Bugün ne giydin? Çek görelim..

Merhaba.

Lütfen beğenen beğendim,beğenmeyen beğenmedim diye mesajlar yazsın..Yada her ikisini de yapmadan sadece seyirci olarak kalsın..:34:

İmalı cümleler kurup,yada yazacağını yazdıktan sonra Kötü İçerik butonları kullanılmasın lütfen..Rahatsız olduğunuz mesaj olursa Kötü içerik yapıp bekleyiniz..Hepsi bu kadar..Her kötü içerik de uyarılık cezalık değildir bunu da belirtelim..

Konunun kapanmaması ve paylaşımın devam etmesi için bunu yapmak durumundasınız..

Sevgiler..

Son düzenleme:
ayseyılmaz : doğum günü kombinin gayet hoş ve şık canım özellikle bluzunun kol kısımları harika:51:

joy : lacivet bluzun altına yine lacivert tonu bir pantolon giymek bence yanlış keşke beyaz yada siyah bir pantolon giyseydn canım ya:31:

kontesss : kız sen ne yaptın öyle hiç beğenmedim kombinini her zaman şık ve güzel olan kız gitmiş başka biri gelmiş sanki ya:20:
armine : canım elbise güzelde biraz kışa uygun gibi sanırım:59: yinede sen bilirsin:49:

Son düzenleme:
joy ben renklerini uyumlu buldum.. yakismis...

kontescigim malesef icindeki gömlegi yakistiramadim kombinine cok bol durmus kollari, elbisen güzel olmus , illede orjinal olmasina gerek yok dersen, önü acik ince hirkalar oluyor ya öyle bir dene istersen.....

bugunki kombinim...:40::40::54:
$cats.webp

bence de yani gönül ister kimsenin kalbini kırmadan yorumlar yapalım...
hem canım hangi mesajımı görmedin kombini mi soruyorsan sayfa 1228 ortalarda :1:

bence tatlım elbisen zaten orjinal duruyor :34:
neyse canım benim fikrimdi sadece ..

canım konuyu kapatalım tartışmadan demişsin ya onu görmeden mesaj yazmışım
ondan dedim mesajını görmedim diye:29:

bugünden ben (doğum günü kızı konsepti :) aslında elbise giyecektim ama çok rüzgar vardı son anda bunlara karar verdim)
Eki Görüntüle 189941 Eki Görüntüle 189942
takılarım: Eki Görüntüle 189949

çok hoş bir kombin canım:23:

Eki Görüntüle 189963 ...............................................

çok uyumlu duruyorsunuz:70:

çok güzel olmuşsun salayhus:39:

teşekkür ederim berencim ve selayım:71:
beren arada olur öyle :90:

selayım pantolon hariç beğendim bebeğim
mini hırkana ise bayıldımm:23::nazar:

çok güzel olmuşsun salayhus:39:
cok tesekkür ederim,
etegin bu renklerle daha uyumlu geldi gözüme canim...
selayım pantolon hariç beğendim bebeğim
mini hırkana ise bayıldımm:23::nazar:
sagol tatlim , daha önce skinny ile denemistim birde böyle deniyeyim dedim ...

ne kadar hos bir fizik bayılmamak elde değil canım.herseyın gayet uyumlu hırkandakı dantellerı sen sonradanmı işledın oylemı aldın.bu ara dantelle kıyafet suslemeye takmıs durumdayım.10 üzerinden 10 :71: :71:
utandirdin beni canim cok sagol... hayir dantel kendinde vardi hirkanin, keske öyle yetenegim olsaydi :)

yaaaaa üstündeki çooook güzeeeel ben de istiyorum nerden acaba? :25:
süper olmuşşun buarada.:nazar: :81:

KI$ sezonunda C&A dan almistim... tesekkür ederim

selaycım, airlikfer çok beğendim bayıldım
kontes elbisen çok hoş ve yakışmış
fakat bende içine gömlek yakıştıramadım hatta bence içine başka birşey giymeden tek kullanabilirsin
joy uyumlu ve güzel görünüyorsun

fakat bende içine gömlek yakıştıramadım hatta bence içine başka birşey giymeden tek kullanabilirsin

mevsimi gelince öyle de kullanıcam canım,teşekkürlerr:73:

kontescim grup duışına çıkarak yorum yazıyorum şöyle ki kombini bütün olarak beğendim ama o gömlek yerine bşka bir gömlek giysen daha hoş olurdu diye düşünüyorum:16:

airlikfeerrr gayet hoş olmuşssun ama sanki üstüne daha kısa bir hırka alsaydın daha hoş olurdu

selaycım harika olmuşssun hırkana bayıldım renk uyumlarında çok güzel olmuş:16:

cok tesekkür ederim,
etegin bu renklerle daha uyumlu geldi gözüme canim...

sagol tatlim , daha önce skinny ile denemistim birde böyle deniyeyim dedim ...

utandirdin beni canim cok sagol... hayir dantel kendinde vardi hirkanin, keske öyle yetenegim olsaydi :)

KI$ sezonunda C&A dan almistim... tesekkür ederim

teşekkür ederim canım:16: farkettininz mi bilmiyorum ama eteğin önündeki koca fiyonku söktüm:9:

teşekkür ederim:70::71:

sağl canım evet yarım kollu tam bu mevsimlik bi elbise
buarada seninde fiziğin çok hoş canım:71:

teşekkür ederim tatım:17:

tatlim kombin güzel ama özellikle etek ve ayakkabilairni begendim. sen dahada kilo mu verdin ?

bende en çok ayakkabılarıma bayılıyorum canım:16:
siyahı da var alcam sanırım onuda:18:
diyeti bıraktım canım:9:daha da başlamıcam:9:
teşekkür ediyorum bu arada:29::54:

Back
X