Bugün ne giydin? Çek görelim..

Gamze_Belinay: cok güzel olmussun elbisen ayri güzel
Selayhus: bluzun cok sekermis
kkontess: beyazli kombininde hersey cooook uyumlu pantolon ve hirkani ayri begendim...kedili kombinini pek begenmedim canim pantolonun biraz kilolu göstermis gibi sanki ama oje canta ve basindaki aksesuar cok güzel
Vuvuzela: iki kombinindede hos olmussun cok uyumlusun
pamuk_helva:sade ve spor bir kombin olmus
Düş: üstündekiler pek belli olmuyor ama hos gibi
aysemmmmm: hersey gayet uyumlu pembeler hos durmus ama trench coatunu pek begenmedim canim

teşekkür ederim canımm

bu elbiseyle foto bi kaç kere ekledim ama. bu eklediimde daha net gözükecek sanırım. çoraplar benekli kontesin çorabından fotoda pek belli olmamış. siyah oje sürmüştüm. nasıl olmuş sizce?

uyum güzel canım ama kazak üzerine hırka yakıştıramadım:26:

beyaz kazağın çok hoş cnm beendim. ama üstüne beyaz hırka pek olmamış sanki. ayakkabı ve tayt yakışmış fiziğine

ikinizede tesekkür ederim kazak biraz kisa olunca üstüne uzun hirka olsun demistim :26: ama pek uymamis dediginiz gibi

ikinizede tesekkür ederim kazak biraz kisa olunca üstüne uzun hirka olsun demistim :26: ama pek uymamis dediginiz gibi

canım kısa kazakları değerlendirmek adına,içlerine daha uzunca bir badi giyebilirsin
etek kısmından badi çıkar
hem belini kapatır hem de daha hoş durur naçizane öneri

uzun zamandır bakamıordum ne çok kombin birikmiş
buton olmasa nice olurdu halimm
pazar malı olanları 2 kere beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…