Bugün ne giydin? Çek görelim..

jade çok yakışmış saçın giyim gayet bakımlı bir hamilesin ben hamileyken çok bakımsızdım

jade;cok sekeeeeeeer
kkontess; tokan, cantan ve kolyen süpeeer hele kolyen cok hosuma gitti ..tavsanlari pek begenmedim ...canim altindaki pantolonmu taytmi???

jade hamilelik cok yakismis...
kontes cok tatli olmussun, tavsanlar cok tatli, kolyen ve tokan cok güzel..
tatlim bluzunu pek begendim fakat kirmizi kombinin cok güzel olmus...

çok şıksın çok güzel olmussun leopar desene bayılırım zaten

Hepinize çok çok çok teşekkürlerrrr öpüyorummm

jade : çok tatlı bir hamile olmuşsun çok şeker gözüküyosun canm leopar desenli elbisende çok yakışmış

'sona kalan dona kalır' kombinim :26:

geç kalınınca kombin de fotolar da bi garip oldu...
yeleğin önü açıkkenki hali daha usturuplu normalde

ben çok beğendim çok hoş içim açıldı yakışmış...

coook tesekkür ederim

wowwww çok seksi süper olmussun çok beğendim

tesekkür ederim canim

tesekkür ederim...saclarimin dogal rengide aslinda koyu ama suan sacimdaki boya ( marka vermek yasak degildir umarim:44:) ...markasi SCHWARZKOPF Brillance yurtdisinda yasadigim icin Türkiyede bu markadan varmi bilmiyorum ama

cook tesekkür ederim canimmm...genellikle bana kirmiziyi yakistiran cok oluyor ama nedense fazla kirmizi renginde giyisim yok

Yakıyorsun ortalığı, tebrik ederim.

tesekkür ederimm

Tatlim10 saçların çok güzel ışıl ışıl parlıyor

tesekkür ederiimmmmm

Eki Görüntüle 186068

bugunde boyleyım kızlar artı kahverengı cantam var.ayakkabılarım cekımden dolayı degısık cıkmıs.ön tarafı koyu gıbı

elbisen cok hosmus siyahla kahverengini cok uyumlu...sadece botlarini uyumsuz buldum canim topuksuz sanirim??? biraz spor durmus gibi geldi bana

'sona kalan dona kalır' kombinim :26:

geç kalınınca kombin de fotolar da bi garip oldu...
yeleğin önü açıkkenki hali daha usturuplu normalde

Eki Görüntüle 186364 Eki Görüntüle 186363

aslinda kombinin hos ama ben yelegi pek uyumlu bulamadim canim (sanirsam cantana uydurmak istedin??)
üstündekinin rengi bordo sanirim...siyahla cok uyumlu olmus yelegi giyinmeseydin daha hos olurmus
ammmmmmmmmmaaaaaaaaaaa ben senin cantalarinaaaa + saatlerine bayiliyorummmmmm

bayıldıımm tam benim tarzım salaş
teşekkür ederim canımmm :78:

çok merci canımm yok ayakkabıya uydurmaya çalıştım
siyah-füme-gri kombinli oxfordlarım vardı
üstümdeki bordo evet:94:

kontesim yelegin fazla geldi benim gözüme canim.. kaba durmus gibi sanki ...
aysemmmm elbisen güzel olmus , senin kombindede kolyeyi fazlalik olarak gördüm , kemer olunca üzerinede kolye kalabalik yapmis birazcik...(tabiki nacizane fikrim)

çok güzel olmussun bence özellikle saatin çok güzel çok zayıf çıkmışsın burda 61 kilosun cnm kaç beden giyiyosun bende 38 beden olmak istiyorum kaç kilo olmam lazım ki:26:

teşekkürler canım valla 40 beden giyiyordum ama artık büyük geliyorlar, 38'e düştüm sanırım sonunda
kilom değişmedi fakat sporla sıkılaşıyorum:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…