bugün arazi çalışmam olduğu için rahat ve salaş olmak istedim
Eki Görüntüle 185713 Eki Görüntüle 185714
tişörtü tek başına beenmedim ama. gömlekle güzel olmuşsonunda istediğin gibi gömlek bulmuşsun cnm
canım bana sormamışsın ama cevaplamak istedim,kusuruma bakma
tuhafiyelerde bulabilirsin öyle dantellerden. ya da perde diken yerlerde & kumaşçılarda güpür olarak bulabilirsin.
pazarda bile bulursun,ben salı günü pazardan bi sürü aldım brillant'ın...
portatif yaka yapıcaz annemle
ne kusuru cnm benimpeki danteli aldıktan sonra nası iğnelicez ki? portatif yaka yapcaz demişsin nasıl yapcaksınız?:44: pek anlamıorum bu işlerden
yakaya dikebilirsin...
ama bizim yapacağımız daha farklı olucak.
okulda takılan önlük yakalarını düşün ama ters takıldıklarını düşün,kolye gibi,arkadan düğmeli olacak.
kıyafete dikmeyeceğiz yani biz.
böyle de bi çok kıyafette kullanabileceğim
portatif dediğim o oluyor.
çok teşekkür ediyorumkirmizisevenhatun; resimlerde elbisenin rengi farki cikmis sanirim birinde daha acik birindede daha koyu gibi sanki...ama gayet hos kirmizi ayakkabilar ve canta cok uyumlu olmus[/B]
çok teşekkür ediyorummmkirmizisevenhatun tek tekilmeyle bayildim, cok güzel olmussun...
kırmızısevenhatun;;;;
bişe sorcam. sen trendden bi elbise almıştınya benekli. o elbiseden gelmiş bn mankenin üzerinde beenmemiştim ama senin üstünde çok hoşuma gitti. almayı düşünüorum.. ama dantel detayına bayıldıydım. onu nerden bulabilirim cnm?? yazmışsındır belki baktım ama göremedim
haklısın tatlım ben de mankenin üzerinde pek beğenmemiştim ama dantel koyunca havasının değişeceğini tahmin ederek almıştım zaten. düşündüğüm gibi de oldu. daha önce de yazmıştım bulamamışsındıraslında tam olarak şurada satılır demiyorum; çünkü benim ankarada tam olarak istediğimi bulmam zor oldu. tuhafiye, mefruşat gibi yerlerde ya da hobi malzemeleri satan yerlerde olabiliyor. tül üzerine işlenmiş modeller daha kibar söyleyim bir de koton kumaş için fistolar güzel oluyor. naylonlu dantel alma derim onlar basit gösteriyor bana göre. ayrıca kumaş satan yerlerden dantel kumaş alıp isteğine göre kesip şekillendirebilirsin. ben 1-2 tane örnek yakından çekip koyayım dur.
elinde dikebilirsin gayet basit
rica ederim tatlım ne demek çok seviyorum bunlarla uğraşmayı, birilerine de anlatmayıçok saol cnm ya nası detaylı açıklamışsınne becerikli hatunlar var kk da.:92: kesinlikle bakıcam yrn. yazdıklarını not ettim
jade;cok sekeeeeeeer
kkontess; tokan, cantan ve kolyen süpeeer hele kolyen cok hosuma gitti..tavsanlari pek begenmedim ...canim altindaki pantolonmu taytmi???
jade maşallah çok tatlı bir görüntü olmuş çok da şık olmuşsun:82:
kontess gömlek dursun hep üzerinde ayrı bir hava katmış kombine
tatlım_10 kırmızıııııı kombinin tabii ki de beni benden aldı
yalnız kolundaki düğmeler biraz spor durmuş kombine göre. bir de ayakkabındaki bant olmasa daha güzelmiş, ayrıca boyu posuna maaşallah
Kızlar selam, şimdilik sadece izleyiciyim ama belirtmeden geçemiycem, kkontessko çok zevklisin...
Diğer arkadaşlar sizler de öylesiniz :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?