Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım kısa kazakları değerlendirmek adına,içlerine daha uzunca bir badi giyebilirsin
etek kısmından badi çıkar
hem belini kapatır hem de daha hoş durur naçizane öneri

kesinlikle degerlendircem canim

tatlım_10 ben beğendim tayt herkeste güzel durmaz sana yakışmışamaiçine daha uzun bir badi giyseydin çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum

tesekkür ederim

çok beğendim çok seksi olmussun

sagol canim

coook cok cok tskr ederiiiim

tatlim_10 hirkasiz daha güzel olurdu kombinin ama yinede hos..
pelinkr cok güzel olmussun, begendim...
aysem herseyinle cok uyumlu olmussun fakat ceketini begenmedim..

tesekkür ederim

çok güzel olmuş siyah cekette güzel durur hırka yerine

tesekkür ederim

aysemmm: hersey gayet hos ve uyumlu ayakkablarinda güzel ama kontesin dedigi gibi kirmizi ojeyle dahada hos olurdu
kkontess; canim ben herseyi uyumlu buldum..üstündekinide hem begendim hem begenmedim siyah detaylari cok hos ama yakasini pek begenmedim nedense....ayakkablarinida begenen nadir insanlardan biriyim galiba

Son düzenleme:
vuvuzela kıyafetini çok beğendim sana da çok yakışmış

pelinkr çok tatlı olmuşsun canım

tatlım_10 siyah beyaz uyumunu severim ama biraz renklensen çok hoş olursun bence :78:
bahar geldi kuşlar çiçekler böcekler ah ahhh.. :78:

Son düzenleme:
evet evettt! kesinlikle o şekilde daha iyi olacaktı ama pazara uymazdı

o zaman bir gün de öyle bir kombinini bekliyorum mutlaka.. :82:
haftasonu izmirdeydim arkadaşlarımla buluşurken 70ler havası konsept olsun dedik acayip eğlenceli şeyler çıktı ortaya. zaten aşığım ben; hep diyorum ruhum 70lerde kalmış diye..
yani kısacasııı öyle bir kombin eklerseniz ben şimdiden beğenmeye talibim küçük hanım

kontescim kazağın çok güzel ayakkabılarınlada güzel durmuş ama içinden siyah bir badi çıkarsaydında güzel olurdu biraz kısa kalmış gibi ya da ben kısa giyemediğim için üstüme bana öyle geldi:44:ama genel anlamda yakışmış herşeyin

yok yok doğru diyorsun canım
hareket ettikçe ben de rahat edemedim
teşekkür ediyorum

ouff memleketimmmmmmmm

tamam canım,aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…