum canim ben takip takistirmayi cok seviyorum..ama takip takistiralim derken birde rüküs olmayalim

evet kücük bir ayrinti ama dogru diyorsun kancali küpeler biraz kaba gibi duruyor
simdi bu tarzdaaa bi küpe bulmak laziiim ama nerdeeeeen bulacagim hic bilmiyorum
artik hafta sonu bütün alisveris merkezlerini dolasacaz baska care yok

koton ve accessorize takılarını çok beğenirim ben.
bu tarz orda olur,mutlaka bak canım

o zaman kesinlikle ortadaki canım o şekilde bide bileklik alırsın çok şık olur çünkü 3 numaraya bileklik uydurmak zor olur ve rüküş durur en rahat taşıyabileceğin 2. model olur

platform olacak zaten kesinlersti ama renk ve taki konusunda hala kararsizim :44:
nasil olsun????

Eki Görüntüle 182364 Eki Görüntüle 182366 Eki Görüntüle 182368

ortadaki küpe çok güzel ama kırmızı ayakkabı giyersen tabiki sağdaki kımızı küpe gri gümüş rengi giyersen ortadaki kesinlikle uyumlu olmalı bence bileklikte takarsın kibar birşey seç büyük geniş olanları tercih etme fazla abartılı olmasın şarkıcılar gibi

Son düzenleme:
merhaba,bende sade sıyah bır ayakkabı tercih ederdım sanırım ve dağınık topuz,ve elbiseyi cok begendım markasını yada nerde satıldığını öğrenebilirmiyim acaba

o zaman kesinlikle ortadaki canım o şekilde bide bileklik alırsın çok şık olur çünkü 3 numaraya bileklik uydurmak zor olur ve rüküş durur en rahat taşıyabileceğin 2. model olur

sayenizde bende 2 karar verdim ona benzer birsey alcam bulabilirsem tabi

evet giyecegim renge bagli belki 2 tarzinda renkli bir küpede bulabilirim

kontes yesin seni :90: çok merci canım.onur duydum

rica ederim cnm. asıl ben teşekkür ederim ilgilendiğin için modacı asistanı deilsin belki ama bi çok kişiden daha zevklisin ve bu işten ii anladığın kesin bnce
bana çok yardımın dokunuyor ve daha da dokunacak gibi gözüküyor

elimden geldiğince yardımcı olurum canım,buyur gel :90:

vuvuzela bilmediğim üyelere yorum yaparken çekinir oldum ama sana güzel şeyler söyleyeceğim haliyle saldırmazsın diye düşünerek , beğenimi dile getiriyorum
uyumlu ve tarz olmuşsun

vuvuzela bilmediğim üyelere yorum yaparken çekinir oldum ama sana güzel şeyler söyleyeceğim haliyle saldırmazsın diye düşünerek , beğenimi dile getiriyorum
uyumlu ve tarz olmuşsun

sağol canımmm
aaa ne demekkk niye çekincen ki kötü yorum bile olsa fotoğraf ekliyorsak her türlü yorum içindir ilerde kötü bulursan da hiiiç çekinme yani

tam tam benim tarzım :)
çok beğendim, hırka bluz pantolon ve ayakkabı bilgisi lütfen :))

saol canımm
ayakkabı nine west canım, pantolon topshop, bluz batik, hırkayı da taksimde pasajların birinde bulmuştum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…