Bugün ne giydin? Çek görelim..

bir de şu açıdan bakın...
A,B,C kişileri;
zevkleri & giyimleri & fikirleri uyuştuğu için iyi arkadaş oldular.
bu durum,bu topiğe öz değil.
hayatın kanunu değil mi :61:

tatlım ben uzun zamandır üyeyim görüyorum:34: zevkleriniz giyimleriniz tarzlarınız uyuşuyo olabilir bişey demiyorum saygı duyuyorum ama bariz belli tarzlarınızın aynı olmadığı koyduğunuz fotolardan anlayabiliyoruz:34:..benim amacım ortamı germek değil sadece fikirlerimi belirtmek ben o topikte kimseyle arkadaş değilim taraf tutma gibi bi durum olmadan tarafsız bi şekilde yazıyorum..başka bişey yazmıycam..iyi paylaşımlar sizlere:82:

Sabah Sabah Bayramlık Ağzımı açmim dedim ama tutamadım kendimi işte... Yani anlamıorumki sizlerin amacı ne? isteyen istdiği kıyafeti koyar ekler zevk onun göz onun beğeni onun,.. bizler beğenmedik diye illa eklememe gibi bi zorunluluğu yokki.. topiğin başlığında aynı kombiniyi aynı badiyi eklemek yok diye yazıyormu HAYIR!!
İsteyen burda arkadaşta edinir arkadaşınınkini beğenir yada beğenmez .. bu topik sayesinde bazılarımız çok güzel arkadaşlıklar kurdu hatta bu site sayesinde bi kaçımız realde bile görüşür olduk kimse burda arkadaşlığa dostluğa laf etmesin elbette arkadaşlarımızın giyimini beğenicez..
Beni bilen bilir bir ara 100 kez aynı fotoyu ekleyip milleti çıldırtmıştım hatta incitici mesajlar yağmasına rağmen ben hala devam etmiştim, inanın bana sizler ağzınızı yorduğunuzla kalıyorsunuz kimsenin giyimine zevkine laf edemez incitici mesajlar yazmassınız isteyen belki 40 kez ekler belki 1 kezle yetinir..
USTURUPLÜ ADAPLI VE DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE YAZMALISINIZ YORUMLARINIZI, BEĞENMİYORSANIZDA YAZMAYIN BİŞİ OLSUN BİTSİN İLLA İĞNE BATIRIP MORAL BOZUCAKSINIZ.. ACABA NERDEN BAŞLASAM DİYE DÜŞÜNÜP BU SEFERDE ARKADAŞLIĞA GRUPLAŞMAYA SARDINIZ EE PES DİYORUM YAA PES, BURASININ BAŞLIĞINI GÖRÜP ONA GÖRE YORUM YAPIN VE KURALLARDA AYNI KOMBİNİYİ EKLMEYİN DİYE YAZI YOKSA BIRAKINDA BUNA SİZLER KARAR VERMEYİN KONU DIŞINA ÇIKMAYIN....

yapılan tartısma cok sacma.ama ben arkadasın gercekten takıntılı oldugunu dusunuyorum kımse bırsey yapmıyor resım yuklemeye devam etmıs ama kendısı vay efendım soyle dedınız boyle dedınız.artı burdakı cogu arkadasla tarzlarımız uyuyor gıydıklerımız aynı dogal olarak begenıyoruz yada begenmedıgız yerı su sekılde degıstır dıyoruz.25 canta olayına gelıncede olumsuz elestırı yapılıyor tamam dersın demekkı baska bır cantayla uydurmam gerekıyor benım 25 cantam var demeye gerek yok.gecenlerdede bana ozel msj atmıs yorum yaptım sana neden cevap yazmadın.tamam bunlar ozeldır ama cocuk gıbı benim babam senın babanı dover demedıgı kalmıs.gercekten cok sacma.

baskaları gıbı 10 tısortle aynı kombını yapmıyoruz demıssın 10da yapılır 20 de sanırım gıydıgını bır daha gıymeyenlerden.ayol sinir oldum valla.

