Bugün ne giydin? Çek görelim..

ne kusuru cnm benim peki danteli aldıktan sonra nası iğnelicez ki? portatif yaka yapcaz demişsin nasıl yapcaksınız?:44: pek anlamıorum bu işlerden

ne kusuru cnm benim peki danteli aldıktan sonra nası iğnelicez ki? portatif yaka yapcaz demişsin nasıl yapcaksınız?:44: pek anlamıorum bu işlerden

yakaya dikebilirsin...
ama bizim yapacağımız daha farklı olucak.
okulda takılan önlük yakalarını düşün ama ters takıldıklarını düşün,kolye gibi,arkadan düğmeli olacak.
kıyafete dikmeyeceğiz yani biz.
böyle de bi çok kıyafette kullanabileceğim
portatif dediğim o oluyor.

hımm anladım nihayet evt güzel fikirmiş. yrn bi uğrıyim bakayım tuhafiyecilere, perdecilere

detaylı anlatımın için saol

jade;cok sekeeeeeeer
kkontess; tokan, cantan ve kolyen süpeeer hele kolyen cok hosuma gitti ..tavsanlari pek begenmedim ...canim altindaki pantolonmu taytmi???

kirmizisevenhatun; resimlerde elbisenin rengi farki cikmis sanirim birinde daha acik birindede daha koyu gibi sanki...ama gayet hos kirmizi ayakkabilar ve canta cok uyumlu olmus[/B]
çok teşekkür ediyorum evet farklı çıkmış hangisi kendi rengi desen onu da tam bilmiyorum

kirmizisevenhatun tek tekilmeyle bayildim, cok güzel olmussun...
çok teşekkür ediyorummm

jade maşallah çok tatlı bir görüntü olmuş çok da şık olmuşsun :82:

kontess gömlek dursun hep üzerinde ayrı bir hava katmış kombine

tatlım_10 kırmızıııııı kombinin tabii ki de beni benden aldı
yalnız kolundaki düğmeler biraz spor durmuş kombine göre. bir de ayakkabındaki bant olmasa daha güzelmiş, ayrıca boyu posuna maaşallah

haklısın tatlım ben de mankenin üzerinde pek beğenmemiştim ama dantel koyunca havasının değişeceğini tahmin ederek almıştım zaten. düşündüğüm gibi de oldu. daha önce de yazmıştım bulamamışsındır aslında tam olarak şurada satılır demiyorum; çünkü benim ankarada tam olarak istediğimi bulmam zor oldu. tuhafiye, mefruşat gibi yerlerde ya da hobi malzemeleri satan yerlerde olabiliyor. tül üzerine işlenmiş modeller daha kibar söyleyim bir de koton kumaş için fistolar güzel oluyor. naylonlu dantel alma derim onlar basit gösteriyor bana göre. ayrıca kumaş satan yerlerden dantel kumaş alıp isteğine göre kesip şekillendirebilirsin. ben 1-2 tane örnek yakından çekip koyayım dur.
elinde dikebilirsin gayet basit

çok saol cnm ya nası detaylı açıklamışsın ne becerikli hatunlar var kk da.:92: kesinlikle bakıcam yrn. yazdıklarını not ettim

çok saol cnm ya nası detaylı açıklamışsın ne becerikli hatunlar var kk da.:92: kesinlikle bakıcam yrn. yazdıklarını not ettim
rica ederim tatlım ne demek çok seviyorum bunlarla uğraşmayı, birilerine de anlatmayı

bu puantiyeli elbisenin yakasındaki; 1 metre almıştım. hiç kesmeden dikiş yerini kolundaki dikiş yerine getirip yakaya geçirdim ,makinada diktim bunu teğelledikten sonra..

bu da aynısının kremi. ceket zaranın klasik ceketlerinden düğmeli. yine 1 metre almıştım, dedim ya modeli zor buldum ama beğendim diye, ikiye kesip düğmelerin kenarına geçirdim. elde diktim bunu da basit yani aynı renk olursa ipin görünmez.

Kızlar selam, şimdilik sadece izleyiciyim ama belirtmeden geçemiycem, kkontessko çok zevklisin...

Diğer arkadaşlar sizler de öylesiniz :81:

Son düzenleme:
jade;cok sekeeeeeeer
kkontess; tokan, cantan ve kolyen süpeeer hele kolyen cok hosuma gitti ..tavsanlari pek begenmedim ...canim altindaki pantolonmu taytmi???

tayt canım teşekkür ediyorumm bugün tanımadığım biri daha beğendi tokamı,durdurdu ve beğenisini dile getirdi:90:

senin kombin çok bomba papilere bittim

teşekkür ederim canımm gömlek çıkmadı zaten:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…