Bugün ne giydin? Çek görelim..

teşekkür ederim canım siyah çizmemi giysem daha güzel olucaktı ama taba rengi deri ceketimi giyince öyle uydurmak zorunda kaldım çantayla beraber
dediğin gibi siyah çizme olsaymış daha şık olurmuş ama böylede fena değil,tuniğini beğendim bende..

nacizane fikrimi belirtmek istıyorum Tatlim_10 elbisen siyah olduğu için hemen hemen tüm renkler hoş duracaktır.tek omuz bağlantısı olduğu için ya çok küçük yada hiç kolye takma bence

kırmızı ayakkabı olabilir cnm siyaha çok yakışıyo

bugün olmasa da dün akşam dışarı çıkarken ki cicilerim:)))

Eklentiler

• $wsedrghukloş.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $lkhgtf kopya.webp
    8 KB · Görüntüleme: 61
kotun çok hoşmuş canımm

teşekkür ederim kontescim

saçların çok güzel fiziğinde

teşekkür ederim canım

süper olmuşsun fiziğin çok hoş pantolon çok yakışmış fiziğine saçlarda süper

sağol pelincimmmmmmmmmm

güzel olmussun canim hersey uyumlu

teşekkür ederim canım

ay çok sağol canım darısı diğer kilolarımın başınaaaa

sağol canım bende o ayakkabılarımı çok seviyodum ama olsun yorumunu dikkate alıcam

sade ve rahat bi kombin cnm kız ne kadar zayıflamıssın sen tığ gibisin

ayyy sağol canım yaa biraz daha vericem sabrediyorum işteee

tatlım saçının rengi çok güzel bende bu renk istiyorum rengini söylermisin???

canım bi kaç arkadaşta rengini istedi yanlız tam bi rengi yok sana durumu anlatıyım normalde benim saçım açık renkti tatile gittim papatya suyu sürdüm 1 ay kalmıştık tatilde sonra bu renge dönüştü o yüzden rengin adını bilmiyorum ama istersen kuaföre gidiyim sorıyım senin için ne renk oldugunu

teşekkür ederim canımmmm

en fazla 58 falan gösteriyosun cnm ne kadar azimlisin böyle kutlarım seni

gerçektenmi ay canım yorumun beni çok mutlu etti evet azimliyim normalde hep zayıflıcam derdim sonrada bırakırdım ama bu süper başardım

hanturks canım çok sağol nerelerdesin sen pek girmiyosun ya

aysemmm: pazar günü olan kombinini çok beğendim canım babetler çok hoş pantolonda yakışmış
armine_ : eteğin yakışmış maşallah kilonda iyi ama ben ayakkabıları beğenmedim canım ya siyah renkte bir çizme giyseydin daha hoş olurdu
pelinkr: kız sen o ayakkabıları nerden aldın çabuk söyle bende istyrm
pelinkr _ : canım ben 3. elbiseni beğendim
kırmızısevenhatun : o bacakları ne düzgün öyle yaa valaha elbisede çok yakışmış canım
berra : kombinin çok uyumlu canım
tatlım_10 : elibse süper altına beyaz topuklu ayakkabı ve beyaz şal takıp elbiseyi renklendirebilirsin saç olarak düz saç güzel olur çünkü zaten elbise ağır bir elbise saçıda fazla abartırsan hepten ağır olursun
armine _ delikli tuniğin çok hoş sanada çok yakışmış canım
vuvuzela : tarzını beğenmedim canım

Son düzenleme:

topukluları diosun dimi cnm.. onları polaris mağazasından aldım ama markası polaris deil:44: beenmene çok sevindim

evt cnm 3. elbiseyi ilk gün gicem. kontessin dediği gibi kombinlicem. benekli çorap ve düz papilerle. 2. günde topukluya 1. elbiseyi giymeyi düşünüorum

beren teşekkürler tatlım iyiki almışım o tuniğe zaten herkes hasta oldu yarın kına gecesi var kurtlarımı dökeyim sonrada buraya geleyim

tesekkür ederim ...arkadasimin dügünü oldugu icin dikkat cekebilirim aslinda sadeligi bende seviyorum ama bu sefer biraz degisiklik yapmak istiyorum acikcasi...

Son düzenleme:

kontes yesin seni :90: çok merci canım.onur duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…