tatlım ben uzun zamandır üyeyim görüyorum:34: zevkleriniz giyimleriniz tarzlarınız uyuşuyo olabilir bişey demiyorum saygı duyuyorum ama bariz belli tarzlarınızın aynı olmadığı koyduğunuz fotolardan anlayabiliyoruz:34:..benim amacım ortamı germek değil sadece fikirlerimi belirtmek ben o topikte kimseyle arkadaş değilim taraf tutma gibi bi durum olmadan tarafsız bi şekilde yazıyorum..başka bişey yazmıycam..iyi paylaşımlar sizlere:82:

canım açıklama yapıp kendini yorma tek sen değilsin herkes bariz bi şekilde anlıyor zaten bu topiğede eskisi gibi kimse resim yüklemiyo çünkü herkes farkında bu saçmalıkların

geçenlerde ayakkabımı beğenmemişti ayakkabımda gayet şık
şimdide çantalarım zoruna gitti ona neyse allah kimseyi kıskanç yaratmasın:31:
50 tanede alırım kimseyi ilgilendirmez
işine gelmiyosan rahatsız oluyosan bakmazsınn :6: bende kendilerinden rahatsız oldum ama yorum yada laf dokundurma yapmadım :20:
kendisi kıskanç birisi olduğu için hemen belli etti kendini :31:

o ancak evde ayna karşısında poz verir :8:
sonra 3-4 arkadaşına kendini pofpoflattırır
sayfalara dikkat edin bi çorabı bile saatlerce yazıp yazıp duruyolar bende burdan ona çok gülüyorum :1:..bak ama niye öyle dedim şimdi
çorabı yırtılmış kesin benim nazarım değmiştir güzelim çoraba :60:

very nice :nazar:

Eki Görüntüle 189963 ...............................................

renkler cok yakismis :nazar:

bugün üniversiteden kankamla buluşmam vardı.
şu kombini tercih ettim...
Eki Görüntüle 189905 Eki Görüntüle 189906

ve ne yazık ki artık çorabım kullanılmayacak halde:50: nasıl olduysa feci şekilde yırtıldı :43: pek beğenilmişti, nazar oldu belki de:59:

cici duruyor :nazar:

bugün üniversiteden kankamla buluşmam vardı.
şu kombini tercih ettim...
Eki Görüntüle 189905 Eki Görüntüle 189906

ve ne yazık ki artık çorabım kullanılmayacak halde:50: nasıl olduysa feci şekilde yırtıldı :43: pek beğenilmişti, nazar oldu belki de:59:

elbısen cok yakısmıs canım ama sankı gomlegın olmamıs gıbı geldı banada renk olarak tercıh super ama azıcık daha dar olabılırmıs.

armıne elbıse guzel ve sık.ama onundekı ıncı olmasada olurmus cıkıyorsa cıkart bence.tabı gıdecegın yerede baglı.gunluk hayat ıcın bence fazla.

yapılan tartısma cok sacma.ama ben arkadasın gercekten takıntılı oldugunu dusunuyorum kımse bırsey yapmıyor resım yuklemeye devam etmıs ama kendısı vay efendım soyle dedınız boyle dedınız.artı burdakı cogu arkadasla tarzlarımız uyuyor gıydıklerımız aynı dogal olarak begenıyoruz yada begenmedıgız yerı su sekılde degıstır dıyoruz.25 canta olayına gelıncede olumsuz elestırı yapılıyor tamam dersın demekkı baska bır cantayla uydurmam gerekıyor benım 25 cantam var demeye gerek yok.gecenlerdede bana ozel msj atmıs yorum yaptım sana neden cevap yazmadın.tamam bunlar ozeldır ama cocuk gıbı benim babam senın babanı dover demedıgı kalmıs.gercekten cok sacma.

baskaları gıbı 10 tısortle aynı kombını yapmıyoruz demıssın 10da yapılır 20 de sanırım gıydıgını bır daha gıymeyenlerden.ayol sinir oldum valla.
evet bizde siz grubunuzdan olmayan insanlarla alay edip neye güldün
vay ben senin neye güldüğünü anladı :60::60::60::60:
bunları yazıp kouduğunuzda sinir oluyoruz bazende bayramlık ağzımızı açmak zorunda kalıyoruz
isteyen dilediği dostluğu kursun ama birleşip bazı kişileri alay konusu yapmak için değil....
on defada aynı şeyleri yazacak değilim anlaşıldı zaten durum ne yazarsan yaz gerçek bu

artık tekrar etmiycem arkadaşlar aynı şeyleri 25 çantam var yazmış olması kimseye alay etme hakkı vermiyor beğenmediysen belirtebilirsin alay edemezsin....

ayşem arkadaşım mesaj konusuna gelince burada bir kaç arkadaşa aynı şey olduda bana garip geldiği için mesaj yazdım belirtilen kişi ile anlaşmazlıklar olmadan önce cevap yazardın beğenilerime falan neyse problem değil kim nasıl dostluk kurmak istiyorsa kursun kimse kimseye bulaşmasında...

Back
X