- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
kkontess hırkaannnn
çok severim böyle salaş hırkaları ellerime çeke çeke giymeyi filan.kendisi beni benden aldı şu anda:97:
teşekkür ederim canımmGamze_Belinay: cok güzel olmussun elbisen ayri güzel
Selayhus: bluzun cok sekermis
kkontess: beyazli kombininde hersey cooook uyumlu pantolon ve hirkani ayri begendim...kedili kombinini pek begenmedim canim pantolonun biraz kilolu göstermis gibi sanki ama oje canta ve basindaki aksesuar cok güzel
Vuvuzela: iki kombinindede hos olmussun cok uyumlusun
pamuk_helva:sade ve spor bir kombin olmus
Düş: üstündekiler pek belli olmuyor ama hos gibi
aysemmmmm: hersey gayet uyumlu pembeler hos durmus ama trench coatunu pek begenmedim canim
bu elbiseyle foto bi kaç kere ekledim ama. bu eklediimde daha net gözükecek sanırım. çoraplar benekli kontesin çorabından fotoda pek belli olmamış. siyah oje sürmüştüm. nasıl olmuş sizce?
Eki Görüntüle 184455
uyum güzel canım ama kazak üzerine hırka yakıştıramadım:26:
beyaz kazağın çok hoş cnm beendim. ama üstüne beyaz hırka pek olmamış sanki. ayakkabı ve tayt yakışmış fiziğine
ikinizede tesekkür ederimkazak biraz kisa olunca üstüne uzun hirka olsun demistim :26: ama pek uymamis dediginiz gibi
Eki Görüntüle 184661 Eki Görüntüle 184660 Eki Görüntüle 184662
bugunun ilk acılısı benden olsun [/QUOTE
gayet uyumlu cnm beendim..havalar sıcak sanırım nerde oturuosun bilmiyorum ama. bn hala çizme giyiyorum..
kızlar trendyoL'a üye oLmak ücretLimii??
Eki Görüntüle 184661 Eki Görüntüle 184660 Eki Görüntüle 184662
bugunun ilk acılısı benden olsun [/QUOTE
gayet uyumlu cnm beendim..havalar sıcak sanırım nerde oturuosun bilmiyorum ama. bn hala çizme giyiyorum..
canım dune kadar bende bot gıyıyordum ama bugun hava cok guzel babet gıydım bende.artı cok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?