bence olur tatlım. kilotlu çorapla daha feminen bir görüntü oluşuyor tabii ki..bişe daha sorcam cnm elbise sende var ya sana soryim. bu elbiseyi taytla kombinlesem altına babet olur mu sence?benekli çorapla çok güzel olduğu kesin ama bu şekilde de aklıma geldi nasıl olur acep:26:
teşekkürler canımvalla 40 beden giyiyordum ama artık büyük geliyorlar, 38'e düştüm sanırım sonunda
kilom değişmedi fakat sporla sıkılaşıyorum:87:
cok güzel fikir aslinda....beceri istermi böyle birsey yapmak???dikis nakisla pek aram yokta ondan
çok teşekkür ediyorum tatlım.çok cici olmussun cnm
Eki Görüntüle 186068
bugunde boyleyım kızlar artı kahverengı cantam var.ayakkabılarım cekımden dolayı degısık cıkmıs.ön tarafı koyu gıbı
bence olur tatlım. kilotlu çorapla daha feminen bir görüntü oluşuyor tabii ki..
tarzın nasıl tam bilmiyorum fakat meselaa taytla biraz daha punk olabilir salaş ceket, dağınık topuz, geek gözlük, kısa conversele; sonracığıma tayt altına babet üzerine siyah boyfriend blazer ceket alabilirsin o zaman dantel detayı da hoş durur minik zarif küpeler takarsın.. aklıma bunlar geldi tatlım :26: tabii bir de taytla 70'lere gitme olasılığın da var yani hatta wuhuu ben bunu bir deneyim
kontes yelegini begenmedim, seni kilolu göstermis, daha güzel kombinlerini bekliyorum...
aysem bugün begenmedim seni, bir tek fluarin güzelmis...
kontes yelegini begenmedim, seni kilolu göstermis, daha güzel kombinlerini bekliyorum...
aysem bugün begenmedim seni, bir tek fluarin güzelmis...
Eki Görüntüle 186787 Eki Görüntüle 186788 Eki Görüntüle 186789
hemen yukleyıp işimin basına donuyorum.bugunde boyleyım sabah aceleyle hazırlandım.uyuya kamısım
benda öyle arkadaşlarnan toplandık jean geydik hepimiz. sade ama hoşuma giden tarz. içine atlet üsdüne ince raha birşey ve jean.
bugün böyledim, aslinda cantamla fular ayni renk ama öyle cikmamis..
kücük bir not: fular gereksiz diyenler olabilir ama onu takmak zorundayim ameliyat izimi günesten korumak icin...
Eki Görüntüle 187243
çok şeker olmussun çokta uyumlu badin çok güzelmiş cnm ayakkabınla çantanda uyumlu olmus
içimdeki sen : tişörtünü çok beğendim canım sanırım size yaz geldi bize daha gelemedi bir türlü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?